Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנד רובר

אסי 85
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקנות לנד רובר 93 94 מצאתי כמה אך אני לא יודע מה לבדוק......

מה התקלות שיש להם בדרך כלל?

שווה בכלל לקנות??

הוא אמין ?

תודה רבה לכול העוזר

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

נמאס....

צריך להתחיל לחיות....

ומדובר על ריינג אובר

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

אם זה מהשנים 93' 94' אז מדובר בריינג קלאסיק מנוע 3.9 בנזין אוטומט

באיזה רכב מדובר? השוק קטן וכולם מכירים את כולם (גם בפרטי)

בגדול לבדוק היסטורית טיפולים מלאה ואיפה הרכב טופל

חופשים במערכות הנעה

באיזה מי קירור השתמשו?

יש עוד הרבה אבל למי שלא מכיר את הרכב יהייה קשה לבדוק

דרך אגב,

הרכב על כריות או קפיצים?

בקרת משיכה קיימת או לא?

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

כמי שהחזיק את הרכב הזה שלוש שנים הייתי מציע לך לתפס מרחק , רכב מאוד מאוד יקר לאחזקה הרבה תקלות

אם תתעקש אמליץ לך ע ל דיסקברי משנת 1997 והלאה רכב מהנה אשפר למצוא הרבה חלפים משומשים ,ואלוף אמיתי בשטח

פורסם

מחזק את תגובתו של קודמי

האחזקה יקרה להחריד ,כמות התקלות גבוהה מהממוצע ,חלקן תקלות בטיחותיות מהמדרגה הראשונה

איכות נסיעה מהמשובחות

יגאל

פורסם
כמי שהחזיק את הרכב הזה שלוש שנים הייתי מציע לך לתפס מרחק , רכב מאוד מאוד יקר לאחזקה הרבה תקלות

אם תתעקש אמליץ לך ע ל דיסקברי משנת 1997 והלאה רכב מהנה אשפר למצוא הרבה חלפים משומשים ,ואלוף אמיתי בשטח

רק תסביר לי מה ההבדלים בין ריינג קלאסיק 93 לדיסקברי 97??

אותה השילדה

אותו המנוע

אותו חרא גיר של ZF

אותו טרנספר

וכמובן אותם הסרנים

אז איפה ההבדל???

ולגבי היקר לאחזקה זה נכון עם אתה משוה אותו לסובארו 92 אבל בהשוואה לכל SUV אחר דווקא מחירי החלפים שלו זולים בהשוואה לשאר.

אני באופן אישי עם ל"ר כבר 9 שנים כמעט ובוודאות אני יכול לומר שהרכב לא יותר יקר לאחזקה מכל SUV אחר

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

• תוכן חדש...