Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה:

חברי החליט להחליף בולמי זעזועים בהונדה סיויק שברשותו,עקב בולמים גמורים.

לצורך כך נרתמתי למשימה ועם פונקציית החיפוש הגעתי להמון מידע אבל ללא הכרעה סופית.

השאלות הם כאלה:

1- האם למישהו יש מושג באיזה בולמי זעזועים משתמשת חברת הונדה?

2-הבולמים מיועדים לנסוע בכבישים עירוניים עם הרבה מהמורות ותחלואי מע"צ.אלו בולמים יהיו מתאימים לו בולמי גז או שמן?

3-בנוסף לנוחות הבולמים אשר יספוג בכבוד את תחלואי הכביש,חברי מחפש גם ספורטיביות..האם זה אפשרי לשלב את השניים?

4-מהחיפוש בפורום הבנתי שהמומלצים שבבולמים הם מונרו סנסטראק.האם זה נכון?האם בולם זה יתאים לסיויק?

5-האם בולם מונרו ריפלקס שהחליף את הסנסטראק יותר טוב ומומלץ מהסנסטראק?

6-האם יש דגם של KYB שהוא יותר טוב ועדיף על המונרו שציינתי לעיל?

בתודה מראש

שי

פורסם
טוב אז ככה:

4-מהחיפוש בפורום הבנתי שהמומלצים שבבולמים הם מונרו סנסטראק.האם זה נכון?האם בולם זה יתאים לסיויק?

5-האם בולם מונרו ריפלקס שהחליף את הסנסטראק יותר טוב ומומלץ מהסנסטראק?

6-האם יש דגם של KYB שהוא יותר טוב ועדיף על המונרו שציינתי לעיל?

בתודה מראש

שי

תשובות:

4. אם הריפלקס החליף את הסנסטראק, הרי כל סנסטראק שתקנה יהיה זקן יותר מריפלקס, אתה רוצה להתעקש לקנות מוצר זקן?

5. מהנסיון שלי עם ריפלקס, כבר שנתיים לערך הרכב [אא"ט] מספק נוחות סבירה [הרכב שלי מונמך ב40 מ"מ מקדימה ומאחור]

6. סביר להניח שדגמי הקצה של KYB יהיו טובים יותר מהריפלקס, מצד שני הם גם יעלו בהתאם.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
תשובות:

4. אם הריפלקס החליף את הסנסטראק, הרי כל סנסטראק שתקנה יהיה זקן יותר מריפלקס, אתה רוצה להתעקש לקנות מוצר זקן?

5. מהנסיון שלי עם ריפלקס, כבר שנתיים לערך הרכב [אא"ט] מספק נוחות סבירה [הרכב שלי מונמך ב40 מ"מ מקדימה ומאחור]

6. סביר להניח שדגמי הקצה של KYB יהיו טובים יותר מהריפלקס, מצד שני הם גם יעלו בהתאם.

רון.

מהם דגמי הקצה של KYB שיותר טובים מהריפלקס?

ולמה באתר מונרו ישראל לא מופיע דגם הריפלקס,אלא רק הסנסטראק?

שי

פורסם

שלום!

האם אתה נעול על קניית בולמים רק מהארץ או מוכן לקנות אותם גם מחו"ל?

כי אם כן אני חייב להמליץ לך על TEIN, סיפקו אחיזה ונוחות חלומית על סיוויק רגילה שנעולת 185\60\R14.

פורסם
מהם דגמי הקצה של KYB שיותר טובים מהריפלקס?

ולמה באתר מונרו ישראל לא מופיע דגם הריפלקס,אלא רק הסנסטראק?

שי

KYB

ואין לי מושג, כשאהיה היבואן אני מבטיח לתקן את הטעות :)

רון.

btnshow.jpg

oo==00==00

פורסם

מה יעזרו בולמים ספורטיביים (TEIN) לסיוויק 97 אם ההגה לא מתקשר בגרוש?

יש לאמא שלי סיוויק 97. האחיזה סבירה+ יחסית לרכב משפחתי, הביצועים מצויינים, אבל ההגה גם לא מתקשר וגם ענקי. מוציא כל חשק לכייף עם האוטו.

לצערי אני נאלץ לנסוע ברכב הזה בגלל אילוצים. הלוואי והייתי יכול להשאיר את הוולקן :(

פורסם
תשובות:

רון.

איזה רכב יש לך ומה זה בשבילך נוחות סבירה?

האם הרכב מתמודד עם בורות ומהמורות בצורה טובה? האם הריפלקס ניתן לכיוון?

שי

פורסם
שלום!

האם אתה נעול על קניית בולמים רק מהארץ או מוכן לקנות אותם גם מחו"ל?

כי אם כן אני חייב להמליץ לך על TEIN, סיפקו אחיזה ונוחות חלומית על סיוויק רגילה שנעולת 185\60\R14.

הבולמים האחוריים גמורים ככה שלא שייך מבחינת זמן להזמין מחו"ל.בכל זאת אני אנסה לדבר עם חבר שלי לראות האם הוא מוכן לחכות עם החלפת הבולמים..

