Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני, כמו דיסקובר, חושב שיש סיכוי להצלחה ביבוא של פרארי ומזארטי (פרארי פחות, אבל מזארטי למה לא?)

בכל מקרה, אני מאמין שבסוף זה יתברר כסתם דרך למשוך תשומת לב.

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

איך אני אוהב את התגובות האלה של "אין איפה לנסוע עם הרכב"

למה בהונג ונג יש איפה לנסוע? בקפריסין יש? בדובאי יש?

מי שכותב את זה כנראה לא יצא מזמן מאיזור החיוג שלו. ומי שחושב שאין איפה "ללחוץ" בארץ - טועה ובגדול.

תצאו מהבועה.

נ.ב.

אולי נבטל את היבוא של מטוסי קרב חדשים לארץ? כי "אין איפה לטוס איתם".

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פרארי אף פעם לא תחכה לי בבוקר, כשאצא מהבית, מהסיבה הפשוטה שאני חושב שזו התעללות מכנית (:)) לתת למכונית הזו לנסוע בפקקים של איילון.

בכל מקרה, אם ייצא לי לראות פרארי באמצע הפקקים, יעלה לי חיוך גדול על הפנים ולכן אני בעד.:wink:

פורסם

אתם לא מבינים שהרכב הזה לא יסע בפקקים של איילון?

כשבנאדם קונה במעל מליון שקל רכב ספורט, בד"כ, לא מדובר על הרכב הראשי שלו. לא בארץ ולא בחו"ל.

יהיה לו בטח גם S CLASS או רכב יוקרתי אחר ליום יום. רכב ייצוגי שאיתו הוא יסע לעבודה ולעסקיו השונים.

בסופי שבוע, כשהוא יצא עם אישתו לבית קפה באבן גבירול, לבית הקיט בצפון או למול-ים בנמל ת"א, אז הוא יסע עם הפרארי/פורשה/למבורגיני.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לדעתי ה-quattroporte יכולה להצליח בתור מכונית פאר, היא מתמודדת מול הגרמניות הגדולות ללא בעיה ומציעה שם אקזוטי בהרבה והנאה מנהיגה.

אפילו בטופ גיר אהבו אותה.. http://youtube.com/watch?v=fCzb-WNk78w

וכמובן הגראן טוריסמו המהממת פשוט http://youtube.com/watch?v=b6bLp1vCIGg&feature=related

פורסם

כמו שROEE אמר המכונית תחזור לאיטליה (וחבל ), אבל זה מוכיח שהוא פשוט לא רוצה שיהיה למישהו פרארי בישראל . הוא רוצה להיות היחיד (וזה דבר חשוב ביוקרה), ולכן פרארי לא תגיע .

ולכול אלו שמקווים למאזראטי , אני חושש שלשים את השם מזראטי ,נועד כדי לעשות מסך עשן על כך שפשוט צריך להחליף את הפרארי . הלוואי ואתבדה אבל כך זה נראה לי

מה שמעניין הוא , מה יקרה אם הוא יאבד את הזכיון של פיאט ? במה אז הוא יסע ?

בברכה יהודה

פורסם

אם יש פורשה 911 טורבו בארץ

מה הסיבה שלא תיהיה כאן לאמבורגיני גלארדו או פרארי מודנה ביבוא סדיר ?

מכונית שבאמת מרגיז שאין יבוא לכאן בארץ זה לוטוס. עולה בידיוק כמו אימפרזה STI החדשה בבריטניה.

אגב יש שמועות שצ'מפיון מבררים לגבי היבוא הסדיר של בוגאטי וויירון:shock:

פורסם

פרארי לא הייתי חושב לייבא לארץ ולא הייתי קונה אחת גם אם היה לי הכסף אליה, בגלל שאני לא רוצה לנסוע ברכב שלאחר 5 דקות על הכביש יצטרך לנסוע את שאר חיו על גרר.

מאזרטי: יש לזכור שגם זהו רכב ספורט שאותו הייתי קונה בגלל שהוא לא יעמוד על גרר אחרי כמה דקות ולפי דעתי מזארטי עדיפה על פרארי מבחינה של יש לי מזארטי ואני מיוחד, לעומת פרארי שהיא כאילו "אוקי יש לי פרארי ו..."

פורסם
:roflmao:

R8 לא רוצים להביא אז וויירון ?

בדיוק..

מעבר לכך, כל היחידות של הויירון נמכרו אם אני לא טועה אז אין להם ממש מה להביא. :roll:

בכל מקרה לדעתי הדגמים הבסיסיים בהחלט יכולים להצליח פה בארץ אם המחיר שלהם יהיה תחרותי לעומת שאר השוק בקטגוריה.

בינתיים איני חושב שסמל"ת באמת יעשו צעד כזה וכמו שציינו לפניי, זהו פרסום אך ורק על מנת למשוך תשומת לב לדעתי.

• תוכן חדש...