Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא שאל על מתקינים שמעון.

אני ממליץ אך ורק על בומבאס בדרום. מאוד מקצועי, עוזר ונותן עצות בכיף ועזר לי מאוד בכל בעיה\תקלה שהייתה לי.

הוא גם מתעסק שנים רבות בפיבר, אז יש לו ידע נרחב בתחום, וראיתי פרויקטים גמורים שלו.

יש לו אתר גם, חפש בגוגל, נראה לי זה www.bombbass.co.il החנות שלו נמצאת ליד הורדוס. צומת לפני ביג פונים ימינה ואז פניה שניה ימינה.

עריכה: האתר נמצא בבניה.

פורסם

אני יודע שהוא שאל על מתקין ואני ימלצתי לו על מיגון וניגון לבן אדם קוראים אבי דבורה בום בבס לא ממש מקוצועים לפי דעתי וגם מעוד יקרים

פורסם

לגבי בומבאס , שמעתי את הרכב שלו ( נדמה לי מאזדה ) עם ציוד מאוד יקר ואני יכול להגיד לכם שהוא מבין בסאונד כמו שאני דוקטור לפיסיקה גרעינית , הבחור מוכשר מאוד בבניות פיברגלאס ותו לא.

פורסם

אם אתה מעוניין בבחור שיודע להתקין ואדם מקצועי בעל חוות דעת נכונה ואמיתי זה אבי דבורה בב"ש (מיגון וניגון).

אני מבטיח שתצא מרוצה.

בומבאס הם יותר התקנות יופי , מקצועי לדעתי זה רק אבי.

יוגב.

פורסם

יש לך את הד מערכות באשדוד ברחוב העבודה 50 הוא די יקר אז תכין את עצמך

אם תרצה טלפון תפנה אלי בפרטי

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

הד מערכות יקרן ובלבלן שכל מהגדולים באזור עשה טובה אתה אשקלוני זה לא כזה רחוק מחולון תניע ולך לשמעון מסאונדסטורם

או שאני יחסוך לך כמה קילומטרים וסע לחיים וחדווי מסאונדר ברחובות

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
עם אתה מבאר שבע או יכול לבוא לבאר שבע אתה יכול ללכת למיגון וניגון לפי דעתי הכי מקצועי בדרום

:-)

ותוכל לצאת משם גם עם מדבקה שנותנת 30 כ"ס

רדיו מילנו מוול פינה חמה בבער שבע

רדיו ויליאם

לך ל BOMB BASS

Ibiza 20VT

פורסם

השאלה מה אתה רוצה להתקין?

אם הבחור רוצה להתקין סתם רדיו דיסק,לדעתי כול מתקין ממוצע יעשה את אותה העבודה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא מכיר אישית אף אחד מהמתקינים , ולכן כול מה שאומר הוא בערבון מוגבל , אבל בומבאס היה מספר 2 אחרי שמעון מסאונדסטורם בתחרות אממה האחרונה שהתבצעה בארץ . אז לדעת על לבנות רכב לאיכות סאונד הוא יודע

שמעון נחשב אחד הטובים שיש בשוק אבל יקרן ממה ששמעתי

ויש את סאונדר ברחובות

הייתי ממליץ לך אם זו התקנה פשוטה יחסית ללכת לסאונדר , זה לא יעלה לך הרבה יותר מ"מתקין" רגיל באשקלון , אבל הכיוונים שהם יבצעו לך בהתקנה שווים כול שקל שתשלם להם .

אם זו התקנה מסובכת אז אם כיסך עמוקים לך לשמעון , או שאולי תחפש עוד המלצות מאחרים כאן בפורום

בברכה יהודה

פורסם

איפה "רדיו ויליאם" ואיפה "פינה חמה".

פינה חמה למטה בעיר ואז אתה עולה למעלה ממשיך ישר אחרי רמזור רדיו ויליאם.

יש מרחק דיי גדול אז להגיד נכון וברור שהבחור לא יסתבך סתם.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
לא מכיר אישית אף אחד מהמתקינים , ולכן כול מה שאומר הוא בערבון מוגבל , אבל בומבאס היה מספר 2 אחרי שמעון מסאונדסטורם בתחרות אממה האחרונה שהתבצעה בארץ . אז לדעת על לבנות רכב לאיכות סאונד הוא יודע

שמעון נחשב אחד הטובים שיש בשוק אבל יקרן ממה ששמעתי

ויש את סאונדר ברחובות

כן מעניין מי היו רוב השופטים באותה תחרות קצת חומר למחשבה עשו משמעון אלוהים :roll:

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...