Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאונה הראשונה שלי ....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן חברים , היום היתה המכה הראשונה שלי בפח של אוטו....

באתי לעקוף אוטו שבלם בפתאומיות מקדימה , היה שטח מת במראה והאוטו משמאל קיבל וואחד מכה שקיפלה לו תדלת.... לי לא קרה אפילו סריטה .... מקווה שזאת הפעם האחרונה...

נ.ב

לפני שכולם מגיבים שאני נהגתי בחוסר אחריות , לא נהגתי מהר בכלל , זה הכל קרה בשנייה..:(

:cry:

יוצא לריס?

פורסם

היי, מהר =! בחוסר אחריות (=! זה סימן של לא שווה)

אפשר לנהוג בחוסר אחריות גם לאט - חוסר אחריות הוא למשל לא להביט במראה ולא לדעת שיש רכב משמאלך...

אבל מכל דבר לומדים, ואני בטוח שתלמד גם מזה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כן חברים , היום היתה המכה הראשונה שלי בפח של אוטו....

לפני שכולם מגיבים שאני נהגתי בחוסר אחריות , לא נהגתי מהר בכלל , זה הכל קרה בשנייה..:(

:cry:

לנהוג בחוסר אחריות= לנהיגה ללא שמירת מרחק, כך שהיית צריך לסטות מנתיבך ע"מ לא לפגוע ברכב שלפניך.

כמו שרוני ציין: הכל עיניין של חוסר תשומת לב-

(1)אי שמירת מרחק.

(2)אי שמירת קשר עין עם הסביבה.

סע בזהירות 8)

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

שמרתי מרחק ..... והקטע זה שהיה לי שטח מת במראה....

האוטו מקדימה בלם ממש ממש ממש בפתאומיות! העפתי מבט למראה , ראיתי שלא היה אוטו (שלמעשה היה אוטו בשטח המת) אותתי ועפתי לפני שאני נכנס באוטו מקדימה.....

(שהוא עצר בפתאומיות כדי לדבר בפלאפון!!

לא משנה..... אני למדתי תלקח שלי....

יוצא לריס?

פורסם
שמרתי מרחק ..... והקטע זה שהיה לי שטח מת במראה....

גם לי היתה פעם כמעט-תאונה במעבר בין נתיבים על איילון שנבעה משטח מת במראה. במקרה שלי היה מדובר במראות המעפנות של הסיטרואן BX, שמקרבות בקטע פסיכי ונותנות לך שדה ראייה מצומצם להחריד.

נורא חשוב, במיוחד לנהגים צעירים, לשים לב למגבלות שכופה עליהם האוטו. נסעתי לדוגמה על פיג'ו 206 שהקורות הקדמיות שלה חסמו לי בצורה מאוד מעצבנת את שדה הראייה לשני הצדדים. אני בטוח שלהמון אנשים פה יש דוגמאות דומות.

שמח שיצאת בזול. :)

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם
א. לכוון את המראות כך שלא יהיה שטח מת. זה אפשרי, לפחות לא בשטח הקרוב אליך לרכב שהוא החשוב ביותר.

ב. ללמוד לזכור איזה מכוניות יש מסביבך כך שגם אם יש שטח מת אבל אתה זוכר שהיתה קודם לנטיס משמאלך ועכשיו היא "נעלמה" כדאי לחפש אותה לפני שסוטים מהנתיב.

ואת זה לומדים בקורסים של בתי הספר לנהיגה נכונה (מתקדמת...)!

אז יאללה קדימה לקורס!

Finger's gonna kill me.

פורסם

תסבירו לי איך יש אנשים שעוברים 30 שנות נהיגה בלי אף תאונה! (לדוג': אבא שלי)

אני לא יודע, אבל יש לי תחושה שתיהיה לי תאונה (טפו טפו טפו) בזמן הקרוב. לא יודע, פשוט תחושה כזו. יש לי רשיון חצי שנה.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

קשה להשוות מכיוון שצפיפות הרכבים על הכביש היום היא גדולה בהרבה מהתקופה של אביך כשהתחיל לנהוג,ומספר בעלי הרשיון קפץ פי 7 משנות ה70' לדוגמא.

פורסם

במקרה של אמא שלי:

לפני הרבה שנים טובות הוציאה רשיון, ומאז לא נהגה אף פעם !

אבל היא מחדשת את הרשיון תמיד.... ככה שכבר 30 + שנה, היא לא עשתה אפילו לא תאונה או עבירה אחת.... :D:D

אם הייתי יכול הייתי מבטל את החוק שקובע שאסור

• תוכן חדש...