Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשאתה קונה כזה רכב, זה לא רק בגלל הצורך הבסיסי ברכב. קונים משהו מאוד יקר מצפים ממנו שיעבוד באופן מושלם גם מחשב יקר יכול להישרף, אם ישנה איזושהי תקלה אז ההרגשה ה'מיוחדת' נעלמת.זכותו של בן אדם שמשלם כזה סכום על הרכב לבקש רכב ללא תקלות שיקנה אופני BMX פעם ב10 שנים לשים טיפה שמן עובד פיקס.

אם נהרסו כבר מספר גירים רק במכוניות שבבעלות הבן אדם הזה, אז כניראה שהוא עושה משהו לא בסדר ואז הוא צריך לשבת בשקט ולהסכים להחלפת הגיר.

ובקשר לחתימה שלך, המשפט הזה בד"כ מתייחס לרמת הנהיגה ולא לצורה של היחס לאוטו.

ואגב, אל תשווה בין מחשב לאוטו.שני דברים שונים.

למה לא? אותו הדבר.

אני משער שהאיש הזה התלהב יותר מדי וחשב שמרצדס פרארי, הרביץ טורים על ניוטורל העביר מהר לDRIVE = המתכון להריסת תיבת הילוכים. אם נשווה למחשב(וכן אפשר להשוות למחשב) זה בדיוק כמו שתעשה OVERCLOCKING בלי קירור ואז תתפלא למה הרכיב נשרף.

מי שמטפל כמו שצריך באוטו או בכל דבר אחר לא יהיו לו בעיות סדרתיות, אלא אם כן מדובר בזבל סיני ובמקרה הזה ממש(ממש) לא.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שקונה S קלאס לא

"מרביץ טורים על ניוטרל ומעביר ל-Drive" :roll:

מאיפה אתה בכלל יודע מה אופי הנהיגה שלו?

ואם הוא נהג שומר חוק שלא עובר את המהירות המותרת?

גם אז הוא אשם?

פורסם
יוסי - ישנה רק בעיה אחת בתיזה הזו - אני ועוד רבים אחרים חושבים שאחרי החלפת גיר הרכב כבר לא יחזור להיות מה שהוא היה.

כדי לחדד את העניין אציין שאני חושב שבמהלך ההחלפה יגרמו לרכב נזקים שונים ומשונים, אני לא בטוח שכל המחברים יותקנו כראוי, יש לי ספק בדבר חיבורם הנכון במומנט המדויק של הברגים, אני ממש לא בטוח שאחרי כל העבודה הזו לא יישארו למכונאי כמה ברגים שהוא שכח להרכיב.

בקיצור, לטעמי מדובר ברכב שאחרי הניתוח שעבר, איכותו מפוקפקת.

לכן יש בעיני הבדל בין תיקון שלאחריו לא ישאר שום סימן לבין תיקון ש(להערכתי) לא יהיה ברמת ההרכבה של בית החרושת.

נראה לי שרוב המצדדים ביבואן מרצדס לא קנו מעולם רכב חדש. מי שקנה רכב חדש, לא יסכים לוונדליזם כזה ברכבו.

יש משהו בדבריך... פשוט המרצדס שהיה לי טופל אצל היבואן (להזכירך, לא בארץ) מהיום שבו הוא יצא את דלת המפעל, ואני תמיד ראיתי איך שהם עובדים. זה פשוט מרשים לראות את רמת העבודה שלהם. אני מניח שהיבואן בארץ לא בדיוק מתקרב לזה.

פורסם

דוגמא קצת שונה אמנם שקשורה ליבואן המתחרה: המכונית לשעבר של חמי היתה BMW 320 שהוא קנה מחבר טוב שלו.

כשהאוטו היה חדש אצל אותו חבר, קמור התקשרו אליו וזימנו אותו למוסך שלהם לצורך החלפת מנוע, ולא היו בעיות עם המנוע, (אני לא יודע על כל הפרטים). והוחלף המנוע כמובן ללא עלות מצד הלקוח.

