Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה, כל מי שחושב שזה היה תקין לשרוק בוז בטקס המדובר חי בסרט ולא משנה מה הדעות הפוליטיות שלו.

אם הקהל של ביתר יכל לשתוק כשהכרוז הקריא שמות של שני אלמונים שנרצחו באותו השבוע אז גם

עבור רבין ביו יכולים להמשיך לשתוק עוד כמה שניות.

אין לי שום בעייה עם העונש שקבלה ביתר ובלבד שזו תהיה ההתחלה של יישור קו בנוגע לכל גילויי

האלימות המילולית במגרשים,כלפי יהודים ערבים כאחד.

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה אתם חושבים שרק לבית"ר יש כמה כאלה. התקשורת מחפשת את האידיוטים האלה כדי להוציא לבית"ר סטיגמה של עבריינם בשוק.

למה להביע דעה ימנית זה להיות קוף, ולהביע דעה שמאלנית זה להיות פרופסור.

שני האלמונים האלו היו קשורים למכבי חיפה והיה מגיע להם טכס במשחק. יצחק רבין אין לו שום קשר עם כדורגל!! אז למה לעזאזל לעשות לו טכסים במשחק?!!

תקין לשרוק זה לא היה, זה לא מוסרי. אבל כמו שאמרתי זה כמו ללכת במאה שערים עם סנדוויץ/ חזיר וMP3 ביום כיפור. ואז בתקשורת יגידו שעשו לינץ' לבחור תמים שבהס"כ עבר שם. היה מדובר פה בפרובקציה של מכבי חיפה/התאחדות.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

לכל מי ששכח, היה טעם להזכיר את הרצח כי בדיוק באותו תאריך, ביום הרצח, 12 שנה לפני נערך משחק בין בית"ר לחיפה .

לשרוק בוז למישהו שנרצח אחרי שכל רגע מחייו בילה בלעשות לטובת המדינה, בין אם אתם מסכימים עם הדרך שלו ובין אם לא זה מתועב.

רבין חיי את החיים שלו בשביל מדינת ישראל, בכל שלב קריטי בהיסטוריה הקצרה שלנו הוא היה, בכל מלחמה הוא לקח חלק, הוא הוביל אותנו להישגים גדולים והוא בטח חלק ממה שאנחנו היום. לשרוק בוז לבן אדם כזה זה עלוב וזה מטופש.

שעושים את זה 20 ילדים זה עוד בסדר, סה"כ קומץ. שעושים את זה 3000 איש זה מגעיל וזה דוחה, במיוחד בהתחשב בעובדה שבשביל ארקדי, שכל מה שעשה בשבילם זה הביא קצת כסף, הם מוכנים לשכב על הגדרות.

פורסם

מה הקשר של מכבי חיפה להתנהגות הבזויה של אוהדי ביתר?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כי הם יודעים שאם יזכירו משהו שמאלני לאוהדי בית"ר זאת תהיה התוצאה.

שלומי רבין עשה למען המדינה הרבה. הוא לא עשה כלום למען הכדורגל! אתה לא מצפה שיעשו לחודרוב טכס בכנסת, נכון?

מי שתורם לכדורגל עושים לו טכסים במגרש. מי שתורם בפוליטיקה עושים לו טכסים בכנסת.

פורסם
למה להביע דעה ימנית זה להיות קוף, ולהביע דעה שמאלנית זה להיות פרופסור.

יצחק רבין אין לו שום קשר עם כדורגל!! אז למה לעזאזל לעשות לו טכסים במשחק?!!

תגיד לי, מה בין להביע דעה לבין לשרוק בוז במהלך דקת אזכרה ? אתה חושב על הדברים שאתה כותב לפני שאתה מקליד את הטקסט ?

למה לרבין כן מגיע טכס במשחק כדורגל?

יצחק רבין: הרמטכ"ל השביעי של צה"ל ומפקדו במלחמת ששת הימים וראש הממשלה החמישי של מדינת ישראל. חתן פרס נובל לשלום. רבין נרצח בעודו ראש ממשלה מכהן, בידי מתנקש יהודי, איש ימין קיצוני, שהתנגד להסכמי אוסלו שאותם הוביל רבין.

אם תרצה להמשיך ולקרוא על מעשיו ופועלו של האיש.

אתה צודק, אין לו שום קשר לכדורגל. למה לעזאזל לעשות לו טקס במשחק כדורגל ? למה באמת ? כמו ששלומי אמר - עדיף לעשות טקסים לגאידמק, הוא הרבה יותר קשור לכדורגל. האמת, אולי נעשה טקסים למרדונה במקום לרבין, הוא הרי עוד יותר קשור לכדורגל, או שאולי נעשה לבקהאם טקסים, הוא גם קשור לכדורגל וגם חתיך ! מה אתה אומר ? כדי לעשות לו טקסים במקום לרבין הלא קשור הזה.

