Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה להחלקה בגיר בין הילוך 1 ל-2?הגיר עבר שיפוץ ליפני כחודש.הבחור ששיפץ את הגיר אומר שהבעיה באה מהמוח.יכול להיות שמוח גורם להחלקה(נהיה כמו ניוטרל ובמכה אחת נכנס להילוך).

בתודה

w78

פורסם

תחזור למי ששיפץ את הגיר ודרוש תיקון חוזר.

אחרי שיפוץ גיר כמו שכתוב בספר אין סיבה בעולם שתהיה תקלה אלא אם הוא שיפץ את הגיר ללא בדיקה מוקדמת ובעצם לא היה נדרש שיפוץ אלא באמת היתה בעיה אלקטרונית /מוח.

שוב,קיבלת אחריות,נצל אותה פשוט חבל על הזמן,אני יודע שיהיה כאן שרשור ארוך ואני מנסה לקצר אותו לטובתך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
הגיר עבר שיפוץ ליפני כחודש.הבחור ששיפץ את הגיר אומר שהבעיה באה מהמוח.יכול להיות שמוח גורם להחלקה(נהיה כמו ניוטרל ובמכה אחת נכנס להילוך).w78

כן. המוח בהחלט יכול לגרום להחלקה, אבל מרגע ששילמת על שיפוץ גיר, הסיבה להחלקה היא כבר הבעייה הבלעדית של המשפץ. תן לו לשבור את הראש ולספק לך בסופו של דבר גיר תקין, ללא תוספת תשלום.

• תוכן חדש...