Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת אם מישו יודע במקרה איפה בצפון אני יכול ללכת להחליף את הפלסטיקים השחורים שיש בצדדים של הגולף במאחורה ובמקדימה (אלה שמונעים האוטו יפגע במקרה שעושים תאונה קלה או משפשפים קיר) לצבע כסוף (הצבע של האוטו שלי) כמו בגולף ג'נריישן אם אתם יודעים למה אני מתכוון. חשוב שיהיה באזור הצפון, אני חיפאי - האוטו: גולף 1.6 שנת 2006 כסוף אבזור הכי נמוך אני חושב.

עוד שאלה שיש לי אם כבר פתחתי את האשכול, יש איזושהי דרך להתקין פנסי קסנון על האוטו בצורה חוקית, זאת אומרת שזה יוכר כשינוי בתאורת הרכב שיהיה רשום בספר רכב או איפה שצריך? אין לי בעייה לשלם יותר כסף ולהתקין אורגינל אצל החברה אם צריך.

תודה מראש לעונים,

גל.

פורסם

אני מצטרף לשאלה רק שאצלי זה קליאו 95' להפוך מפלסטיקים שחורים ללבנים,

באיזור נהריה-עכו-קריות

תודה.

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

פורסם

צביעה לא תיהיה טובה... כי הפלסטיק הזה הוא מחוספס כזה ובגולף ג'נריישן זה פלסטיק חלק כזה ממש כמו הפח של האוטו... אני מחפש מקום לקנות את הפלסטיקים המקוריים.

פורסם

מר בחור - איך אתה חושב שחברת פולקסווגן הופכת אותם משחור לכסוף?

תמצא צבעי טוב והוא יצבע לך אותם בדיוק כמו שצבעו לך בחברה.

ואם ישפשפו לך את הפס - תמיד אפשר לצבוע שוב.

כנ"ל לבחור עם הקליאו.

קסנון אתה יכול להתקין, תחפש קיט ייעודי לגולף.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מר בחור - איך אתה חושב שחברת פולקסווגן הופכת אותם משחור לכסוף?

תמצא צבעי טוב והוא יצבע לך אותם בדיוק כמו שצבעו לך בחברה.

ואם ישפשפו לך את הפס - תמיד אפשר לצבוע שוב.

כנ"ל לבחור עם הקליאו.

קסנון אתה יכול להתקין, תחפש קיט ייעודי לגולף.

החומר הוא אחר בכלל לדעתי... זה נראה שונה לגמרי אני לא חושב שצביעה תביא את זה לאותו מצב.

בקשר לקסנון מזתומרת קיט יעודי ואיך אני יענו מקבל אישור על זה שזה חוקי? אני עקרונית אין לי בעיה עם זה שזה לא חוקי אבל הרכב הוא לא בבעלותי הוא של סבא שלי וקיבלתי אותו מתנה אבל טסטים וכל זה סבא שלי יקח אותו והוא בן אדם מאוד ישר... הבנתי ששואלים אם זה מהחברה הקסנון בטסט וסבא שלי אין מצב שהוא ישקר ויגיד שכן.

פורסם
החומר הוא אחר בכלל לדעתי... זה נראה שונה לגמרי אני לא חושב שצביעה תביא את זה לאותו מצב.

ההבדל הוא בגימור ובעיבוד של החלק.

צבעי טוב יחליק ויצבע לך את הפלסטיקים בדיוק ברמה של החברה.

פורסם

הכל אפשר להוציא לבד, אבל בגלל שאין לך נסיון אתה עלול לשבור משהו, לשיקולך.

בקשר לקסנון - הבעיה איתם, מעבר לחוקיות, שהם מסנוורים.

הצעתי קיט ייעודי שתוכנן לגולף - ע"מ שלא תסנוור נהגים אחרים.

הדרך הכי טובה בשבילך זה לגשת לחנויות "שיפורים" למיניהן ולשאול שם.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה לא חוקי אבל, תקן אותי אם אני טועה.

יש סעיף בחוק שאומר שאסור לעשות שינוי בתאורה של הרכב, ולכן רק רכב שבא ככה מהחברה עם הקסנון זה חוקי... אז אני חושב אולי לקנות מהיבואן עצמו קיט אורגינל של האוטו ושהוא יחתום שזה מותאם או משהו...

פורסם

גל, צ'מפיון מתקינים את הקסנון בארץ, ברדיו מילאנו.

נסה ליצור קשר טלפוני עם נציג שלהם ותשאל אותו האם יש קיט כלשהו שמותר מבינת החוק להתקין.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לך על הטוב ביותר. על גולף במודל שלך רק קסנון איכותי כי תסבול מהפרעות במערכות הרכב. ברשותי גולף כמו שלך...עם קסנון איכותי ועברתי טסט ללא שום בעיה כי הרפלקטורים שלך איכותיים ויש מנגנון כיוון אורות פנימי ברכב.

רדיו מילאנו מחזיק קיטים סינים וקוראנים...תנסה ותראה מה קורה :-) בהצלחה

ברוך -

• תוכן חדש...