Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את העגלה שלי שנמצא אצלי כבר יותר מ 4 שנים

Pele_400x400_wx.jpg

על מה אתם ממליצים?

אני חשבתי על המוטורולה v3m, למרות שחלק מהאנשים אומר שזה מכשיר טוב וחלק אומרים שזה מכשיר גרוע.

או הסמסונג R500

המכשיר אצלי יהיה לפחות שנתיים,

מה שחשוב לי זה mp3 עם אפשרות להרחבה, ספיקר ובלטו'ת פתוח, ומצלמה שיראו בה נורמלי.

לינק לקטלוג המכשירים

תודה ושבוע טוב.

Suzuki Jimny

פורסם

היי, מכשירים ברשת פלאפון זה זבל, כל דבר שהם עושים הוא חצי דבר, למשל טליט V270, יש לו MP ויש כרטיס הרחבה, אבל רק עד 512, שזה שומדבר, אין בלוטות, ועוד כל מיני חרטאות.

לדעתי ? אם אתה רוצה להיות מרוצה, תיקח את המכשיר הכי פשוט שיש להם, רצוי מיצור של LG שהם מכשירים מצויינים לדעתי, ותהיה מבסוט לעוד כמה שנים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מסכים.

תעבור עם המספר שלך למפעיל אחר.

המכשירים של פלאפון פשוט גרועים , ולא משנה איזה מהם.

לא סתם הם הולכים לעבור ל WCDMA שזה למעשה 3G כמו באורנג' ובסלקום, מה שיאפשר להם למכור מכשירים נורמליים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כל פלטפורמת ה-V3 כבר מיושנת, בין אם זה C,M או כל גרסה אחרת. בנוסף אתה זוכה לממשק המאוד "איכותי" של מוטורולה.

תבדוק את ה-LG 8600, אני מאמין שהוא יענה על הדרישות שלך.

אור - בV270 יש בלוטוס. חוץ מזה, הוא באמת חרא מכשיר.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

היי, אני הייתי השבוע בפלאפון, העברתי את המנוי של ממני וכרגע אני בלי פלאפון, אני צריך לעשות מנוי מחדש והתעניינתי על מכשיר עם MP3 בגלל שאני כל היום על הקטנוע, הנציגת שירות אמרה שהוא תומך הרחבה עד 512 ואין בלוטות, יכול להיות שהיא עצמה לא יודעת ?

אבל זה לא משנה את העובדה שהמכשירים ה"חדישים" שלהם באמת זבל, אני ארכוש לי עוד איזה מכשיר של LG, היות ואני ממש מרוצה מהמכשיר שהיה לי עד עכשיו

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני הייתי עובר לאורנג'. כן, יש להם בעיות, אבל פחות מסלקום ופלאפון. המכשירים שלהם גם יותר טובים.

ממליץ במיוחד לעבור לנוקיה. יש להם ממשק הרבה יותר טוב והם שורדים הרבה יותר טוב.

(הכותב מתעב באותה מידה את כל חברות הסלולר והתנסה אצל כולן)

פורסם

כן, כנראה שנפלת על נציגה שלא כל כך מבינה.

אני מקבל את כל המכשירים החדשים לפני ובמהלך ההשקה (חלק מהעבודה), ובזה שאצלי יש בלוטות.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

קטע, בדיוק השבוע שידרגתי את המכשיר הישן שלי שהיה בדיוק כזה. דווקא מכשיר נחמד הסאמסונג הזה, אומנם התפריטים ממש לא נוחים והסוללה לא מחזיקה הרבה אבל הוא קל ובסך הכל נוח לשימוש.

אני, אישית, עברתי לאורנג' עם המספר הישן שלי. המחירים בפלאפון גבוהים יותר, עלות המכשירים גבוהה יותר ובנוסף על הכל גם המגוון של המכשירים קטן עד כדי מצומצם ביותר. לצערי, למרות שמדובר ברשת מעולה עם איכות שמע טובה וקליטה מעולה, במצב הנוכחי התחרות שלהם קשה מאוד.

אפילו הLG8600 שעליו המליץ לך יבין (שבאמת מבין משהו במכשירים האלו :wink:) יקר בטירוף. 20 ש"ח לחודש אחרי זיכוי :shock: ?!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ה LG נראה באמת כאופציה מצויינת, הבעיה שהוא לא מגיע עם כבל חיבור למחשב, מה אתם חושבים לגבי הסמסונג

R500?

לגבי הLG השוקולד, ראיתי שהמסך שלו הוא לא ברור באור יום, למרות שהוא נראה אופציה נחמדה.

יש עוד הצעות?

Suzuki Jimny

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אם הייתי רואה את השרשור הזה מוקדם יותר, הייתי ממליץ לך על הZ6m.

יש לו אותו בערך חודש, והוא מכשיר מצויין. הכי טוב שיש ברשת פלאפון לטעמי.

יש לו מצלמה 2MP, הרחבת זכרון MicroSD עד 2 ג'יגה, נגן MP3 מצויין, חיבור אוזניות סטריאופוניות בBT ועוד..

כאמור, הכי טוב שיש ברשת פלאפון.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
רכשתי את ה R500 ,תודה לכולם :)

יש לי LG 8300 עוד מעט חצי שנה ואני מרוצה מאד.ממש מומלץ.

לגבי ה R500 ,מאחר וכבר רכשת,אני ממליץ שתשדרג למכשיר בעל גירסת תוכנה טובה יותר

מאחר ובמכשירים הראשונים היו לא מעט באגים.

בכלל,אם ייצא לך להחליף-אני מאד ממליץ על ה-8300.

• תוכן חדש...