Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע הראו אוהדת של הקבוצה שהתראיינה בתקשורת וגינתה את מה שהתרחש במגרש.

אחרי כמה שעות "ביקרו" אצלה בבית אוהדים רעולי פנים שדפקו על הדלת ואיימו לרצוח אותה.

אני חושבת שזו הקבוצה היחידה עם אוהדים חוליגנים שמגיעים במטרה להתעמת ולא במטרה להנות מכדורגל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אבל יש מושג, שכדאי שתתחיל (אתה וחבריך לספסל האיצטדיון) להפנים בהקדם האפשרי: טאקט

אם היית קורא את פתיחת השרשור היית מבין שאני לא הולך למשחקים.

ומה עם אוהדי מכבי ת"א שמרססים כתובת נאצה על הבית של לוני. או אוהדי הפועל שחיללו את קבר הוריו של רון חולדאי?

העיקר רק בית"ר הם חוליגנים.

ודבר אחרון - כולי רחמים על הרואי רחמים הזה, שהתראיין אצל רפי רשף. הבנאדם הצליח להוציא את עצמו מטומטם, גזען, פושע ועלוב נפש - כל זה בחמש דקות בלבד. הייתי מתבייש להיות אוהד בית"ר ליד אנשים חסרי בינה כמוהו.

רוני

למה לבן אדם אסור להיות גזען?

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

ומה עם אוהדי מכבי ת"א שמרססים כתובת נאצה על הבית של לוני. או אוהדי הפועל שחיללו את קבר הוריו של רון חולדאי?

חלאות, לא פחות.

אבל מדובר בקבוצה קטנה, לא יציע שלם ששורק בוז ביום השנה לרצח ראש הממשלה לשעבר.

האמת, הבוז של האוהדים פחות מחליא אותי מהניסיון של חלק מהם להצדיק את המעשה, לדעתי זה הרבה יותר גרוע מהמעשה עצמו.

ולמי שאמר שצריך למחוק את הת'רד הזה, בדיוק להפך.

זה המדינה שלנו, צריך לשמוע את הצדדים ולהבין איך חלק מהאנשים חושבים.

מותר, לגמרי מותר, במיוחד לנו זה מותר, אחרי שאיזה עם החליט שמותר לו להיות גזען והוציא על זה פטנט שכמעט הכחיד אותך.

פורסם

אני לא מבין את הגישה הילדותית שלך, שמפנה אצבע מאשימה להתנהגות נלוזה של אוהדים אחרים כהצדקה להתנהגות של אוהדי בית"ר

האמת היא, שאתה יודע שמה שהאוהדים של בית"ר עשו היה לא נכון, ולכן אתה דואג "להסוות" את ההתנהגות הזו, במעשים של אוהדי קבוצות אחרות.

הכי טוב שתרד מהעץ, ותיתן לשרשור הזה לגווע לעמודים הבאים.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

זה לא עניין של מי צודק ומי לא. בעיניי אני צודק שזכותם לשרוק בוז. בעיניך לא.

העניין הוא שגם כאן בפורום ובתקשורת מתייחסים לבית"ר כהעבריינים היחידים.. והקטע של העונש הזוי. כי אין חוק האוסר על שריקת בוז. אני רואה את הפרובקציה של מכבי חיפה, אתם לא. אני חושב שמאסנו בטכסים של רבין . אתם לא.

אני חושב שזכותו של בן אדם להיות גזען.(הייתי כותב כאן מה שחבר שלי(אוהד בית"ר אמיתי, לא כמוני) רשם בהודעת האווי שלו בICQ אבל היו מעיפים אותי מהפורום) וזכותו לרשום שם קללות נגד ערבים כמו שזכותו לשרוק בוז.

גם בתקשורת קראו לזה גזענות?! מאיפה לאיפה הגיעו מרבין לגזענות?

אליק. אם מענישים מענישים את כולם. למה את בית"ר מענישים ואת כל השאר לא? נתתם עונש לבית"ר עכשיו תנו לכל השאר.

גם עכשיו נזכרתי שבמחשק של בית"ר נגד סכנין (לפני כ3 עונות) , אוהדי סכנין הוציאו דגל חמאס, ורק אז אוהדי בית"ר צעקו קללות גזעניות.ונתנו עונש רק לבית"ר.

פורסם

בטח שמותר.

צריך להשמיד את כל השחורים (סליחה כושים) כי אם אנו כבר גזענים אז צריך להתבטא בהתאם.

כל אלו שיש להם שיער מתולתל ובצבע שחור, ואת אלו שמוגבלים שיכלית, ומוגבלים גופנית(עיוור, חירש, אילם, פיסח וכו') כי הם עלולים לפגוע במין האנושי הנבחר.

