Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת כמה שכבות צבע עושים במפעל לרכב חדש והאם מתחת לצבע יש מיד פח כסוף או שיש עוד שכבות של חומרים אחרים?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מתחת לצבע ישנה שכבת יסוד בצבע שחור (מגלוון). בגלל זה כל חלקי הפח החדשים מגיעים בצבע שחור.

מעל הצבע ישנה שכבת לכה כזו (ברוב הצבעים).

ככה שאלו כבר 2 שכבות.

כמה פעמים מרססים שכבת צבע? אין לי מושג. כאן לא אוכל לעזור לך.

פורסם

אם אבן קטנה פגעה בפח ורואים מיד צבע כסוף של הפח, אפשר להסיק שאין שכבת יסוד?

גם כשמסתכלים בפרופיל על שכבות הצבע לא רואים שום דבר שנראה כמו חומר יסוד או מקשר

אני פשוט רוצה להוכיח שצבע הרכב הוא ברמה ירודה ולכן יש בעיות בצבע הרכב

in the face

with a chair

פורסם

בצביעה במפעל יש את הפח לאחר גילוון (בצבע כזוף או לבן) אחריו יסוד גם כסוף או לבן ואז הצבע בשתי שכבות (ומיטלי שלוש כולל הלכה).

חלק חילופי מגיע עם יסוד שחור כי הוא מוגן יותר מהיסוד הרגיל שמגיע במפעל (שמוגן ישר עם הצבע) וגם כדי שיוכלו לזהות שהוחלף החלק.

פורסם

תומר,

בדרך כלל רכב שמגיע מהחברה הינו בעל 6 שכבות של ציפויים.

1. ציפוי אבץ

2. ציפוי אבץ פוספטי

3. צבע יסוד עבה

4. שכבת מילוי אלטסית עשוייה מחומרים פלסטים

5. צבע עליון

6. לכה

איזה כייף לי :)

פורסם

בוא נגיד ככה

אם אני רואה את הפח כסוף מתחת לצבע זה אומר שגם היסוד ירד\לא קיים?

יש גם כתמים שחורים על הצבע (לבן) כאילו פגם בצבע עצמו

הבעיה היא שבמוסך כשהתרעתי על בעיית חלודה בדלתות ובגג, אמרו לי שזה שאריות של עץ למרות שרואים שזה חלודה ולכן יהיה לי קשה להתוכח איתם ללא הוכחה אמיתית של אדם שמבין בזה.

פחח יכול לתת לי חוות דעת בעניין שתחשב כדעה מקצועית או שיש גורם אחר שדעתו תחשב מקצועית ומקובלת על בית המשפט בשעת הצורך?

in the face

with a chair

פורסם

הכסוף שאתה רואה יכול להיות היסוד ולאו דווקא הפח.

כן פחח הוא סמכות מקצועית, אבל שמאי הוא סמכות משפטית, כלומר כדאי לגשת לפחח שאתה סומך עליו לוודא שזו באמת חלודה ואז לגשת לשמאי לקבל ממנו חוות דעת שאיתה ניתן לעשות משהו. כמובן שחוות דעתו של הפחח היא גם מקצועית, פוט אני לא בטוח שיהיה פחח שייתן לך חוות דעת כתובה, עדיין אתה יכול לגשת למוסך אחרי חוות דעת של הפחח ולנסות להתווכח איתם מנקודת מבט יותר בטוחה.

פורסם
חלק חילופי מגיע עם יסוד שחור כי הוא מוגן יותר מהיסוד הרגיל שמגיע במפעל (שמוגן ישר עם הצבע) וגם כדי שיוכלו לזהות שהוחלף החלק.

אם אני מבין את הטענה שלך, אז חלק שרואים עליו שכבת יסוד שחורה הוא חלק חלופי.

מישהו יכול לאמת את הטענה הזו?

• תוכן חדש...