Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצים לראות איך אין לכם מה להגיד? מישהו פה בכלל יודע מתי יום השנה להירצחו של ח"כ רחבעם זאבי? ובוא נגיד שהרצח שלו לא היה על רקע פלילי...רק בשביל להיות ברורים בעיניין.

ואל תרוצו לערוצי החדשות או לוויקיפדיה או כול מאגרי המידע המאוד מאוד נגישים ברשת בשביל לברר - אני מתערב ש 99% מהכותבים בשירשור הזה בכלל לא יודעים.

אבל מה - כול רך נולד היום (ונראה שגם בעתיד) יכול לדקלם שיצחק רבין (ז"ל) נרצח ב-4 בנובמבר. כול ילד החל מגן חובה ועד לשירות הצבאי וללימודים האקדמיים חווה טקס זיכרון נוסף כול שנה לזכר יצחק רבין (ראש הממשלה או לא), האיש והאידיאולוגיה, האיש והחזון של שלום כולל במזרח התיכון. גם רחבעם זאבי היה איש עם אידיאולוגיה וחזון, וגם הוא רצה לחיות כאן בשלום. אבל כנראה שיש אנשים אחרים שמכתיבים לכול העם הזה איזו אידיאולוגיה צריך לשמר ומאיזו להתעלם ולשכוח.

אגב - גם אני אוהד בית"ר ולדעתי כול מי שקם והתרעם והתקוממם אל מול המעשים של הקהל באותו משחק בחיפה, בסך הכול רק הרים את הראש הצבוע ויפה הנפש המכוער שלו. נקודה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין כמה אנשים היו מציינים את הקשר/אי קשר בין רצח רבין למשחק כדורגל, אם לגורו היו דברי טעם

לספר ליונית בחדשות, ולא סיפורי מעשיות.

אה, ואם כבר מציינים את הופעתו שופעת הכריזמה של הבוס הגדול בטלויזיה, מעניין כמה מאוהדי בית"ר

היו מכניסים את הביטויים "מתחסדים" ו-"יפי נפש" לאוצר המילים שלהם, ללא אהוד אולמרט.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

כמה שאני לא מבין כלום בכדורגל ופוליטיקה ותאמינו לי אני אפילו לא יודע איך אוהדי ביתר ניראים

אבל ממש לא התפלאתי שהם צעקו בוז.

אוהדים באים למשחק, חמים אש , דחפו להם טכס, הם כבר על גיצים ופיתאום הכניסו להם את הנושא של רבין.

מה ציפו שהם ישבו בשקט ? הם באו לראות מלחמה על כדור ולא באו לתת כבוד לאף אחד.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אוהדים באים למשחק, חמים אש , דחפו להם טכס, הם כבר על גיצים ופיתאום הכניסו להם את הנושא של רבין.

מה ציפו שהם ישבו בשקט ? הם באו לראות מלחמה על כדור ולא באו לתת כבוד לאף אחד.

מה הקשר בין מלחמה על כדור לבין כבוד מינימלי לזכר אדם שנרצח ?! בטח ובטח כשמדובר בראש ממשלה, באיש צבא שנלחם עבור הארץ, בעת מלחמה ובישביל השלום !

תגיד לי... איזה תירוץ יש לחוסר תרבות כזו ? מה קרה, החליטו לעשות טקס, להזכיר במשפט או שניים את הרצח ואת האיש. מההה הבעייה ??? איזה דבר מצדיק את ההתנהגות הברברית והמגעילה הזו ??? מלחמה על כדור ? בחייך, תעשה לי טובה !!

אני מקווה שדיברתה בציניות.

אני מקווה גם שכל המצדיקים כאן... בעצם עזבו, מי שמצדיק את זה... חבל על הזמן... אין לו תקווה.

לילה טוב.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
מה הקשר בין מלחמה על כדור לבין כבוד מינימלי לזכר אדם שנרצח ?! בטח ובטח כשמדובר בראש ממשלה, באיש צבא שנלחם עבור הארץ, בעת מלחמה ובישביל השלום ! לאיש שחילק נשק לפלסטינאים שהיום הורגים בו

חיילים ואזרחים ישראלים! תגיד הכל, אל תשכח פרטים.

תגיד לי... איזה תירוץ יש לחוסר תרבות כזו ? מה קרה, החליטו לעשות טקס, להזכיר במשפט או שניים את הרצח ואת האיש. מההה הבעייה ??? איזה דבר מצדיק את ההתנהגות הברברית והמגעילה הזו ??? מלחמה על כדור ? בחייך, תעשה לי טובה !!

אני מקווה שדיברתה בציניות.

אני מקווה גם שכל המצדיקים כאן... בעצם עזבו, מי שמצדיק את זה... חבל על הזמן... אין לו תקווה.

אני גם מקווה שלך לא תהיה תקווה, אדם דיקטטורי שאינו יודע מהי דמוקרטיה.

זה לא עניין של הצדקה, פשוט אין פסול המעשה בית"ר עקב ההתגרות בהם ובעוד מאות אלפי אנשים שישבו בבית ולא יכלו להשמיע את דעתם.

לילה טוב.

בוקר טוב

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

מסכים עם מאזדה-מן.

עדיף היו מציינים את זכרו של רחבעם זאבי ז"ל ולא של רבין ז"ל.

