Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ישנים לנו ברכבים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כאילו שלא היה לנו דיי בחתולים בתא המנוע, עכשיו יש הומלסים בתא הנוסעים. לאן נגיע? פילים באגזוז?

לפחות את ההומלסים אתה רואה לפני שאתה מתניע. את החתולים לפעמים חלק מאיתנו מפספס (כמו עבדכם הנאמן, שחתול נתקע לו במאוורר של ההאמר הצבאי, ובלי לחשוב פעמיים תפס את החתול בידיו החסונות, קבע שיא אישי בהנפת חתול מת בסגנון חופשי, הניע... והמנוע? גירגר כמו חתול)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

צחוק צחוק עד עכשיו חשבתי שאני דפוק אבל קרה גם לי. גם בחיפושית. בקיצור, לא לקחו כלום והדלת היתה פתוחה.

יש לציין שאני לא נועל את הרכב.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...