זה יבואן שלוקח אחריות, מה גם שזה אפילו רכב שנחשב יותר נחות מסדרה S של BMW.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

פורסם

מה שאתה אומר זה שלמשל אם אתה קונה מרצדס SCLASS או ACLASS אתה אמור לקבל יחס שונה?

טוב, במקרים אחרים זה אולי נכון, כמו בהבדל בין קנייה של אימפלה או שברולט אוואו (כתבתי שברולט אוואו ובאה לי תחושת בחילה...)

פורסם

לא הבנתם כלום (סליחה על הסגנון הטוקבקיסטי).

מוצרי יוקרה מתקלקלים יותר ממוצרים פשוטים.

זה נכון לגבי כל תחום בעולם, שבו יש חלוקה ליוקרתי, זול ואמצע הדרך.

עובדות מהחיים:

שעונים יוקרתיים יתקלקלו לעתים יותר תכופות מה-CASIO הפוּשט שקניתי ב-70 ש"ח.

מכוניות יוקרה מתקלקלות הרבה יותר מקורולות ואימפרזות.

נגני CD בעשרות אלפי שקלים יתקלקלו לפני איזה DVD של פיוניר (חברה נורמלית, לא זבל) ב-500 ש"ח.

לא משנה כמה כסף השקיעה מרצדס בפיתוח ה-S-CLASS (או ב.מ.וו בדגם היוקרה,

או אאודי ב-S8, זה ממש לא משנה) - היא השקיעה הרבה יותר כסף

בפיתוח C-CLASS, כי זה "הלחם והחמאה" של החברה.

זה הגיוני, וכך פועל העולם. ואני לא אתחיל בכלל לדבר על יגואר...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

+1

תקח לדוגמא את הכסא באוטו שלי. אצלי אני מכוון אותו עם 3 עיגולים שכל אחד קובע גובה, זויית לחלק אחר בכיסא.

במכונית יוקרה כיוונון הכסא חשמלי, יש יותר סיכוי שהכסא החשמלי יהרס הרבה לפני מהכסא הידני אצלי.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אני חושב שרוב חברי הפורום יסכימו שמורכבות טכנולוגית היא מתכון שמוריד את אמינות הרכב.

השאלה היא מה התקלקל, האם התקלקל רכיב שהחלפתו פשוטה יחסית ושלא ישארו שום סימנים להחלפה או שמדובר בניתוח סופר מסובך שספק רב אם לאחריו הרכב ישוב לקדמותו ?

פורסם

יש מעט מאוד סנדלרים שאחרי שהם יתקנו נעל, היא תראה כמו חדשה שיצאה מהיצור.

לצערנו בארץ אין כמעט כאלה, ואלה שיש כנראה לא עובדים בסנדלריות מצוחצחות ומבריקות אלה עוברים מפה לאוזן.

בזמנו יצא לי לפגוש עולה חדש שעבד בפחחות בברה"מ.

בארץ הוא לא עבד בזה, כי זה היה יקר מידי להחזיק אומן כמוהו - אז הוא עבד בהדבקת ציפוי כהה לחלונות.

יום אחד חבר קיבל מכה ברכב וקיבל המלצה לפנות לבחור הזה. הבחור ישב יום שלם ליד הרכב ועם כל מיני פטישונים ואביזרי מתכת, עץ וגומי שונים, כלים שהביא איתו מברה"מ) ישב והחליק כנף עקומה. בסופו של דבר הכנף יושרה לחלוטין ללא חומר, ללא צבע, ללא כל קימוטים או עיוותים. פשוט קסם (עלה 200 שקל). למה הוא לא עובד בזה בארץ, כי על יום שלם המוסך רוצה להרוויח 5,000 שקל מעובד כזה.

