Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2003, האם כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לקנות רכב משפחתי בתקציב של 50K ומצאתי מגאן 2003, קילומטראז' 120000, אוט' 1600.

בבקשה תעבירו ביקורת על רכב זה כגון: אמינות(אם יש בעיות- אלו בעיות?), עלויות טיפולים, צריכת דלק.

שמעתי שיש בעיות עם גיר אוטומטי, אך לא ברור אם הבעיה קיימת ברוב הרכבים מדגם זה או רק בכמה אקזמפלרים.

אשמח לתגובות ענייניות וגם לסתם תגובות.

תודה לכל המגיבים.

פורסם
בבקשה???

מישהו???

אינך מקבל תגובות, משום שזהו נושא שדובר עליו רבות בפורום.

בצע חיפוש בפורום הייעוץ ברכישה, עם המונחים "מגאן 99", "מגאן 2000" וכן הלאה עד 2003.

בגדול, מדובר על רכב מאד מוצלח ובטיחותי, הנותן את אחת התמורות הכי טובות לשקל בשוק המשומשות.

רצוי להימנע מהדגמים האוטומטיים, אבל לא מחייב שתהיה להם תקלה, פשוט היו כמה מקרים כאלה.

יתרון משמעותי נוסף: בשנים האחרונות יצאו הרבה מכוניות כאלה מהצבא, היישר לפירוקיות ברחבי הארץ.

כשהשוק מוצף בחלפים, אף אחד לא מחפש לגנוב את המגאן, ולכן מחירי הביטוח נמוכים מאד.

כמובן שזה גם עובד לטובתך במקרה של תאונה או פגיעה - יש חלקי חילוף זולים ונגישים.

בלי קשר, אין סיבה ללכת על רכב שעשה מעל 15,000 ק"מ בשנה. יש מבחר מספיק גדול.

אופציה נוספת שכדאי לך לשקול בתקציב: סיטרואן C5 (שים לב להודעה של ארנון בנושא).

בהצלחה בחיפושים. 8)

פורסם
מה לדעתכם עדיף- קילומטראז נמוך או כמות ידיים נמוכה?

אני חושב שזאת שאלה אנדבדואלית, לכל אדם יש את הפרמטר החשוב לו.

אני אישית למשל, יעדיף מס' ידיים קטן על-פני ק"מ נמוך, כיוון שבמצב זה יש סיכוי גבוהה שהרכב עבר טיפול טוב יותר.

אגב, איזה יד הרכב והאם הוא היה בעברו בליסינג?

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

יש שתי אופציות: (א) יד ראשונה עם 120K ו-(ב) יד שניה עם 80K.

שתי המכוניות שנת 2003 ידיים פרטיות ומשום מה אופציה (א) עולה 5000ש"ח פחות מ-(ב).

פורסם

בשתי האופציות הקילומטרז' גבוהה בצורה לא מוצדקת. כאילו חסרים מגאנים שעשו 10-12 אלף בשנה...

באופן כללי, לא ברור לי הקיבעון שלך על הקילומטרז'. מקווה שאתה מבין ש-40K בעיר גרועים יותר מ-120K על הכביש.

חוץ מזה, אינני רואה התייחסות מצדך לנושא היסטוריית הטיפולים, הרגלי הנהיגה של הבעלים והמיקום הגיאוגרפי שלהם.

מן הסתם, רכב שהעביר את כל חייו בעליות של חיפה יהיה שחוק יותר מכזה שחנה כל היום בחניון תת-קרקעי בסביון.

ורכב ש"גר" מול הים במישור החוף יגלה נטיה גדולה יותר לחלודה וקורוזיה מאשר רכב ש"גר" בבאר-שבע.

בקיצור, יש עוד קריטריונים בקניית רכב יד שניה חוץ מקילומטרז'. באמאש'ך, תעשה חיפוש. :evil:

פורסם
יש שתי אופציות: (א) יד ראשונה עם 120K ו-(ב) יד שניה עם 80K.

שתי המכוניות שנת 2003 ידיים פרטיות ומשום מה אופציה (א) עולה 5000ש"ח פחות מ-(ב).

לפי דעתי, אופציה א', לא באה בחשבון, הק"מ לא סביר בעליל, גבוהה מידי.

לגבי אופציה ב', אני חושב שהוא צריך להתגמש הרבה במחיר, אם לא, תמשיך הלאה, לא בשמיים למצוא אקזמפלר שמור יותר בפחות ק"מ ובפחות כסף.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...