אתה פשוט צריך להתבייש בדברים שאתה כותב. בדיוק כמו שיורם ארבל אמר לאותם "אוהדים" - תתבייש לך !!

אתה אמיתי או שאתה הזוי?

ליטל, אנשים ששורקים בוז באירוע כזה וכלפי זכרון של אדם כזה - הם הרבה יותר גרועים מסתם אנשים הזויים

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לשרוק בוז זה להביע דעה.

יצחק רבין יכל להיות שליט העולם כולו. אז מה?!!? תעשה לו טכס במשחק שחמט?!

פורסם

אולי לשרוק בוז זה להביע דעה, וזה יכול להתקבל כהבעת דעה בסיטואציות מסויימות

אבל יש מושג, שכדאי שתתחיל (אתה וחבריך לספסל האיצטדיון) להפנים בהקדם האפשרי: טאקט

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

בהתחלה כשראיתי את השרשור הזה חשבתי להמנע ממנו ולא לתת את התגובות שלי.

אבל ככל שחולף הזמן והתגובות נערמות כאן(יותר נכון לקרא להן שטויות, או תגובות של אדיוטים) אני מבינה באיזה מדינה אנו חיים.

מדינה שלא מכירת תודה לאף אדם, לאדם שהקדיש את כל חייו כדי שלנו יהיה עתיד טוב יותר.

אולי באמת תאמצו לכם את מה שאלון אמר, תכינו הפנינג בפארק הירקון בחסות גידאמק, ותשמחו בשמחתו של האוהד האדיוט ששמח שלרוצח שיושב בכלא על רצח ראש הממשלה שלנו נולד לו בן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

משחק הכדורגל שודר בטלוויזיה ארצית ולכן הוזכר בטקס, על אחת כמה וכמה בטקס נגד אלימות

אין זה מן הראוי כי במשחק כדורגל שמשודר בתפוצה ארצית לא תהיה התייחסות באותו יום זיכרון

הייתי מציע למחוק את השרשור הזה ולהחביא אותו ממש ממש עמוק , רק מהבושה.

פורסם
אני יתייחס לתחום ולא דווקא לקהל שבו.

נמוכה לא נמוכה, אני מעדיף להיות דביל כמו רוב שחקני הכדורגל ולהרוויח את סכומי הכסף שהם מרווחים.

ראה דוגמת טל בן-חיים (60,000 ליש"ט לשבוע! ללא פרמיות), יוסי בניון (55,000 ליש"ט לשבוע ללא פרמיות!)

ואם לא נלך רחוק שחקנים בארץ שמרווחים בין 150 ל-500 אלף דולר בעונה.

ואם שכחנו את אברהם גרנט, שהוא האחרון שאפשר לקורא לו טיפש (ומבין יבין) ומרוויח היום 6 מיליון דולר לעונה!

כמו שאמר ניטצ' זה באמת קומץ של שחקנים שמרוויח סכומים גבוהים באמת, ורק מעטים מאוד שמרוויחים סכומי עתק כמו בקהאם (וגם זה לא בהכרח אומר שהם שווים את הכסף). העניין הוא שאת סכומי הכסף האלו השחקנים מרוויחים רק בגלל שהקבוצות כל כך עשירות וזה נובע בעיקר מהכנסות שנובעות באופן ישיר או עקיף מכמויות האוהדים. לאן אני חותר? בזכות כמויות של אנשים טיפשים (ולא אמרתי שכל או רוב האוהדים טיפשים - ממש לא) השחקנים מרוויחים הרבה כסף - ואיפה בדיוק זה מציב את החברה שלנו (והחברה העולמית בכלל)? כמנציחת טיפשות אולי...

רוצים לראות איך אין לכם מה להגיד? מישהו פה בכלל יודע מתי יום השנה להירצחו של ח"כ רחבעם זאבי? ובוא נגיד שהרצח שלו לא היה על רקע פלילי...רק בשביל להיות ברורים בעיניין.

ואל תרוצו לערוצי החדשות או לוויקיפדיה או כול מאגרי המידע המאוד מאוד נגישים ברשת בשביל לברר - אני מתערב ש 99% מהכותבים בשירשור הזה בכלל לא יודעים.

