Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודשים האחרונים קצת חפרתי בפורום והגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות מערכת.

אחרי חפירה יותר מעמיקה החלטתי לקנות את הגבר המדובר של JBL 75.4.

ברשותי סאב של חברת KICKER 10 INCH 4 OHM מסדרת FREE AIR בתוך תיבה אטומה.

רכשתי גם סט כבלים 4 גייג.

ה-HU שלי הוא של פיוניר DEH-2750MP

עוד לא קניתי קומפוננט אבל אני די נעול על המורל דוטק אוביישן...יש הצעות אחרות באותו תקציב?

איך המערכת בכללי? טיפים להתקנה נכונה, ועוד כל מיני עצות והערות על התקנת המערכת ועל המערכת יתקבלו בברכה.

ד"א יש מישהו יותר זול מבתחנה המרכזית הישנה?

האם אני צריך לחבר קבל? אם כן של כמה פאראד?

אני צריך לקנות עוד משהו בשביל להתקין את המערכת?

אם זה עוזר למישהו האוטו הוא מיקרוגל-{קורולה שנת 98}

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

היי עדן .

נתחיל מזה שאמרתי לך האוטו שלך הוא לא מיקרוגל !

עכשיו נעבור לעיקר :

המגבר כמו שאמרתי לך פעם ואני יגיד שוב פצצה לדעתי , אני לא חושב שאתה צריך בשלב זה משהו יותר טוב מזה .

הסט כבלים שרכשת מספיק לכל ההתקנה .

אתה לא חייב לחבר קבל , אף מערכת לא מחייבת חיבור של קבל . הוא לוקח יותר חשמל , זה הדבר העיקרי שהוא עושה (אהה נכון וגם יופי במקומות הנכונים)

אני חושב שהקומפוננט שאתה דיי נעול עליו , יש לו סאונד מצויין , אני אוהב את הסוג שלו .

לגבי הרדיו דיסק , אין מה לעשות שיהיה כסף תחליף אותו .

טיפים להתקנה נכונה ? תראה פעם אחת איך עושים את זה השאר זה שטויות , עדן אני רוצה להגיד לך שבאת אלי וראית את הציוד , והכל היה חפר כזה , ההתקנה הייתה כ"כ פשוטה גם שהציוד הזה היה ככה .

מחר אני מגיע עם הרכב לבית ספר (שמיניסטים) ויראה לך את ההתקנה .

ד"א זה ההזדמנות לאודות לאליקו (לפני הדיון שאני יפתח שבוע הבאה , על העזרה הקטנה אבל שהשפיעה כ"כ בבניית המערכת).

לילה טוב

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...