Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה קניתי סובארו DL שנת 86, אוטומט.

נסע יופי אבל הרדיו כל הזמן נכבה ונדלק שוב. חבר שהסתכל גילה שאחד הכבלים בין המצבר לאלטרנטור רופף וחיבר אותו ואז אחד הג'אמפרים שם התחמם והתחיל להעלות עשן. אז הוא ניתק את הכבל וכל המערכת החשמלית מתה. הזמנתי חשמלאי והוא החליף כבלים וחיזק חיבורים והמערכת החשמלית עובדת טוב. בשלב זה האוטו התחיל לגמגם בכל עצירה והמנוע נכבה, אזי אותו החשמלאי הגביר את ה"טורים" של המנוע. עתה המנוע משתעל בכל עצירה וממש רועד חזק מאוד, אבל לא נכבה. מה עושים? האם הבעיה בקרבורטור סתום ?

תודה רבה,

אודי

פורסם

אהלן.

1)יכול להיות שהיחס לא נכון בין האויר והדלק (הרי הוא שיחק בקרבורטור ).

2)בגלל הבעיה החשמלית יכול להיות שנפגע הכוויל תבדוק את זה ... הפגיעה בכיס לא קשה כול כך .

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

צריך לבדוק אולי יש נזק לאלטרנטור.

תעשה בדיקת טעינה.

קרבורטור מומלץ לעשות ,כי עכשיו חורף, יהיה מאוד לא נעים להיתקע עם דיזה סתומה בקרבורטור כשיורד גשם.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
. בשלב זה האוטו התחיל לגמגם בכל עצירה והמנוע נכבה, אזי אותו החשמלאי הגביר את ה"טורים" של המנוע. עתה המנוע משתעל בכל עצירה וממש רועד חזק מאוד, אבל לא נכבה. מה עושים? האם הבעיה בקרבורטור סתום ?

תודה רבה,

אודי

הגברת הסלד, כדי למנוע כבוי המנוע, היא:"עזרה ראשונה" בלבד, והמשך נסיעה עם סלד גבוה, תעלה משמעותית את תצרוכת הדלק, תגרום לסלד לא יציב, ולקשיים בבלימת הרכב בעת האטה, משום שהמנוע עם סלד גבוה נוטה לרוץ קדימה בעת שהוא משולב לדרייב, וכך גם תשחוק את הבלמים, ותיצור לחץ על תיבת ההלוכים האוטומטית, גש בדחיפות למכון קרבורטורים, החיסכון בדלק שיושג תוך זמן קצר מאד, יחזיר לך את ההשקעה בקרבורטור, ויקל על התנעת הבוקר, בחורף זה. טיפול בקרבורטור, הוא חלק בלתי נפרד, מהכנת רכבך לחורף.

ציין את מקום מגורייך, ונפנה אותך למכון קרבורטורים מומלץ באזור מגורייך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה מה שלומך ?

שאלה לי אלייך : יש לי אונו פייר וקרברטור של וויבר .

1)המזגן שלי ודאים לא מחובר לקרבורטור ואני מחפש כבר כמה פעמים מאחורה את הכניס השל הצינור וואקום ואני לא מוצא את הכניסה שלו לקרברטור וזה משגע אותי ...

זכור לך אוליי איפה זה ?

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

אים אתה מחיפה סע אך ורק לנתניה לצביקה קרבורטורים אני מבטיח לך שאתה תהיה מאושר מיחס מיוחד ואישי והכי חשוב מעבודה מיקצועית ביותר, לפרטים תיפנה לצביקה בהודעה פרטית.

imprza new age

• תוכן חדש...