Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שציינתי בכותרת, אני מעוניין במגבר(שני ערוצים) ובקומפוננט.

יש אפשרות לחריגה, אך עדיף מאוד שלא לחרוג.(קבלו תיקון לרף תקציב: 1400)

מה שאני חשבתי עליו זה:

HifonicsוZXi 6.2C

ומגבר:

וB2.300.2 וLightning Audio

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

כולל התקנה ?

אתה קונה רק חדש או יד2 ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לא כולל התקנה, ויש אפשרות ליד שנייה..

למרות שאני לא כ"כ אוהב להתעסק עם דברים משומשים, אז אם אפשר - עדיף שלא.

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

שמע יש לי בשבילך הצעה.

דבר ראשון רמקולים תמיד תקנה חדשים אל תתעסק ביד שנייה אבל לאומת זאות מגבר זה בסדר כמובן שצריך גם לדעת ממי ועל מה הוא עבד וכ"ו...

עכשיו ההצעה שלי היא: לקומפוננט טובים יחסית למחיר:

RockfordוP162Sואחלה של רמקולים...והם עולים רק 500 ש"ח חדשים מזאפ...

וההצעה השנייה היא: יש לי חבר שקנה לא מזמן מגבר של רוקפורד 4000P שהוא מוציא עם אני לא טועה 90 RMS הוא חזק ואיכותי, המגבר לא הורכב מעולם, ויכול להיות שיש לו עדיין את הקופסה שלו הוא רוצה עליו 900 ש"ח (חדש לא עבר בו זרם מעולם....)עם אתה רוצה את הטלפון שלו דבר איתי בפרטי...

אני חושב שתחכה עוד קצת כדי לקבל אחלה של ציוד, זה סה"כ עוד200 ש"ח ויש לך אחלה של ציוד אז בהצלחה ....

פורסם

אוקיי, עלו אצלי מס' שאלות נוספות.

כרגע בוא נגיד שאין לי רמקולים אחוריים, אז מה אתם ממליצים לי, לקנות קומפוננטים ולא להיות עם אחוריים(כלומר: רק במה קדמית), או ההפך?

על המגבר של הלייטנינג אודיו אני דיי נעול, עכשיו רק נשאלת השאלה: קומפוננטים, או אחוריים?

תודה רבה.

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

בטח שקומפוננט מקדימה

למה אתה אוהב לשמוע מוזיקה בבית עם הגב לרמקולים?:roll: ובהופעות אתה גם עם הגב לרמקולים?:|

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

אוקיי, הבנתי את הנקודה.

נשארה לי שאלה אחרונה: איזה קומפוננטים לקנות?

ו.. יהיה נחמד אם אנשים יוכלו לתת קצת חוות דעת על המגבר שאני מתכוון לקנות :)

תודה.

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

שמע אני המלצתי לך על סט טוב מאוד למחיר שלך...עם אתה רוצה המלצות נוספות לסטים נוספים אז תגיד רק אולי תגדיל את התקציב שלך....:wink:

פורסם

כמה אתה משלם על המגבר? אולי באותו מחיר אפשר למצוא משהו טוב יותר

יש לך עוד קומפוננטים מומלצים כמו המורל פולס מורל טמפו(אם תמצא במחיר דומה לפולס אז עדיף את הטמפו)

ויש את ה JBL GTO6507

גם את הטמפו אפשר למצוא במחיר של 550 שקל רק צריך לחפש

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

מצטרף לסיוויק 91.. לך על הJBL GTO 6507C הסט הנ"ל מאוד נציל (עובד ב2OHMS) הוא הטוב ביותר במסגרת התקציב הנ"ל (לטעמי כמובן.. וזה אחרי בדיקה מעמיקה בנושא ושמיעה של המורלים פוקאל ועוד..)

שמע, הכי טוב שתתרשם בפורום ותבחר לך מספר (מצומצם יותר) של סטים לפי התקציב ודרישות אחרות (כמו סוג מוזיקה.. הגברה וכו'..) ואז תלך לשמוע אותם ותחליט.

ככה אני עשיתי לפני שבועיים זה התרד:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=191195

בהצלחה! ותעדכן..

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

• תוכן חדש...