Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי כרגע רכב (פונטו 2006) מהשכרה עם ביטוח (כ1400 ש"ח ל10 ימים).

אתמול שפשפתי את הדלת האחורית ביציאה מחניון של בנין, ורואים שפשוף לא קטן. האם הם יחייבו אותי על תיקון מלא? בחוזה היה רושם גובה השתתפות עצמית עד 600$..אז בעצם הם הולכים לחייב אותי ב600$..?

מה הנוהלים במקרה של שפשוף ברכב השכרה מבוטח? אני זוכר שבארה"ב, כאשר נסעתי על רכב השכרה, אבן חצץ קטנה שעפה מהכביש עשתה סדק בשמשה הקדמית והם לא חשבו אפילו לגבות ממני שום דבר..

תודה

פורסם

תלוי בנזק ובחברה.

לי כבר ויתרו באלדן על כנף קדמית מעוכה וחייבו אותי באותה החברה על שפשוף קטן בפינת הפגוש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מנסיון תתקן במוסך ועל תדווח, אחרת הם יגבו ממך 600$.

פרצו לנו למיכל דלק של גטס מההשכרה, לא חשבנו לתקן כי הנזק הייה מזערי, אבל בסופו של דבר חברת ההשכרה חייבה אותנו ב300$

פורסם

תתקן לבד ללא הפעלת ביטוח חברת ההשכרה,כי הם מחייבים בלי קשר לעלות תיקון המכה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אם זה רק שפשוף ללא שקע/מכה רצינית - צובעים גם צובעים. קרה לנו בקורסה מהשכרה, שיפשוף יפה בטמבון, הלכנו לפחח ששיפשף קצת, שם שיכבה צבע ושיכבה לק וכבר לא ראו כלום, כמו חדש. עניין של 100-200 ש"ח.

פורסם

כמאמר הפתגם

"אוי אוי יוי ויו יוי יוי איי איי איי אוי יוי יוי"

לתקן לבד. צביעת כנף שלמה עם פחחות תעלה לך פחות אצל פחח סטנדרטי מאשר 600 דולר.

פורסם

כשאתה שוקל אם לתקן לבד קח בחשבון גם עוד יום השכרה שהרכב במוסך וקח בחשבון שאם חברת ההשכרה תעלה על זה יש סיכוי שיקרעו אותך בנוסף כי תיקנת לא לשביעות רצונם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הנה התמונות שצילמתי, חלק שם זאת ההשתקפות של האור..בעקרון השפשוף הרצינה עם המעיכה הוא על החלק האחורי (לא בדלת עצמה) אך יש גם שפשופים על הדלת.

מה דעתכם, כמה זה יכול לעלות, והיכן אפשר לסדר את זה בזול?

IMG_2613.jpgIMG_2612.jpgIMG_2611.jpg

תודה!

פורסם

לך לפחח, יגבה ממך על העבוה מקסימום 250-300 ש"ח.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

הנה התמונות שצילמתי, חלק שם זאת ההשתקפות של האור..בעקרון השפשוף הרצינה עם המעיכה הוא על החלק האחורי (לא בדלת עצמה) אך יש גם שפשופים על הדלת.

מה דעתכם, כמה זה יכול לעלות, והיכן אפשר לסדר את זה בזול?

IMG_2613.jpgIMG_2612.jpgIMG_2611.jpg

תודה!

לא יותר מ400 ש"ח רוצה הצעה? תפנה אליי בהודעה פרטית אני מתעסק בתחום ההשכרת רכב

ay-ahzakot.co.il

• תוכן חדש...