Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שר התחבורה שוקל: להוציא נגד העבריינים צו עיכוב יציאה מהארץ.

נהג אשר ייתפס נוהג בזמן פסילה יישלח למעצר, ומכוניתו תושבת- כך החליט שר התחבורה שאול מופז.

על פי הנתונים מידי שנה נפסלים בישראל רישיונותיהם של כ 80 אלף נהגים, והם נדרשים להפקיד את רישיונם בתחנות המשטרה או במשרד הרישוי.

אלא שמתברר כי רבים מהם מתעלמים מההוראה וממשיכים לשבת מאחורי ההגה כאילו כלום: בשנת 2007 נתפסו בישראל 5425 נהגים שנהגו בפסילה, כ 1000 נהגים יותר מבשנה שקדמה לה.

לפי הערכות נוהגים בישראל 60 אלף איש שרישיונם ניפסל.

בשלב הראשון, שיחל בינואר הקרוב, תינתן לבעלי רישיונות בפסילה אפשרות להפקיד את רישיונם כנדרש בחוק.

לאחר מכן תצא המשטרה במבצע נרחב ויזום לתפיסת נהגים בפסילה.

"ידיעות אחרונות"

28-11-07

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן רק יש אנשים ששללו להם את הרשיון אחרי ששתו בירה במועדון ונסעו 130 בכביש בינערוני.

בהחלט פשע שבגללו אסור לעזוב את המדינה.

מופז=אידיוט.

פורסם

רעיון טוב ויפה.

רק שמה שיקרה בפועל זה כמו המצב עם כל אלה ש"צריכים את הרישיון לפרנסה", ועל זה ירחמו, ועל זה יוותרו, ועל זה רחמנות, ואת ההוא אי אפשר לשלוח לכלא כי הוא מפרנס יחיד:shock:.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לטעמי, מי שנתפס נוהג בלי רישיון עונשו צריך להיות שנה בפנים מינימום, עים הליזול, בלי שום אפשרות להקלה בעונש.

נהגת בלי רישיון והרגת? לדעתי המיקרה הזה צריך להיות מוגדר כרצח.

רק כך אנשים יבינו.

פורסם
לטעמי, מי שנתפס נוהג בלי רישיון עונשו צריך להיות שנה בפנים מינימום, עים הליזול, בלי שום אפשרות להקלה בעונש.

רק כך אנשים יבינו.

אמן כן יהי רצון :mm_yeah:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

זילזול בוטה מעין זה בחוק מחייב עונש חמור, נראה שהפעם זה במקום.

העניין הוא באכיפת החוק, שם רשויות החוק די חלשות..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בשנים האחרונות יש מכה של הנחתות מכיוון שר התחבורה והמשטרה -

שיטת ניקוד חדשה

החרמת מכוניות

הכבדה קשה על נהגים חדשים

הגברת פיקוח ואכיפה

וכו' וכו'...

אנחנו חיים במדינה דמוקרטית-ליברלית, שאמורה להתערב כמה שפחות בחיי האזרה (במגבלות, כמובן), ולכן אין להכביד על האזרח מעבק למינימום הדרוש (עיינו בחוקי היסוד למיניהם).

השאלה שלי היא פשוטה - למרות כל ההנחתות, מספר התאונות, ההרוגים, הפקקים וכו' לא יורד. לפחות לא באופן עקבי שניתן לייחס לכל ההנחתות.

ושר התחבורה ממשיך בהנחתות חסרות תועלת, מבלי לבטל את ההנחתות הקודמות (חסרות תועלת גם כן).

לכן, לכאורה, אם מישהו יפנה לבג"ץ, ויוכיח שמדובר בהכבדות מיותרות שאינן מועילות - בג"ץ יורה להקל עם האזרחים.

מישהו מרים את הכפפה?

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

[.