לדעתי רחבעם זאבי, בן אדם ששווה שיקבל את הכבוד הראוי.

שוב, זאת החלטה שלי מבחינה פוליטית .

Kia Sportage, 2014 

פורסם

מישהו מזכיר את גנדי שנרצח? את בגין? מישהו ממכם יודע מתי רפול נהרג? רק כשזה מגיע לרבין מתחילים לחפור בנושא חודש לפניי ולהמשיך לבלבל את הביצים חודש אחריי.

אני אוהד של חיפה והייתי במשחק יום ראשון וגם לדעתי הטקס הזה היה מיותר . למה? כי גם אם היה אתמול פרק של קטקטים היו דואגים לדחוף שם איזה קטקט שיידבר על רבין.

זה באמת נהיה כמו פסטיבל וגם אם מישהו כמוני באמת מתנגד לרצח של כל בן אדם ובמיוחד אם הוא תרם רבות למדינה, התקשורת פשוט ממאיסה את הנושא גם על האנשים שלא בוכים ולא שמחים על הנושא.

אגב יש פה חוות דעת פילוסופית של אוהד בית"ר :)

http://news.nana10.co.il/Section/?SectionID=2171

"אני לא נפגע מפגועים"

פורסם
תגיד לי... איזה תירוץ יש לחוסר תרבות כזו ? מה קרה, החליטו לעשות טקס, להזכיר במשפט או שניים את הרצח ואת האיש. מההה הבעייה ??? .

תראה חודשיים לפני מזכירים את הבן של יגאל, ושהוא יוולד ביום הרצח, חודש לפני חופרים בשכל על הברית של הבן שיפול בתאריך הלעוזי של הרצח, אח"כ מיליון טכסים, והפגנות.לתת חנינה או לא... אז אחרי הכל למה צריך עוד טכס אחד מסכן במגרש כדורגל? הרי הם ידעו שאוהדי בית"ר ימניים. זה כמו ללכת למאה שערים ביום כיפור עם סנדוויץ חזיר וMP3 ולצפות שלא יביאו לך מכות.

תחשוב שנגיד נשחק עם קבוצה פלסטינית או משהו כזה והם יעשו טכס לזכרו של יאסר עראפת! תשב בשקט??

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

כמה שטויות אפשר לכתוב בשרשור אחד.

מה הקשר בין ערפת ליצחק רבין?

אני לא אעמוד דקת דומיה לערפת, כמו שהפלסטינים לא יעמדו דקת דומיה ליצחק רבין ז"ל.

אבל יצחק רבין היה ראש ממשלה יהודי שנרצח.

ראש הממשלה גם של הימין וגם של השמאל, כן כן וגם של אוהדי ביתר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מישהו מזכיר את גנדי שנרצח? את בגין? מישהו ממכם יודע מתי רפול נהרג? רק כשזה מגיע לרבין מתחילים לחפור בנושא חודש לפניי ולהמשיך לבלבל את הביצים חודש אחריי.

גנדי נרצח ע"י מחבל, רפול נהרג בתאונה.

רבין נרצח ע"י יהודי ! ע"י אזרח ישראלי ! אחרי גל הסטה שלא היתה פה כדוגמתו !

אתה באמת לא מבין את ההבדל ??

מה קורה אתכם אנשים ?!?! לבלבל את הביצים ? כנראה שלא מבלבלים את הביצים מספיק אם יש כל כך הרבה תמיכה במעשה המגעיל הזה של האוהדים.

אני בהלם

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
שבת שלום

אני לא מבין, יש איזשהו חוק האסור לשרוק בוז? אם אין אז על סמך מה להעניש את בית"ר? הם לא עברו על שום חוק! מדובר פה על פוליטיקה.

למה מגיע להם עונש? מישהו רצח, יש חוק שאבור לרצוח מקבל עונש. אין חוק האוסר לשרוק בוז לזכרו של רבין.

ומה הקשר בין השיר "אבעס סואן חולה סרטן" לגזענות?? עוד מעט לקלל שופט תהיה גזענות.

והיום שרים רק קללות, עד כמה שזכור לי מותר לקלל. ואני לא רואה הבדל בין לקלל שחקן יהודי/נוצרי לבין לקלל את יצחק רבין או אבעס סואן או כל שחקן מוסלמי אחר.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

אה שחכתי לציין שאתה אידיוט.

למה אדיוט, הוא בדיוק מציג את מה שאמרת.

לא נעים לקבלל קללות נכון?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא נעים, אבל לא נותנים עונש על מה שלא כתוב בחוק.

והקשר בין רבין לערפאת... נראה לי יש קשר. פרס נובל לשלום הם קיבלו ביחד. לוחצים ידיים כמו כלום.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אז זה בסדר שהוא "בירך" אותך במטר קללות בתחילת השרשור.

אם כך לא היית צריך להתרגש מזה כלל לא?

נ.ב

רפאל איתן (רפול) 11 ינואר 192 23 נובמבר 2004.

רחבעם זאבי (גנדי) 20 ביוני 1926 17 באוקטובר 2001.

ל'

פורסם

אוי ואבוי לנו שיש בתוכנו אנשים מתועבים ואפסיים כמו זה שרואים בסרטון.

אני בטוח שצוות ההפקה בערוץ 10 לא ידע אם לצחוק לבכות בעת הצילומים האלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...