Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט רכב בסיטרואן קסרה2 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

השלט שפותח את הרכב משום מה הפסיק לעבוד. כנראה שזה לא בעיית סוללה כיוון שהסוללה הוחלפה לפני חודש.

מעבר לזה, נעילה מרכזית ידנית, ופתיחה עובדים בסדר שלא באמצעות השלט.

בעבר היה לי בעיה דומה ואז בסיטרואן ע"י לחיצות בכפתורי השלט (נראה לי אתחול פשוט) תוך דקה סידרו לי את הבעיה

מישהו יודע איזה כפתורים בשלט אני צריך ללחוץ כדי שהשלט ישוב לפתוח ולסגור את הרכב? או שזה סוד מקצועי :-)

פורסם

תפתח את המפתח ותוציא את המעגל של השלט ממנו (צריך מברג פיליפס קטן וזהירות לא לחרוש את הבורג). ואז תעשה שתי בדיקות:

1. תלחץ על הכפתור בפמפתח ותסתכל על הגומי בצידו הפנימי שהוא לא קרוע.

2. תלחץ על הלחצנים של השלט עצמו כשהוא בחוץ ותראה אם הוא עובד.

אם 2 עבד ו1 נכון הבעיה היא שהגומי לא לוחץ על הכפתור ולכן לא עובד השלט.

אם 2 לא עבד נסה להחליף סוללה ויש אז פרוצדורה של מה לעשות כדי להכיר שוב את השלט לאוטו (מופיעה בספר נהג, אם תרצה אני יכול לבדוק בערב).

אם 2 לא עבד, החלפת סוללה לא עבדה ו1 לא קרוע אז אתה בבעיה... כי שלט חדש עולה בסיטרואן 800 ש"ח לפני מע"מ, ובלי השלט (אצלי לפחות) תא המטען נשאר נעול ואז כשמגיעים לקניון או כל מקום שמור צריך לצאת.

• תוכן חדש...