ואם לחזור לסנדלריה - אני בטוח שכאן בארץ לא משנה כמה תהיה מומחה, הגיר לא יורכב בדיוק כפי שבמפעל והרכב לא בדיוק יהיה 100 אחוז באותו מצב כפי שהיה לפני תיקון.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
בשביל זה יש ביטוח שיספק לו רכב חלופי :roll: (אמנם לא מרצדס ב-800 אלף כנראה, אבל עדיין רכב).

וואלה ?

איזה ביטוח זה ?.....

שום חברת ביטוח לא תספק לך רכב חלופי על חשבונה במקרה שהלך לך המנוע\הלך הגיר.

חברת ביטוח תספק לך רכב חלופי אם יגנבו לך את הרכב או אם הרכב עבר תאונת דרכים.

אמיר,חברה אולי לא חייבת לדווח לך על נזק של עד 5% משווי הרכב,יכול להיות,אבל אתה מצידך כלקוח לא חייב להסכים לעיסקה שבא תשלם מחיר מלא עבור רכב לא מושלם.

ונכון,החברה יכולה להציע לך להגיע להסדר,אבל אתה לא חייב לקבל אותו,ואם תדרוש רכב חדש במקום כל בית משפט שבעולם יגבה אותך.

רוני אמיר וכל השאר, הנקודה פה מאוד פשוטה,כמו שכבר אמרתי:

איכות הצביעה\עבודה\הרכבה בארץ לעולם לא יהיו ברמה זהה לזו שבמפעל בו יוצר הרכב (במיוחד רכב ברמה של S קלאס).

מעבר לזה,להחליף מנוע\גיר זה לא שקול בכלל למה שמישהו פה השווה מקודם (החלפת חלון,מה הקשר?).

להחלפת מנוע\גיר\דלת יכולות ויהיו משמעויות של ירידת ערך של הרכב,אז למה שאני בתור הצרכן אסכים לשלם מחיר מלא על מוצר שאני יודע שהוא פגום ?

על אחת כמה וכמה שמדובר ברכב יוקרה שמלכתחילה ידוע שהמחירון שלהם צונח בלי מצנח,וכמה שהמחירון שלהם צונח זה כלום לעומת בכמה מתחת למחירון הן נמכרות.

אז מראש לבוא עם נתוני פתיחה שיבטיחו לי "חתונה קטולית" עם הרכב ?

ולכל אלא שמסבירים שהיבואן ייתן ללקוח רכב חלופי במקום.

הכל טוב ויפה, הבנאדם לא שילם 800K כדי לנסוע ברכב ששווה במקרה הטוב שמינית משווי הרכב שקנה.

מצטער,אבל אני יכול לגמרי להבין לליבו של הלקוח,גם אני במקומו הייתי הולך עם זה עד הסוף.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני חושב שרוב חברי הפורום יסכימו שמורכבות טכנולוגית היא מתכון שמוריד את אמינות הרכב.

השאלה היא מה התקלקל, האם התקלקל רכיב שהחלפתו פשוטה יחסית ושלא ישארו שום סימנים להחלפה או שמדובר בניתוח סופר מסובך שספק רב אם לאחריו הרכב ישוב לקדמותו ?

להחליף גיר ברכב כזה זה בערך כמו לעשות לבנאדם ניתוח מעקפים ולבקש ממנו שלא יספר את זה לאחרים......

זה לא שהרכב לא יחזור לקדמותו,יכול מאוד להיות שהוא כן יחזור לקדמותו,אבל באותה מידה יכול מאוד להיות שבמיוחד ברכב כזה יקר אנשים לא ירצו להתקרב לרכב הזה במועד מכירתו (וזה לא שגם ככה יש אלפי קופצים על רכב כזה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן,

ברגע שחברה לא חייבת לדווח לך על נזקים עד 5 אחוז מערך הרכב, משמע היא לא צריכה לתת לך הנחה והיא לא צריכה לשאול אותך אם אתה מוכן לקנות רכב עם נזק שכזה.

בגישתך כלקוח - אתה צודק.

אבל לא זאת הפרוצדורה, וכבר היו כמה פסיקות שחיזקו ענין זה.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...