אגב מאיפה מגיעים ה- TEIN ומה מחירם? אם יש לך לינק לחברה אשמח לקבל.

שי

פורסם
מה יעזרו בולמים ספורטיביים (TEIN) לסיוויק 97 אם ההגה לא מתקשר בגרוש?

יש לאמא שלי סיוויק 97. האחיזה סבירה+ יחסית לרכב משפחתי, הביצועים מצויינים, אבל ההגה גם לא מתקשר וגם ענקי. מוציא כל חשק לכייף עם האוטו.

לצערי אני נאלץ לנסוע ברכב הזה בגלל אילוצים. הלוואי והייתי יכול להשאיר את הוולקן :(

מה הקשר?

גם אם ההגה לא מתקשר\מדבר\מז**ן זה לא אומר שלרכב לא מגיע לאחוז יותר טוב.

אל תיצחק על מוגבליות של אחרים, אפשר לחשוב שאתה מושלם :wink:

פורסם
היי, החברה עצמה יפנית.

http://www.tein.co.jp/e/index.html

מצטיינת בבולמים ספורטיביים מתקדמים, יקרים, ואיכותיים.

לגבי הסיוויק, הם יעשו פלאים, פשוט קסמים.

איך הם מבחינת נוחות?

בוא נסכם זאת ככה,רוב הנסיעות הם בדרכים עירוניות בכבישים משובשים..מה שחשוב זה הנוחות יותר מאשר אחיזת הכביש

והספורטיביות.

האם מה שהמלצת לי מתאים לדרישות הנ"ל?

שי

פורסם

בוא נסכם זאת ככה,רוב הנסיעות הם בדרכים עירוניות בכבישים משובשים..מה שחשוב זה הנוחות יותר מאשר אחיזת הכביש

והספורטיביות.

שי

בולמי גז של KYB - חלק שתואם את המקורי של האוטו שלך, חברה אמינה עם שם טוב, וכי נמכרים כאלה בכמויות יהיה לך קל וזול לקנות.

אם נוחות אתה מחפש - אין לך מה להסתכל על בולמים ספורטיביים, הם בדרך כלל מכילים שסתום פריצה, שאומר שרוב הזמן הנסיעה תהיה קשה או יחסית-קשה [בטח שבהשוואה לבולמי גז רגילים] ורק כשצריך באמת הם מאפשרים תנועה של המתלה.

כל זה בשילוב עם קפיצים רגילים [אתה הרי לא הולך להשקיע בקוילאוברים או קפיצי אפטרמרקט] ייצור מצב לא מאוזן של קפיץ רך יחסית ובולם קשה - שילוב לא מומלץ.

רון.

oo==00==00

פורסם
בולמי גז של KYB - חלק שתואם את המקורי של האוטו שלך, חברה אמינה עם שם טוב, וכי נמכרים כאלה בכמויות יהיה לך קל וזול לקנות.

אם נוחות אתה מחפש - אין לך מה להסתכל על בולמים ספורטיביים, הם בדרך כלל מכילים שסתום פריצה, שאומר שרוב הזמן הנסיעה תהיה קשה או יחסית-קשה [בטח שבהשוואה לבולמי גז רגילים] ורק כשצריך באמת הם מאפשרים תנועה של המתלה.

כל זה בשילוב עם קפיצים רגילים [אתה הרי לא הולך להשקיע בקוילאוברים או קפיצי אפטרמרקט] ייצור מצב לא מאוזן של קפיץ רך יחסית ובולם קשה - שילוב לא מומלץ.

רון.

קיבלתי את תגובתך.

באתר KYB ישנם 2 סוגי בולמי גז:

1-GR-2

2-ה- AGX.

מה מספק יותר נוחות לדעתך? והאם בולם שמן של KYB לא עדיף להונדה סיויק?

1-האם חברת KYB מייצרת בולמי שמן?

2-מה הם הבולמים המקוריים שמותקנים בהונדה סיויק,שמן,או גז?

תודה

שי

פורסם

מה אתה מחפש? התנהגות כביש או נוחות?

הKYB עדיפים בנוחות, אך ה"מונרו" מתנהגים טוב יותר, ההבדלים לכאן או לכאן לא גדולים אך עדין הבדלים.

אצלי מותקנים רבעייה של מונרו גז-שמן ואני יותר ממרוצה מהתנהגות הכביש שלהם, הנוחות לעומת זאת, לא משהו אבל כנראה הבעיה אצלי.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
מה אתה מחפש? התנהגות כביש או נוחות?

הKYB עדיפים בנוחות, אך ה"מונרו" מתנהגים טוב יותר, ההבדלים לכאן או לכאן לא גדולים אך עדין הבדלים.

אצלי מותקנים רבעייה של מונרו גז-שמן ואני יותר ממרוצה מהתנהגות הכביש שלהם, הנוחות לעומת זאת, לא משהו אבל כנראה הבעיה אצלי.

יש לך הונדה סיויק??

שי

• תוכן חדש...