כל האנשים שמתחת לגובה 1.50 כי הם כבר נמוכי קומה (עוד פעם טעיתי, גמדים), מלוכסני עיניים (צהובים)

כל מי שהוא לא יהודי, ולא נולד לאם ואב יהודים.

במיוחד את הערבים, וכל זה צריך להיות מלווה בשירים עם לחן עממי של אוהדי ביתר.

כיסיתי את רוב האוכלוסיה שבעולם לא?

אני מחכה לראות את הפרובוקציות שהאוהדים יעשו כאשר במשחקים הבאים הם לא יורשו להכנס ליציע.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אליק. אם מענישים מענישים את כולם. למה את בית"ר מענישים ואת כל השאר לא? נתתם עונש לבית"ר עכשיו תנו לכל השאר.

אני לא מבין מה מקור התסכול שלך.

הפרובוקציה (לטענתך) שעשו אוהדי מכבי?

הטקס לזכרו של רבין?

או העובדה שהענישו אתכם?

אם אתה יודע שאתם עבריינים (ובזה לפחות אתה כן מודה), אז תקבלו את העונש "כמו גברים" ותשתקו

ההיתממות הזו, כאילו לא עשיתם כלום, זה או הכחשה, או טימטום לשמו.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

בסופו של דבר זכותו של בן אדם לחשוב ככה.

הגזענות לא באה משום מקום. בירושלים היו המון פיגועים בתקופת כהונתו של רבין, ביבי, וברק ושרון(בחילת דרכו)

וכשאתה בן 13(אני) והיה פיגוע ואחרי שעתיים אתה רואה את כל שכבת יב' בוכים כי חבר שלהם נהרג בפיגוע. זה הופך חלק מהם לבני אדם ששונאים ערבים. למה? כי הם הרגו חבר שלהם סתם ככה.

או כשאתה בן 14(שוב אני) ילד מהשכבה שלך היה שבועות בביה"ח אחרי פיגוע. נראה מישהו מכם אחרי זה ועוד, נהפך לאחד שלא שונא ערבים.

אליק- על מה לקבל עונש? יש איזשהו חוק?

פורסם
מישהו מזכיר את גנדי שנרצח? את בגין? בגין נרצח?! איפה אתה חי תגיד לי? מישהו ממכם יודע מתי רפול נהרג? נהרג באשדוד כי נפל משובר גלים. רק כשזה מגיע לרבין מתחילים לחפור בנושא חודש לפניי ולהמשיך לבלבל את הביצים חודש אחריי. כי הרצח של רבין, לא היה ממניעים טהורים. גם אם היו ליגאל עמיר יימח שמו ושם זכרו, מניעים טהורים, הוא לא היה צריך להוציא את זה מקנה האקדח שלו. ולא רחוק היום, ותאמין לי, זה עוד ייקרה, שיהיה שוב רצח פוליטי. אם ישנם היום אנשים המצדיקים את יגאל עמיר, ואת הרצח שהוא ביצע, יבוא עוד רצח כזה, והוא יבוא מהר.

אני אוהד של חיפה והייתי במשחק יום ראשון וגם לדעתי הטקס הזה היה מיותר . למה? כי גם אם היה אתמול פרק של קטקטים היו דואגים לדחוף שם איזה קטקט שיידבר על רבין.

זה באמת נהיה כמו פסטיבל וגם אם מישהו כמוני באמת מתנגד לרצח של כל בן אדם ובמיוחד אם הוא תרם רבות למדינה, התקשורת פשוט ממאיסה את הנושא גם על האנשים שלא בוכים ולא שמחים על הנושא.

אגב יש פה חוות דעת פילוסופית של אוהד בית"ר :)

http://news.nana10.co.il/Section/?SectionID=2171

"אני לא נפגע מפגועים"

12345

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

הגזענות לא באה משום מקום. בירושלים היו המון פיגועים בתקופת כהונתו של רבין, ביבי, וברק ושרון(בחילת דרכו)

וכשאתה בן 13(אני) והיה פיגוע ואחרי שעתיים אתה רואה את כל שכבת יב' בוכים כי חבר שלהם נהרג בפיגוע. זה הופך חלק מהם לבני אדם ששונאים ערבים. למה? כי הם הרגו חבר שלהם סתם ככה.

להזכירך פיגועים לא התרחשו רק בירושלים, שחכת את הפיגועים שהיו בקו 5 בת"א?

אז זה מצדיק את זה שהאוהדים של הפועל תל אביב יצאו בקריאות גזעניות? זה נותן להם לגיטימציה להיות גיזעניים?

מה הקשר בין הדברים?

ואתה לא היחידי שמאבד חברים בפיגוע, תהיה בטוחח בכך.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-141148,00.html

ל'

פורסם
אם היית קורא את פתיחת השרשור היית מבין שאני לא הולך למשחקים.

