Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה במצלמה דיגיטלית....

BravaSX
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מן הסתם ה-G3 אם המחיר כמעט זהה ואין לך בעיה עם הגודל שלה.

אבל המחיר פה מוגזם בצורה קיצונית ל-A80. ההבדלים ביניהן בחו"ל קרובים ל-100 דולר למיטב ידיעתי. אני קניתי A70 (שהיא כמו ה-A80 רק עם 3MP במקום 4 ועוד כמה הבדלים קטנטנים) במחיר של 300 דולר בניו יורק (חצי מחיר ממה שעולה כאן ה-A80, מגוחך...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מן הסתם ה-G3 אם המחיר כמעט זהה ואין לך בעיה עם הגודל שלה.

אבל המחיר פה מוגזם בצורה קיצונית ל-A80. ההבדלים ביניהן בחו"ל קרובים ל-100 דולר למיטב ידיעתי. אני קניתי A70 (שהיא כמו ה-A80 רק עם 3MP במקום 4 ועוד כמה הבדלים קטנטנים) במחיר של 300 דולר בניו יורק (חצי מחיר ממה שעולה כאן ה-A80, מגוחך...)

רוני

כן אבל איזו אתה מציע לי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קיבלתי A70 לפני כמה ימים מצלמה חביבה ביותר...

כמובן שתוך כמה שניות מצאתי בעיה (שלי אישית) די מפריעה, אי אפשר לשנות ת'זום במהלך צילום וידאו.

המצלמה עצמה טובה מאוד לפי דעתי...

אני לא חושב שיש באמת סיבה לקנות יותר מ3.2 אלא אם אתה רוצה לפתח ת'תמונות ליותר מהגודל הרגיל.. (שכחתי מה הוא :? )

אם אתה רוצה אני יכול לעלות לך כמה תמנות שצילמתי אם הa70...

אבל קשה לי להאמין שההוזלה של ה140 ש"ח בין השתיים הגיונית... אני חושב שעדיף לך לבחור בG3 כי בכל זאת המחיר כמעט אותו דבר...

נ.ב

יש לי איסיקיו של מישהו שעזר לי לבחור מצלמה הוא ממש מבין אז אני יכו לתת לך ת'איסיקיו שלו.. (בפרטי)

הודעה ראשונה... :)

יש שלושה סוגים של אנשים בעולם:

כאלה שיודעים לספור, וכאלה שלא יודעים לספור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לקנות עכשיו את האולימפוס с4000Z רק ב - 2000+ שקל ,

שזה מחיר מדהים למצלמה שהרבה יותר טובה מהקנון.

אין שום דבר באולימפוס הזאת שיותר טוב מהקנון. יש אפילו מינוסים כגון גודל ומשקל. היתרון היחיד שלה על הקנון הוא במחיר, וזה רק בגלל שבארץ כנראה קנון נמכרות הרבה יותר מכמה שהן נמכרות בחו"ל, והאולימפוס נמכרות במחיר דומה. בחו"ל מחיר ה-C4000Z כמעט זהה לזה של ה-A80, וגבוה ב-100$ מזה של ה-A70 הכמעט זהה (מלבד 3 מגה פיקסל ועוד זוטות)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לקנות עכשיו את האולימפוס с4000Z רק ב - 2000+ שקל ,

שזה מחיר מדהים למצלמה שהרבה יותר טובה מהקנון.

אין שום דבר באולימפוס הזאת שיותר טוב מהקנון. יש אפילו מינוסים כגון גודל ומשקל. היתרון היחיד שלה על הקנון הוא במחיר, וזה רק בגלל שבארץ כנראה קנון נמכרות הרבה יותר מכמה שהן נמכרות בחו"ל, והאולימפוס נמכרות במחיר דומה. בחו"ל מחיר ה-C4000Z כמעט זהה לזה של ה-A80, וגבוה ב-100$ מזה של ה-A70 הכמעט זהה (מלבד 3 מגה פיקסל ועוד זוטות)

רוני

כן , 3 ו 4 מגה פיקסל .. זוטות :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שוב אגיד - אין כמעט הבדל מלבד 3 או 4 מגה פיקסל. ל-A70 יש 3.14 מיליון פיקסלים אפקטיביים. לאולימפוס - 3.9.

photo detectors - לקנון 3.34 מיליון, לאולימפוס 4.1.

גודל תמונה מקסימלי: לקנון 2048X1536. לאולימפוס 2288X1712. אכן, הבדל עצום :p (ההבדל במחיר, לעומת זאת, עצום - יותר מ-100 דולר. בחו"ל לפחות.)

לקנון A80 שעולה כמו האולימפוס יש נתונים זהים אליה.

