Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקום: קטע הכביש הקצר המחבר בין צומת יקנעם לצומת הג'למי (צומת אחת לפני צומת יגור בואכה חיפה).

התנאים: גשם מטורף, ראות אפסית, כביש חלק, מלכודות מים בכל שני מטר, אין עמוד תאורה אחד לרפואה.

המשתתפים: אחד יחידה קליאו ספורט (אני), nc mx5, ליאון טורבו, כמה עשרות ליסומטיות בשלל צבעים ומינים.

הזמן: 23:30.

אז ככה: עומדים ברמזור (שלושה נתיבים) אני באמצעי, מימני המיאטה ומשמאלי קאיה ריו. הרמזור מתחלף- הקאיה יוצאת בשאגה, אני והמיאטה רגועים בהרבה. 100 מטר אחרי הרמזור- עקפתי את המיאטה, עברתי לנתיב הימני והתייצבתי על 80

קמ"ש. שלושה נתיבים הופכים לשני נתיבים, אני על 80 והמיאטה במרחק סביר מעכוזי נוסעת במהירות זהה. עכשיו מתחיל הבלאגן- כל נהגי הליסומטיות נוהגים כאילו הרכבים שלהם לא מושפעים מתנאי הדרך. הייתי בהלם! המהירות הממוצעת בנתיב

השמאלי היתה להערכתי סביב ה 120-130 וזה השלב שבו אני מבקש מכם הקוראים להתעדכן בשנית בסעיף "התנאים".

כולם כולל כולם עוקפים אותנו בפראות תוך כדי הסבת המבט לעברנו כאומרים: "הדוושה הימנית הינה דוושת הדלק, אנא לחצו

עליה חזק יותר". שיא החוצפה מבחינתי היה כאשר מכונית שלאחר מעשה התבררה כמיצובישי כריזמה, הבהבה לנו באורות בנתיב

הימני! בתחינה שנתקדם מהר יותר כי אנחנו (חוצפנים שכמותנו) מאיטים את התנועה, ולה קשה להשתלב בנתיב האוטובאן השמאלי מכיוון שהרי ברור ששמירת מרחק הינה המלצה בלבד והיא- מסכנה שכמותה לא מוצאת את הרווח המתאים בכדי להשתחל לנתיב השמאלי.

ממשיכים בנסיעה, מתקרבים לתחנת הדלק. אני מאט מעט מכיוון שרכב יצא מהתחנה ומנסה להשתלב בכביש. הרכב הינו סיאט לאון טורבו בצבע כסף שהפלא ופלא, לאחר שהאץ- גם הוא משייט לו "רק" ב 80 קמ"ש בנתיב הימני. קבלו תמונת מצב סוריאליסטית : שלושה רכבי ספורט, מחזה שבדרך כלל מקובל לראות בדרך לאיזה "מפגש ספורטיביות", שלושה רכבים חדישים יחסית, מהירים הרבה יותר בכל מצב נתון משאר הרכבים בכביש, ללא ספק אוחזים יותר, בטוח שמטופלים טוב יותר ונועלים גומי דביק יותר, מאחורי ההגה של השלישיה הזו כנראה ישנם נהגים מיומנים יותר, אבל אנחנו, ברוב חוצפתנו, אנו מעיזים להאט את התנועה! אני בטוח שכל הנהגים על אותו הכביש צברו ניסיון על מגרש החלקה כמוני ואפילו עשו זאת טוב ממני כי הרי הם מרשים לעצמם לנסוע הרבה יותר מהר. שמישהו מהר יקרא למופז שיאסור על יבוא מכוניות ספורט לאלתר! לא רק שאנחנו משתוללים כל היום, בנוסף אנחנו משבשים את ההתנהלות התקינה בכבישי ישראל!

ואחרי הכל אנחנו אלו שמשלמים ביטוח גבוה יותר, אנחנו אילו שמסומנים ע"י כל נהג ברמזור כרוצחים פוטנציאלים. אנחנו האנשים מאחורי ההגה שכל אבא בישראל ישמור בתו מאיתנו. אנחנו החוליגנים.

אין ספק. ספור מוטורי בארץ הקודש שקול לעבודת השטן ויוצר דור של נהגים מסוכנים כמונו...

פורסם

כן זה בדיוק כמו שאומרים שאנחנו הצעירים הם הגורם העיקרי לתאונות ותמיד איזה שוטר אכזרי יסמן אותנו כמטרה.

אין מה לעשות, תמשיך לנסוע כמו שאתה נוסע ופשוט אל תסתכל על אחרים.

בסופו של דבר אתה תרוויח .

פורסם

אני מניח שמדובר בכל הרכבים בדרך לאולטרסאונד

ד"א הייתי שם אתמול בדיוק באותה השעה, עם מיצובישי כריזמה, אז טיפה נבהלתי שקראתי את זה אבל זה ממש לא אני(גם לא נתקלתי במכוניות המדוברות)

פורסם

אני אומר - תעביר את זה לאיזה טור אישי בYNET.

לאט לאט נשנה את העולם :).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בכביש הזה תמיד לוחצים.. , 120-130 זה ממש לא נדיר שם , תנסה לנסוע שם ב2-3 בלילה וגם במהירויות האלה יעקפו אותך..

