Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצרוכת שמן וולו T-5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחי יש וולו T5 שנת 2000 הרכב עשה 150K יש לי שתי שאלות :

1. הרכב אוכל שמן כ800 גרם ל1000 ק"מ במוסך אמרו לי {אני לקחתי את האוטו} שזה בסדר גמור שככה זה בטורבו ,הם השאירו אתו ללילה ובבוקר בדקו הנעת בוקר {אין עשן ,שחור או לבן }בדקו גומיות שסתומים וזהו סע ,לא בדיקות לחץ לבדיקת המנוע.

זה ניראה לכם תקין הרכב לא עובד במאמצים גדולים איפו אפשר ליבדוק את המנוע מכון או מה?

2. כשמפעילים חימום יש ריח מסריח של נוזל קירור במוסך החליפו פילטר מזגן הריח נישאר מה עושים?

פורסם

לגבי 2

תיבדוק שאין נזילות מיים בתא הנהג, בעיקרון תריך ליבדוק שהרדיאטור הפנימי אינו נוזל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אין סימנים לנזילה בתא הנוסעים ,אבל הריח או הריח .

מה לקחת למכון בדיקה רגיל ? ולבקש בדיקות לחץ בשיטה הישנה או חשמלית האם הבדיקה שווה ומה יתן לי אנדקציה,?

תודה לכול המשיבים ,יש כאן אנשי וולו תותחים איפו אתם?

• תוכן חדש...