Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח

יש לנו במחסן ג'ק נורא ישן אך עובד,הוא פועל בצורה שצריך להרים ולהוריד ידית כדי שהוא יתרומם,הוא עובד על לחץ אוויר(אני חושב קוראים לזה ג'ק הידראולי ).

בכל הרכבים שראיתי עד כה יש את הג'ק הסטנדרטי , שצריך לסובב את הידית שלו כדי שהוא יתרומם.וזה די מעצבן להחליף איתו גלגל.

הראש של הגק ההידראולי הוא עגול וקצת קטן, בניגוד לגק הרגיל, שהראש שלו מרובע ,וגדול.

האם אפשר להשתמש בג'ק ההדראולי, במקום בשני, במקרה הצורך?

כי יש כאלה שאמרו לי שזה לא מומלץ. משום שהג'ק ההדראולי יכול לעשות חור ברכב (כן זה נשמע הזוי קצת ),

אז חשבתי אולי כן אפשר להשתמש, אבל במקום שהג'ק יפעיל לחץ ישיר על נקודה מסויימת ברכב, אולי אפשר לדחוף קרש בין הגק לרכב ,ובכך לפזר קצת את הלחץ הנקודתי לכל אורך הקורה.

(אני יודע שלכל רכב יש נקודה ספציפית שבה אפשר לחבר את הג'ק, אבל כדי למנוע סיכונים בכל זאת, אולי עם קרש זה יהיה פחות הרסני)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אפשר להשתמש בצורה נבונה. כמו שכתבת, אפשר לדחוף קרש בין הגק לרכב .

הג'ק הנ"ל לא עובד על לחץ אוויר, אלא על לחץ שמן.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...