אבל מה - כול רך נולד היום (ונראה שגם בעתיד) יכול לדקלם שיצחק רבין (ז"ל) נרצח ב-4 בנובמבר. כול ילד החל מגן חובה ועד לשירות הצבאי וללימודים האקדמיים חווה טקס זיכרון נוסף כול שנה לזכר יצחק רבין (ראש הממשלה או לא), האיש והאידיאולוגיה, האיש והחזון של שלום כולל במזרח התיכון. גם רחבעם זאבי היה איש עם אידיאולוגיה וחזון, וגם הוא רצה לחיות כאן בשלום. אבל כנראה שיש אנשים אחרים שמכתיבים לכול העם הזה איזו אידיאולוגיה צריך לשמר ומאיזו להתעלם ולשכוח.

אגב - גם אני אוהד בית"ר ולדעתי כול מי שקם והתרעם והתקוממם אל מול המעשים של הקהל באותו משחק בחיפה, בסך הכול רק הרים את הראש הצבוע ויפה הנפש המכוער שלו. נקודה.

אם אחרי כל מה שנכתב כאן (ולא רק כאן), אתה ושכמותך מתקשים להבין את המשמעות האדירה של הרצח הפוליטי של יצחק רבין, ראש ממשלת ישראל, ומדוע ראוי - ויותר מכך - חובה עלינו להנציח זאת (ולא רק בגלל שהוא יצחק רבין, אלא בכדי לגנות לעולם את עצם המעשה), אז כנראה שאני לא אצליח להסביר לך.

ואני מניח גם שלא אצליח לגרום לך להבין כיצד אוהדי בית"ר הניפו בגאון את ראשם המכוער מעל מסכי ההיסטוריה עם שריקות הבוז הללו. לא מתפקידי להחליט אם להעניש אותם או לא, אבל אני חושב שכל אדם בעל שמץ של מוסריות, כבוד לזולת ואינטיליגנציה בסיסית, צריך לבוז להם על ההתנהגות המבישה הזאת.

מסכים עם מאזדה-מן.

עדיף היו מציינים את זכרו של רחבעם זאבי ז"ל ולא של רבין ז"ל.

לדעתי רחבעם זאבי, בן אדם ששווה שיקבל את הכבוד הראוי.

שוב, זאת החלטה שלי מבחינה פוליטית .

"עדיף"? אז הדעות הפוליטיות שלך משפיעות על הרצון שלך להנציח פוליטיקאי זה או אחר שנרצח? אתה באמת לא מסוגל לבצע את ההפרדה הזו, בין רצח שכזה לבין המחנה הפוליטי של הנרצח? אתה לא חייב לעמוד מאחורי פועלו של רבין, אם דעותיך הפוליטיות היו מנוגדות, אבל אם לא תתן את הכבוד המינימלי לראש הממשלה שלך, שנרצח בידי יהודי ואזרח מדינת ישראל, תחטא בהרבה יותר מ"סתם" חוסר מוסריות.

ד"א, גנדי נרצח כאמור על ידי מחבלים, וכן - זה שונה. מעבר לכך, הוא לא היה ראש ממשלה וגם לא קרוב לכך. יותר מזה - הדעות הפוליטיות שלו היו הרבה יותר שנויות במחלוקת, רדיקליות ומחוץ לקונצנזוס משל רבין, אשר לפחות עליו לא ניתן לטעון כי הוא גזעני (ועזבו לרגע את "בעיני מי").

ודבר אחרון - כולי רחמים על הרואי רחמים הזה, שהתראיין אצל רפי רשף. הבנאדם הצליח להוציא את עצמו מטומטם, גזען, פושע ועלוב נפש - כל זה בחמש דקות בלבד. הייתי מתבייש להיות אוהד בית"ר ליד אנשים חסרי בינה כמוהו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הייתי מציע למחוק את השרשור הזה ולהחביא אותו ממש ממש עמוק , רק מהבושה.

אני דווקא הייתי הופך אותו לדביק - ומשנה את הכותרת ל:

למען יראו וייראו !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

שלומי רבין עשה למען המדינה הרבה. הוא לא עשה כלום למען הכדורגל! אתה לא מצפה שיעשו לחודרוב טכס בכנסת, נכון?

מי שתורם לכדורגל עושים לו טכסים במגרש. מי שתורם בפוליטיקה עושים לו טכסים בכנסת.

פעם הייתי אומר על זה שה' יזור לך. אבל כנראה שבמקרה של אוהדי בית"ר מהסוג שלך וזה שהתראיין לערוץ 10 (הנה אני לא מכליל) גם ה' כבר לא יעזור... כמו שאומרים מקרה אבוד!

או שיש לחלק מאוהדי בית"ר בעיה שיכלית שלא מאפשרת להם לקלוט שה"טקס" שינסו לעשות הוא לראש ממשלה שנרצח.

Drive carefully! most people are caused by accident.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...