Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם לי זה קרה:נכנסו בי בצד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הדלת שלי(צד של הנהג) הפח נכנס פנימה,שריטות ,הפס פלסטיק נשבר,מנוע של החלון לא עובד כל כך טוב...

אני יצאתי לא אשם,אלה האוטו שנכנס בי יצא אשם..היתה יציאה מחנייה ולפני היציאה מכוניות הסתירו אז אני נוסע רגיל 40-50 קמש,ואז 20-30 מטר מלפני אני רואה אוטו יוצא משמה כאילו אין מכוניות בכבישים,אני נתתי פולל ברקס ראיתי שאין סיכוי לעצור ואם אני לא יעשה משהו אחר אני יכנס בה עם הפרונט שלי אז עזבתי תברקס *** תברקס = את הבורקס *** הבאתי עוד קצת גז ולמזלי עברתי בשלום אבל היא המשיכה לסוע ראתה שאני עוד שניה נכנס בה ואני צופר לה והיא ממשיכה אז בוםם תאונה...החלפנו פרטים וכאלה הנזק שלה :פנס קידמי שבור ופגוש קידמי רופף..נזק בסכום של 400 שח-500 שח גג..

אצלי אני מאריך סביב ה1000+

תלוי מה השמאי יחליט אם צריך דלת חדשה או לעשות פחחות וצבע...

אני לא מאחל לכם דברים כאלה,סעו במקומות כאלה לאט תיראו מי נוהג באוטו מלפניך ...הכי חשוב שמרו על עצמכם ועל המכוניות שלכם...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

מה שיצא לי טוב בכל הסיפור הזה שאני יום ראשון הולך לקבל חמישה ג' מהצבא......לפחות משו..

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם

למה לא נכנסת בה עם הפרונט ?, לפגוע בה עם כמה שיותר מרוחב הפרונט עדיף, לדעתי, מאשר לחטוף פגיעת צד.

לפגיעות צד יש פוטנציאל גבוה יותר להיות קטלניות יותר מאשר פגיעה בחזית הרכב. במקרה שלך במיוחד בגלל שצד הנהג הוא זה שנפגע.

ובכל מקרה, טוב שיצאת מזה ככה! האוטו זה רק פח ולא משנה מה הנזק לאוטו!

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לדעתי עם ההיתי נכנס בה עם הפרונט אז הנזק היה יותר גדול וסתם יותר סיבוכים,וגם זה מהירות נמוכה יחסית אז ההיתי מעדיף להיכנס בה עם הצד, בהרבה פחות נזק...

צריך לפעמים להפעיל את החושים לראות מה נכון לעשות...

פורסם

תודה...פנס שבור אמרו לה היום וזה עולה 600 שח...

לי יצא הערכת שמאי 2100 שח..מביאים לי דלת חדשה

פורסם

העיקר שאתה בסדר!!

אני בטוח שיסדרו לך את זה כי לפי מה שאמרת הנזק לא בשמיים

וניתן לתיקון.

בהצלחה בתיקון ושוב העיקר שיצאת שלם :)

פורסם

צריך לפעמים להפעיל את החושים לראות מה נכון לעשות...

מה, כמו שנניח נוסעים ברחוב צפוף עם מכוניות חונות ויש יציאות מחניות של בתים, אז לא נוסעים 40-50 אלא אולי 20-30? :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

צודק אחי אבל הבעיה שזה רחוב לא כזה צפוץ אפילו ממש לא צפוף הרוחב שלו הוא 10 מטר בערך ...

קיצר אני נסעתי כמו כולם שמה 40-50 ואיפה שהיה את תאונה אפילו עזבתי את גז,אבל ככה זה יוצא שאנשים יוצא מהחניה במהירות בלי להסתכל וכן הלאה..

• תוכן חדש...