Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

נמאס לי מהדיסקמן הענתיקה שלי בגודל צלחת לווין שנתקע כל הזמן ועם מגבלת זכרון ל700 מגה.

אני הולך הרבה ברגל , ושומע מוזיקה תוך כדיי.. הדיסקמן שנתקע מביא לי עצבים ולמרות התקציב הלחוץ אני החלטתי לקנות MP4.

כעיקרון חשבתי על אייפוד , אבל עצם העובדה שהוא לא תומך בעברית דיי הורידה אותי ממנו.

הדרישות שלי מהנגן :

תקציב - גג 1500.

תמיכה בעברית (הכונה לא תפריטים בעברית אלא ששיר בעברית יוצג בנגן בעברית ולא בג'יבריש).

מסך - צבעוני ולפחות 2.5"

זמן סוללה לפחות ל5 שעות צפיה בסרט.

כולל רדיו (לא הכי קריטי אמנם).

שיהיה אמין ולא יתקע / יתקלקל וישרוד נפילות.

אוזניות ואיכות שמע איכותית.

אשמח לשמוע איזה נגנים יש לכם ומה אתם אומרים עליהים.

תודה מראש לעוזרים :)

שחר.

שחר.

פורסם

אני משתמש כבר יותר מחצי שנה ב-Sandisk Sansa e280 בקיבולת של 8 גיגה. ניתן להרחיב את הזיכרון בעוד 2 ג'יגה ע"י כרטיס זיכרון Micro SD. יש רדיו ויש וידאו. אמין מאוד ומשרת את הצרכים שלי מעל ומעבר. סוללה מחזיקה כ-20 שעות. המחיר נכון להיום ע"פ זאפ הוא החל מ-545 ש"ח. אני משתמש באוזניות Sennheiser CX300 שעלותן בזאפ החל מ-239 ש"ח. אוזניות אלו מבודדות רעשי סביבה בצורה מרשימה ומשפרות את איכות השמע משמעותית. האוזניות שבאות עם המכשיר "סבירות" ותו-לא.

עריכה: שמתי לב שאתה מעוניין במסך 2.5" ומעלה. במקרה זה זה לא הנגן שאתה מחפש שכן גודל המסך שלו 1.8" בלבד.

פורסם

אני רכשתי שבוע שעבר נגן IAUDIO7 של חברת COWON.

נגן מעולה! אני ממש מרוצה מהקנייה שלו.

אם כי הוא לא עונה לדרישות שלך.

בשביל הדרישות שלך אתה יכול ללכת בכיוון של ה-D2 תוצרת אותה חברה.

תומך בעברית מלאה, מסך מגע גדול, ומוצר של חברה מצויינת (כנס לאתר שלהם- www.cowon.com).

יש לך גם את ה-X5L בנפח 30G ואת ה-A2 שהוא נראה מדהים!

היתרון של הנגנים האלה, מלבד התמיכה בעברית, זה שבניגוד לאייפוד שדורש את התוכנה המעצבנת שלו (שחוסר תקשורת בין המכשיר לתוכנה עלול לגרום למחיקת השירים) זה שהם בטכנולוגיה D&D, מה שאומר שלא נדרשת תוכנה כלשהי כדי להוריד קבצים למכשיר.

מדיבורים עם בעיל הנגנים שהוזכרו לעיל- מדובר במוצרים מעולים!

אמיר.

פורסם

אזוב

אני מליץ לך בחום על ZEN של קרייטיב

30 ג"ב

ובתקציב שלך

הוא קצת מגושם אבל טוב לסרטים

תערוך חיפוש עליו

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם
אני משתמש כבר יותר מחצי שנה ב-Sandisk Sansa e280 בקיבולת של 8 גיגה. ניתן להרחיב את הזיכרון בעוד 2 ג'יגה ע"י כרטיס זיכרון Micro SD. יש רדיו ויש וידאו. אמין מאוד ומשרת את הצרכים שלי מעל ומעבר. סוללה מחזיקה כ-20 שעות. המחיר נכון להיום ע"פ זאפ הוא החל מ-545 ש"ח. אני משתמש באוזניות Sennheiser CX300 שעלותן בזאפ החל מ-239 ש"ח. אוזניות אלו מבודדות רעשי סביבה בצורה מרשימה ומשפרות את איכות השמע משמעותית. האוזניות שבאות עם המכשיר "סבירות" ותו-לא.

עריכה: שמתי לב שאתה מעוניין במסך 2.5" ומעלה. במקרה זה זה לא הנגן שאתה מחפש שכן גודל המסך שלו 1.8" בלבד.

מסך 1.8 הוא פשוט בדיחה לסרטים ויצא לי לראות את הנגן המדובר, נגן מאוד חזק, אבל לא בוידאו.

פורסם

COWON D2.

עם כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה ויש לך נגן של 16 ג'יגה עם מסך מגע,מסך גדול ב1500 ש"ח.

ד"א זה אחד הנגנים עם איכות הסאוונד הטובה שיש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תודה למגיבים.

קניתי היום את האוזניות Senheisser CX300 , איכות מדהימה.

מחר אני הולך לקנות נגן MP4 כלשהו..

כמו שאמרתי דרישה עיקרית היא תמיכה מלאה בעברית , עוצמה ואמינות.

אשמח לשמוע עצות לפני הקניה.

תודה.

שחר.

פורסם

אם אתה הולך הרבה ברגל- מה שאומר שהנגן יעמוד תחת זעזועים תמידיים ותנודות רבות, אתה חייב לחשוב אך ורק בכיוון של נגן לפאש (זיכרון פנימי) ולא דיסק קשיח (HD).

זיכרון פנימי עמיד פי כמה וכמה מכל נגני הכונן הקשיח.

שוב אני אשאל- עד כמה חשוב לך גודל המסך והצגת סרטונים/סרטים (אתה אומר שאתה לרוב הולך עם הנגן תוך כדי שמיעה)??

כי לפי הדרישות האחרונות בהודעה שלך, ה-IAUDIO 7 עונה על 3 הדרישות שציינת (ואתה נשאר עם המון עודף).

כנראה שה-D2 יענה גם הוא.

• תוכן חדש...