Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאוד מתנצלת לא ארד לרמה הבזויה שלך, אבל כנראה שאתה משתייך גם "לקומץ" האוהדים "השיטחיים" שלא יודעים לכבד את מנהיג המדינה שלהם, בחייו ובמותו.

מעניין כמה מהם שירתו בצבא רק מאית ממה שרבין עשה למענם.

וברור ששקט לא יהיה אתם תמיד חייבם להראות כמה אתם "גברים"

ל'

אין לך לאן לרדת, רמתך נמוכה משלי. גם אם את מתיימרות להיות צדיקה תמימה.

קומץ?! שיטחיות?!

אין לי מה להעריך אדם שחילק/נתן/הביא/מסר נשק לעמיתנו הפלסתינאים שהיום משתמשים בו להרוג אזרחים וחיילים ישראלים.

את נושא הצבא אני לא יפתח פו בפומבי, בפורום כאשר עין כל אדם יכולה לראות ולקרוא.

אני רק יוסיף ואומר שכל אחד עושה כיכולתו. אני מעריך מאוד את שירותו הצבאי של הרבין, אך מעבר לכך אין לי שום הערכה כלפיו.

אנחנו חייבים להראות כמה אנחנו "גברים"?! הרגשת הקיפוח והצורך לשקט שלך נובעת מהבריחה מהאמת, וצר לי שכך.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת? אני לא רואה שום סיבה למה לא להעריך ולהוקיר את האדם הזה. זה שהוא נתן נשק לפלסטינים? יימח שמם. חוץ מזה אין שום סיבה להתייחס לזה כך.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אין לי שום בריחה מהמציאות, אבל אני יודעת שאני לא יוצאת לרחובות ומשמיצה בקללות חולניות בני מיעוטים, ולא את ראש הממשלה שלי, למרות שאני לא תומכת בדעותיו.

את מה שאני חושבת על ראש הממשלה שלי כיום הוא ישמע ממני בקלפי בדרך דמוקרטית של הצבעה, ולא של כרזות שלו עם כפיה על הראש, ולא עם 3 כדורים בגב, התנהגות של רוצח מוג לב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אמת. אין צורך להידרדר לרמה כזו שהיא מגיעה אפילו לנשיא, שמלבישים אותו במדי SS או בכפיה... לאן הגענו? שוב לפרד את העם? למה? מה זה ייתן? כל פירוד עולה לנו האזרחים הקטנים, ביוקר.

או שיודעים מה? לא רבין. המשתמטים. הם לא מסכימים עם הדרך של הצבא, ואני לא מדבר על "סלב". אני מדבר על העם הפשוט. הם לא מסכימים עם הדרך של הצבא, אז הם לא מתגייסים. במי זה פוגע? בנו. כי אין מילואים כמו שצריך, אין סדירים כמו שצריך. ומתי זה יפגע בנו? כשאיראן תחליט להפיל עלינו אטום. או לבנון תחליט לתקוף שוב, ונקווה שהתסריטים האלו לא יתממשו.

אבל זה בדיוק כמו רצח פוליטי. מי נפגע מהרצח? העם. למה? כי אז משייכים. כמון שאז אמרו כל מי שדתי שלא ייתקרב אלינו. אנחנו לא רוצים דתיים שיירצחו לנו פה עוד ראש ממשלה או נשיא. אנחנו לא רוצים תימנים שייתקרבו אלינו. לא רוצים מזרחים. לא רוצים זה. לא רוצים זה.

מה קרה?! כל ישראל אחים!!! ואין דבר כזה אפליה וגזענות בעולם. זה פרח מן העולם!!! אין יותר. אבל מה? יש עוד אנשים שרוצים להיות גזענים. למה? כי הם לא מסכימים עם מישהו. למה? כי מישהו אחר מה"סקטור" שלו עשה משהו בל ייעשה, וזה דפק את הסקטור.

אז בחיאת רבקום! תתעשתו. אין צורך לרדת פה על אף אחד, ואני מצטער שירדתי פה על אוהדי בית"ר. הם גם יהודים, אבל הבעיה איתם שהם לא מכבדים. ובעיני מי שלא מכבד - אין לו כבוד עצמי.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

"אין לי מה להעריך אדם שחילק/נתן/הביא/מסר נשק לעמיתנו הפלסתינאים שהיום משתמשים בו להרוג אזרחים וחיילים ישראלים."

זה כל הטיעון שלך?

אתה יודע למה הוא נתן נשק? אתה חושב שזה בגלל העיניים היפות של עראפת?

זה שלמטה לא ממש הבין את התגובה שלי עימו הסליחה

פורסם

הוא נתן להם נשק כי הם שקרו בקשר לנשק. רבין נתן להם נשק במטרה להחזיר את השקט לרצועה ולרשות הפלסטינית בכלל. אבל אתה חושב שכל הנשק שנתן להם רבין עדיין קיים היום?! מה כבר רבין נתן להם? כמה M-16 דפוקים? היום יש להם קלצ'ניקובים ועוד רבים אחרים. יש להם מטולים, אבל לא של קסאם, אלא RPG, LAU, ועוד רבים אחרים...

אז אל תחשוב שרבין נתן להם את זה סתם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...