...

אתה לגמרי לא מתבייש! בוא נחשוב. מה עשו לנו בגרמניה? מי עשה את זה? היטלר. ומה הוא היה? גזען!

תשובה מספקת?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם
השבוע הראו אוהדת של הקבוצה שהתראיינה בתקשורת וגינתה את מה שהתרחש במגרש.

אחרי כמה שעות "ביקרו" אצלה בבית אוהדים רעולי פנים שדפקו על הדלת ואיימו לרצוח אותה.

אני חושבת שזו הקבוצה היחידה עם אוהדים חוליגנים שמגיעים במטרה להתעמת ולא במטרה להנות מכדורגל.

ל'

למה אף אחד לא מגיב לתגובה הזאת? כי יודעים שהיא פשוט נכונה ומתארת בדיוק את אוהדי בית"ר? לא אמרו שאוהדי בית"ר הכי מגובשים בארץ? פתאום אולמרט לא אוהד שלהם, הבחורה הזאת שלא שרקה בוז והייתה נגד אוהדי בית"ר? מה קרה?

פורסם

או כשאתה בן 14(שוב אני) ילד מהשכבה שלך היה שבועות בביה"ח אחרי פיגוע. נראה מישהו מכם אחרי זה ועוד, נהפך לאחד שלא שונא ערבים.

אליק- על מה לקבל עונש? יש איזשהו חוק?

אישית, אני שונא ערבים. כל פעם בהבדלה, אני אומר יימח שמם ושם זכרם. אבל זו לא הנקודה. הנקודה היא הכבוד. הבינותה?

למה אף אחד לא מגיב לתגובה הזאת? כי יודעים שהיא פשוט נכונה ומתארת בדיוק את אוהדי בית"ר? לא אמרו שאוהדי בית"ר הכי מגובשים בארץ? פתאום אולמרט לא אוהד שלהם, הבחורה הזאת שלא שרקה בוז והייתה נגד אוהדי בית"ר? מה קרה?

אתה צודק. אין אפס, שזו הקבוצה המגובשת ביותר למעשים רעים שמכפישים את השם של הקבוצה. אין שום מעשה טוב שאני זוכר, שבית"ר עשו. אין אחד כזה בהיסטוריה.

הם מסוגלים גם לרצוח, להרוג ולהפוך את העולם בשביל הטמטום שלהם. אני זוכר מערכון של הגשש על בית"ר. אויה.

פורסם
[/color]

אתה לגמרי לא מתבייש! בוא נחשוב. מה עשו לנו בגרמניה? מי עשה את זה? היטלר. ומה הוא היה? גזען!

תשובה מספקת?

היטלר גם אהב בלונדיניות. אז לכל נשות ארץ ישראל אסור לצבוע/להיוולד עם בלונד?

פורסם

אתה מזכיר לי את הצעירים שהראו בטלוויזיה אחרי המשחק, שראו מצלמות וישר התחילו לרקוד ולצעוק "מוות לערבים" כמו חבורת מטומטמים. מי שלא מסוגל לבצע את ההפרדה בין מחבלים (בלי קשר למוצאם או דתם) לבין ערבים (שרובם המוחלט רוצים לחיות בשלום בדיוק כמוך וכמוני) - הוא טיפש, לא פחות. השיוך האוטומטי שלך בין ערבים לכל מה שרע, הופך אותך באופן אוטומטי לגזען וגזענות היא תולדה של טיפשות. השאלה שלך (המצוטטת למעלה) כמעט מרתיחה כמו ההיתממות של הרואי רחמים הזה, שטוען "בסך הכל רציתי לאחל מזל טוב ליהודי" שניה אחרי שהוא צרח במלוא גרונו בוז לראש הממשלה אותו רצח היהודי עם הבן המסכן, שיהיו לו חיים מאוד לא נעימים בגלל המעשה של אבא שלו.

ולתשובה לשאלתך - אינני בקיא בחוקים עד כדי כך, אבל אני מתרעם על עצם העובדה שאתה מצהיר (ותקן אותי אם אני טועה) שגזענות זה דעה לגיטימית, במיוחד ביחס לעובדה שאתה, כמוני, שייך לעם היהודי. הגזענות סותרת את עקרונות הבסיס של זכויות אדם כמו חרות ושיוויון, ולמיטב ידיעתי אולי הצגתה בפומבי איננה מנוגדת לחוק, אבל הסתה לגזענות בהחלט כן.

ד"א, רק אותי זה מבחיל לשמוע על רומן פוטנציאלי בין הבת של לריסה לאח של יגאל עמיר? זה מגעיל גם בלי הזהות של האנשים עצמם - אח אחד נשוי לאמא, והשני לבת? זה כמעט גילוי עריות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...