Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה למומחים בשוק הסלולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם להערכתכם עוד מעט ייפסקו המבצעים אחרי שהשוק יתקבע, והמחירים יעלו (יחסית לעכשיו) - או שיותר יקר ממה שכיום לא יהיה?

פשוט יש לי הזדמנות טובה בלי התחייבות, ואני מתלבט.

אגב, מישהו הצליח למצוא משהו יותר זול מ-34 אג' לדקה?

פורסם

אם תשים לב עם כל מכשיר חדש שיוצא מתווספים לו עוד איזה 1000 ש"ח או משהו בסגנון. החברות ימשיכו לדרוש הרבה על המכשירים אבל בנוסף תקבל הצעות כמו החזר חודשי ,בסופו של דבר זה ימשיך לעלות פשוט בגלל ה"מבצעים" אתה לא תשים לב...

תחשוב בכמה פעם היית עושה עיסקה טובה עם חברת סלקום אורנג' או פלאפון ותראה שהמחירים היום לעיסקה טובה גבוהים פי כמה וכמה.

המחירים ישארו קבועים רק כאשר יפסיקו להביא דברים חדשים שעוד לא היו בארץ ובינתיים כל חודשיים יוצא מכשיר חדש.

היתרון בזה שהמכשירים ה"ישנים" יותר והפחות מתקדמים יעלו פחות ויהיו עליהם מבצעים אטרקטיבים.

פורסם

ואוו, איפה השגת 34 אגורות לדקה?

הכי זול שהצלחתי להשיג זה מבצע החיילים של אורנג' - 39 אגורות לדקת שיחה, בלי הגבלה ובלי קנייה של זמן אוויר מראש. תשלום קבוע של 9.90 ש"ח תמורתו מקבלים 25 דקות ראשונות בחינם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בפלאפון. אתה מקבל מכשיר דור3 חינם ומשלם 60 שח עבור 175 דקות. אין דמי שימוש עבור החבילת דור3. התחייבות 3 שנים

פורסם

רשמת בהודעה הראשונה שאין התחייבות, לא?

יש לפלאפון מכשירים נורמליים במבצע הזה? אני זקוק למשהו נחמד עם מצלמה.

אגב שמעתי מחבר שפלאפון יעברו בעתיד לרשת GSM עם כרטיסי סים, יש בזה אמת?

מצאתי קישור למבצע, מסתבר שרק 2 מכשירים ניתנים בחינם, השאר בתשלום.

http://www.pelephone.co.il/gaydamakcampaign.aspx?token=

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אני מצאתי בפלאפון.. אבל אתם בחיים לא תשיגו כזה..

זה - 29 אג' לא כולל 3 יעדים :lol:

מכשיר בחינם

זה מבצע עוזבי חברה..

היום מי שנכנס לפלאפון כבר לא נחשב עובד חברה

CRAZY - JUDE

I'm not your angel

פורסם

מה ז"א עוזב חברה? עוזב או עובד?

אגב, צביקה-פיק, הטעיתי אותך (והם היטעו אותי, אחרי 3 דק' הבנתי את הקאץ'.)

סיכויים גבוהים ביותר (כמעט 100%) שלא תשלם 34 אג' לדקה כמו שכתבתי, אלא יותר. על כל דקה מעבר ל-175 דק' שתקבל אתה משלם 0.69 אגורות (אאל"ט). נובע מזה:

אם לא ניצלת את כל החבילה שקנית, תשלם 60שח על פחות מ-175 דקות, כלומר יותר מ.0.34 שח לדקה.

אם תדבר יותר מ-175 דקות, תשלם 0.69 אג' על כל דקה נוספת.

אם הראש שלי לא היה מתפוצץ מ-3 שעות של מתמטיקה חופרת הייתי מחשב לך בדיוק מכמה דקות החבילה של אורנג' משתלמת. תעשה את זה בעצמך ;-)

אביעד

פורסם

אני לקוח של פלאפון היום. שימור הלקוחות שלהם לא הצליח להציע לי חבילה זולה יותר מ 45 אגורות לדקה. את כל התוכניות שכוללות רכישה של זמן אוויר מראש אני פוסל על הסף - מאיפה לי לדעת כמה דקות אני אדבר בחודש? אולי בחודשיים האחרונים דיברתי 100 דקות בחודש וחודש הבא אני טס לחודש בחו"ל ולא מדבר בכלל? או אולי אני עושה שבועיים מילואים באיזה מוצב נטוש ומדבר מעל 300 דקות?

בקיצור, פלאפון נותנים ללקוח משומר 45 אגורות לדקה בלי רכישה של חבילה מראש.

אורנג' במבצע חיילים - 39 אגורות - הכי זולים.

סלקום - מחיר דומה לאורנג' במבצע חיילים, אבל יש התחייבות או משהו כזה.

בקיצור, היום אני הולך לקנות נוקיה 6060 מיושן ב500 ש"ח ולהתנייד מפלאפון לאורנג'. נקווה שזה ילך חלק :roll:

פורסם

אני כבר שנתיים ברשת אורנג', משלם 30 אג' לדקה + 45 דקות ראשונות חינם+ החזר חודשי של 50 ש"ח אם אתה מדבר מעל שעה.

רק בגלל התוכנית הזאת אני לא מטפתה לכל השטויות שחבררות הסלולר מנסות עכשיו למכור, בינתיים לא מצאתי משהו יותר טוב.

פורסם
צביקה, איך קיבלת 45 אג' - בלי התחייבות? איימתי עליהם שאני רוצה להתנתק ולא קיבלתי הצעה כזו...

בערך כמו שאתה מתאר, רק בלי איומים.

התקשרתי לשימור לקוחות, אמרתי שיש לי הצעה של 39 אגורות בלי התחייבות מאורנג' וגיביתי את דברי עם פקס חתום מאורנג'. אחרי יום חזרה אלי הנציגה והבטיחה 45 אג' בקנייה של 100 דקות מראש. הסברתי לה יפה שאני לא רוצה לשלם מראש ושהמחיר גבוה וזה מה שקיבלתי.

אני כבר שנתיים ברשת אורנג', משלם 30 אג' לדקה + 45 דקות ראשונות חינם+ החזר חודשי של 50 ש"ח אם אתה מדבר מעל שעה.

רק בגלל התוכנית הזאת אני לא מטפתה לכל השטויות שחבררות הסלולר מנסות עכשיו למכור, בינתיים לא מצאתי משהו יותר טוב.

כל זה בלי תשלום חודשי קבוע והתחייבות לשלוש שנים? אם כן, מדובר במסלול פ-ג-ז.

עריכה: יש לי גם מבצע של מירס - 39 אג' לכל היעדים ועוד יעד אחד במירס חינם. מכשיר עולה 14 ש"ח לחודש. באמת שהייתי לוקח, אבל לא נראה לי שמירס זאת הרשת בשבילי.

• תוכן חדש...