Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית volvo

dan_36
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני חושב על קניית volvo דגםs80,s60 מבקש המלצה על הדגמים האלה,על צריכת דלק ,מחירי טיפולים,אמינות,תקלות שצריך לשים לב בקנייה.אשמח לשמוע את דעתכם על הרכב.

אני מעוניין בו בגלל שזה רכב מפואר במחיר טוב....

פורסם

ה s80 הוא יותר מפואר, אבל גם פחות אמין, ואני מאוד לא אוהב את הישיבה מאחור (מושב נמוך וקצר). בדגמים הראשונים היו הרבה בעיות בגיר, במיוחד בדגמי הטורבו החזקים(t6), וגם המנועים (להוציא את ה 2.9) לא הוכיחו עמידות מדהימה. לדעתי, אם אתה מוכן להתפשר על צפיפות במושב האחורי, כדאי לקנות את ה s60 - הרבה יותר אמין, וקל לתחזוקה. אני לא יודע מה בדיוק אתה מחפש, אבל אם אין לך צורך במנועי טורבו עם ביצועים חזקים, הייתי ממליץ לך להסתפק בדגם "הרגיל" (2.4), ברמת אבזור גבוהה (בקרת-אקלים וריפודים). בסה"כ רכב נחמד מאוד ומפנק, ואם יש לך קצת מזל, גם לא מאוד יקר לתחזוקה, בניגוד לדיעה הרווחת. אגב, הטרייד-אין של וולבו, בזמנו, היו אוטוסנטר. היה לי ניסיון טוב איתם ואפשר למצוא שם רכבים פרטיים עם ק"מ נמוך.

פורסם

ה S80 עדיף משנת 2002 ומעלה (אמינות).

קח בחשבון תיקונים יקרים, וסחירות בהתאם.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

יש לגיס שלי S60 T5 שנת 2002, היא אצלו כמעט שנה וברוך השם אפס בעיות - רק טיפולים במוסך.

נהגתי על הS60 , אוטו חזק מפנק נורא ונוח במיוחד.

הגיס שלי חשב שהאוטו יזלול לו דלק, אבל הוא דווקא התרשם לטובה עם נתונים של 1 ל 11 ק"מ בעיר.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תוכן חדש...