אנחנו חיים במדינה דמוקרטית-ליברלית, שאמורה להתערב כמה שפחות בחיי האזרה (במגבלות, כמובן), ולכן אין להכביד על האזרח מעבק למינימום הדרוש (עיינו בחוקי היסוד למיניהם).בין .בין 500 ל600 איש כל שנה נהרגים בתאונות- המדינה חייבת להתערב וחייבת להכביד על עברייני תנועה. מי שנוהג כחוק אין לו מה לחשוש מהאונש.

השאלה שלי היא פשוטה - למרות כל ההנחתות, מספר התאונות, ההרוגים, הפקקים וכו' לא יורד. לפחות לא באופן עקבי שניתן לייחס לכל ההנחתות. לוקח זמן לחנך אנשים ולשנות תרבות הנהיגה במדינה הזאת. אם לא הולך בשיטת הגזר חייבים לעבור למקל.

ושר התחבורה ממשיך בהנחתות חסרות תועלת, מבלי לבטל את ההנחתות הקודמות (חסרות תועלת גם כן).

לכן, לכאורה, אם מישהו יפנה לבג"ץ, ויוכיח שמדובר בהכבדות מיותרות שאינן מועילות - בג"ץ יורה להקל עם האזרחים.

מישהו מרים את הכפפה?למה שבג"צ יקל על האונשים לעברייני תנועה? הדבר נכנס למודעות לכן אני מקווה שהוא יחמיר אונשים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מסכיים עם החוק הזה ב 100% סוף סוף העבריינים שנוסעים בפסילה ומסכנים את הנוסעים על הכביש יושלחו לכלא.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אנחנו חיים במדינה דמוקרטית-ליברלית, שאמורה להתערב כמה שפחות בחיי האזרה (במגבלות, כמובן), ולכן אין להכביד על האזרח מעבק למינימום הדרוש (עיינו בחוקי היסוד למיניהם

הרשה לי לתקן אותך , לפי שיעורי האזרחות שלי , אנחנו חיים במדינה סוציאל דמוקרטית שזה ההפך מליברל דמוקרטית , ולכן אנחנו משלמים מס הכנסה הרבה יחסית למדינות אחרות . אבל אנחנו מקבלים ביטוח לאומי , דמי אבטלה וכל הדברים האלה , שבמדינות אחרות זה לא מובן מאליו.

פורסם
בשנים האחרונות יש מכה של הנחתות מכיוון שר התחבורה והמשטרה -

שיטת ניקוד חדשה

החרמת מכוניות

הכבדה קשה על נהגים חדשים

הגברת פיקוח ואכיפה

וכו' וכו'...

אנחנו חיים במדינה דמוקרטית-ליברלית, שאמורה להתערב כמה שפחות בחיי האזרה (במגבלות, כמובן), ולכן אין להכביד על האזרח מעבק למינימום הדרוש (עיינו בחוקי היסוד למיניהם).

השאלה שלי היא פשוטה - למרות כל ההנחתות, מספר התאונות, ההרוגים, הפקקים וכו' לא יורד. לפחות לא באופן עקבי שניתן לייחס לכל ההנחתות.

מישהו מרים את הכפפה?

מה הקשר לשיטת ולסוג המשטר, כאשר מדובר באדם המתעלם ביודעין מהחוק , ומבצע עברה חמורה ביותר.

הגיע הזמן להביט למציאות בפנים ולהבין שבארצנו הקטנה, רק ענישה ביד קשה על מספר עברות חמורות תביא להורדת כמות התאונות אשר היו ניתנות למניעה מלכתחילה אם המדינה היתה אוכפת את החוקים אשר היא עצמה חוקקה...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ועבודות פרך

רק כך אנשים יבינו.

נכון, כי מי שמחר יחליט לצאת לכביש ולהרוג מישהו אחר, פתאום ירתע מהעניין שזה מוגדר כרצח (מה שלעולם לא יהיה)

אדם שהולך לרצוח מודע לזה שהוא יכול לקבל מאסר עולם אם יתפס

אדם שעובר באדום, עוקף על פס לבן וכו' לא חושב על זה שהוא יהרוג מישהו (או ירצח כמו שאתה קורה לזה)

• תוכן חדש...