מלבד זאת אין שום הבדל משמעותי בין האולימפוס ל-A70. מה קרה ל"למצלמה שהרבה יותר טובה מהקנון" שלך?? :p (או שאתה מוזמן לספק לי הבדלים משמעותיים... כמו למשל הגודל, לטובת הקנון כמובן)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שוב אגיד - אין כמעט הבדל מלבד 3 או 4 מגה פיקסל. ל-A70 יש 3.14 מיליון פיקסלים אפקטיביים. לאולימפוס - 3.9.

photo detectors - לקנון 3.34 מיליון, לאולימפוס 4.1.

גודל תמונה מקסימלי: לקנון 2048X1536. לאולימפוס 2288X1712. אכן, הבדל עצום :p (ההבדל במחיר, לעומת זאת, עצום - יותר מ-100 דולר. בחו"ל לפחות.)

לקנון A80 שעולה כמו האולימפוס יש נתונים זהים אליה.

מלבד זאת אין שום הבדל משמעותי בין האולימפוס ל-A70. מה קרה ל"למצלמה שהרבה יותר טובה מהקנון" שלך?? :p (או שאתה מוזמן לספק לי הבדלים משמעותיים... כמו למשל הגודל, לטובת הקנון כמובן)

רוני

כמישהו שראה את איכות התמונות המתקבלות בין שנייהם אני יכול להגיד שכל הנותנים הטכניים שאמרת לא אומרים כלום ...

"בדוגרי " התמונות של האולימפוס הם פשוט ברמה אחרת ממה שקנון חושבת שהיא יכולה להגיד אליה .

ראה לדוגמא את מצלמות HP , ארבע מגה פיקסל אבל איכות של 2.5 מגה פיקסל ...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמישהו שראה את איכות התמונות המתקבלות בין שנייהם אני יכול להגיד שכל הנותנים הטכניים שאמרת לא אומרים כלום ...

"בדוגרי " התמונות של האולימפוס הם פשוט ברמה אחרת ממה שקנון חושבת שהיא יכולה להגיד אליה .

ראה לדוגמא את מצלמות HP , ארבע מגה פיקסל אבל איכות של 2.5 מגה פיקסל ...

אה, אם זה "בדוגרי" אז זה בטוח נכון. זהו, ניצחת. :p

ו-HP? זה לא אלו מהמדפסות? :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון: אני לא חושב שאולימפוס היו יותר טובה מיקנון.

דבר שני: עכשיו אחרי הדיונים שלכם מצפה לי בחירה קשה לגביי השניים.

תודה לעזרה, אפשר גם עוד לפרסם ת'דגובות שלכם :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שדי נמאס לי לכתוב בת'רדים האלה על מצלמות דיגיטליות!,

כי בערך כל חודש פותחים שוב כזה ת'רד...

בכל מקרה המלצה שלי,

לך על חברות של מצלמות כגון: אולימפוס קנון פוגי ושות...

מכיון שאיכות העדשה במצלמות אלה יהיו ברמה גבוהה הרבה יותר מכל חברה אחרת!

בנוסף, מומלץ להתייחס יותר לנתון העדשה האופטית,

כלומר, לא נורא אם תרד קצת במגה פיקסל אבל תעלה בגודל הזום האופטי...

אחרי הכל אם תנסה לצלם תמונה מרחוק ולא יהיה לך זום אופטי טוב ותאלץ להשתמש בזום הדיגיטלי, לא משנה כמה מגה פיקסל יהיו לך ... התמונה לא תצא משהו!

זאת המצלמה שלי יש, מומלצת מאוד!, עדשה חזקה, איכות תמונה טובה,

הבעיות היחידה זה הקושי לצלם בתנאי חושך, אבל שלומדים לצלם זה גם מסתדר ( קבל תמונה )

http://www.nnn.co.il/finepix-304.html

והמחיר ממש לא בשמיים!

בהצלחה בקניה!,

ניר.

DSCF0069.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה ...

מצלמה דיגיטלית ... פיקסימלים - אתה לא צריך יור מ 2 .. אם זה 3 אז זה יותר מיותר ממספיק !

לי יש מצלמה של 2 פיקסלים .. אני תמיד מצלם באיכות של 1 פיסקל והנה התמונות !!!

אז 3 או 4 או 3.4 או 4.1 הכל סתם משהו שלא ממש יזיז לכם ..!!!

שתי תמונות במצלמה שלי ששווה 1000 שקל והתמונות צולמו באיכות של 1 פיקסל :twisted:

germany1 025.jpg

germany1 024.jpg

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה ...

מצלמה דיגיטלית ... פיקסימלים - אתה לא צריך יור מ 2 .. אם זה 3 אז זה יותר מיותר ממספיק !

לי יש מצלמה של 2 פיקסלים .. אני תמיד מצלם באיכות של 1 פיסקל והנה התמונות !!!

אז 3 או 4 או 3.4 או 4.1 הכל סתם משהו שלא ממש יזיז לכם ..!!!

שתי תמונות במצלמה שלי ששווה 1000 שקל והתמונות צולמו באיכות של 1 פיקסל :twisted:

האמת האיכות לא משהו ביכלל...

אפשר לראות את זה בתמונות ביעקר בצבעים הבהירים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...