פעם היתה שם מצלמה איפה שתחנת הדלק לכיוון חיפה אבל היא כבר מזמן לא שם.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

אכן כן, רוב האנשים שעושים שטויות בכביש לא נוסעים ברכבי ספורט למיניהם.

רוב האנשים האלה נוסעים בפראות גם כשיורד גשם.אין מה לעשות, זה המצב.

בכל מקרה, אתה נהגת נכון וזה מה שחשוב.

עוד דבר: קיבלתי את הרושם שאתה מתרגז על האנשים האלה שעקפו אותך במכוניות רגילות ולא במכוניות ספורט.אם מישהו על GTI היה עוקף אותך, היית מרגיש יותר טוב?

חוץ מזה, איך אתה יודע גם שאתה נוהג יותר טוב מאלה שעקפו אותך?

מי שנוהג ברכב ספורט לא בהכרח נוהג יותר טוב ממי שנוהג במאזדה 3.

אם אתה תיראה מיאטה אתה תיראה את מי שנוהג בצורה שונה ממישהו שנוהג באיזו דייהולט?

פורסם

זה סוג של בעיית תרבות בארץ והמחשה לאדם החושב רק על עצמו.

מה לעשות, אבל לא נצליח לשנות את העולם (וגם לא את הנהגים בארץ).

עד לפעם הבאה ששוב יוצע איזה רעיון או איסור מטומטם כנגד סוג המכוניות בו אנו נוהגים.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

[quote=Smiro;1512139

עוד דבר: קיבלתי את הרושם שאתה מתרגז על האנשים האלה שעקפו אותך במכוניות רגילות ולא במכוניות ספורט.אם מישהו על GTI היה עוקף אותך, היית מרגיש יותר טוב?

קיבלת רושם מוטעה ופיספסת את הנקודה לחלוטין.

פורסם

לא יודע אם באמת יש ליצור אבחנה כזו בין מכוניות ספורט למכוניות "רגילות", אבל כשאני נסעתי היום בבוקר מרחק 10 קילומטרים, מהרצליה לת"א, בגשם בלתי אפשרי, ערפל, ראות אפסית ובאופן כללי תנאים איומים ונוראים - רוב האנשים נסעו בין 30 ל-80 קמ"ש. אני, דרך אגב, נסעתי סביב ה-60 רוב הדרך. מעניין שהרבה מאוד אנשים הדליקו אורות מהבהבים, אבל אף אחד לא חשב להדליק אורות ערפל (או שאין להם מושג איפה המתג הזה נמצא).

עוד משהו ראוי לציון - בעשרת הקילומטרים הללו ראיתי 3 (!) מקרים שונים של תאונות, שקרו מן הסתם בשעה האחרונה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קיבלת רושם מוטעה ופיספסת את הנקודה לחלוטין.

לא פספסתי את הנקודה,הבנתי למה אתה מתכוון.

אבל לצערנו, בניגוד אליך ולעוד בודדים, יש הרבה צעירים שקונים רכבי ספורט כדי לעשות שטויות וזה הרושם שיצא לתרבות המוטורית בארץ למרות שאין לאנשים האלה שום קשר לספורט המוטורי בארץ.

וזה באמת מצער שאנשים שנוהגים ברכבים רגילים ועושים שטויות נשכחים אבל מי שנוהג ברכב ספורט ועושה שטויות מוציא שם רע לכל בעליהם של רכבים דומים.אבל זה המצב בארץ ואין מה לעשות.

כל עוד רוב הציבור יהיה סתום ויסמך רק על דעות קדומות אין לנו ממש מה לשנות פה.

פורסם
בכביש הזה תמיד לוחצים.. , 120-130 זה ממש לא נדיר שם , תנסה לנסוע שם ב2-3 בלילה וגם במהירויות האלה יעקפו אותך..אין שום בעיה הבעיה מתחילה כשאתה נוסע במהירויות האלו בגשם שוטף שלפעמים המגבים לא מספיקים כדי לתת לך ראות מספיקה , ואתה לא יודע היכן ומתי תמצא עצמך במלכודת מיים , שאם תאלץ לשנות כיוון , או שתשנה את ההגה אתה עלול למצוא עצמך ב360 מעלות

פעם היתה שם מצלמה איפה שתחנת הדלק לכיוון חיפה אבל היא כבר מזמן לא שם.

אלכס.

ולסמירו אני חושב שאם זו הייתה מכונית ספורט , הייתי אומר שנוהג בה מפגר , אבל הייתי מתנחם שאולי הצמיגים שלה בסדר , בליסינגטומטיות הצמיגים בד"כ כאלו שזה פחד אלוקים ביבש , ובוודאי בגשם . ובגשם שוטף כמו שהוא דיבר , אז גם הצמיגים לא יעזרו אבל זה נושא אחר

בברכה יהודה

פורסם

אני רואה את רוב הנהגים נוסעים על 120 בגשם ראשון, עם אצבע על ההגה ואצבע על הסלולר שבדיבורית - ולא מודעים לכך שהרכב שלהם (ובעיקר צורת הנהיגה) מהווים פצצה מתקתקת.

• תוכן חדש...