Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חד משמעית-לא תקין!

רגל ימין מתפקדת על גז/ברקס,רגל שמאל נייחת[ברכב בעל גיר אוטומט].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

את האמת גם אותי מפחיד, לכן אני לא נוסע עם אמא

:lol:

הסיבה היחידה שאני לא כ"כ מוטרד היא שאמא לא עוברת 40 קמ"ש ביום טוב. אבל בכל זאת נראה לי שנקפוץ איתה למגרש נטוש בהקדם האפשרי.

תודה לעונים.

פורסם

מציע לך לדרוש ממנה לשנות את הרגל הנהיגה הביזארי והמסוכן שלה בעניין השימוש הלוקה בתיפקוד הדוושות ברכב.

כשהיא בעצם משתמשת ברגל שמאל לבלימה וכל זאת בעוד שרגל ימין מרפה מדוושת "הכייף" שבעצם הרגל נישארת מעט באוויר,האם מאבדת את תחושת הרגש ואת "הקונטרה" שרגל שמאל נתנה לה כשאחזה איתנה בצד ריצפת הרכב.

ובמצב כזה האם יכולה ללחוץ בפזיזות והרגל תרגיש כבדה דבר שיכול להביא ללחיצה חזקה ולא מאוזנת ,שתביא לנעילת גלגלים ואת ההמשך אתה כבר מתאר לעצמייך.

ולסיכום דרוש ממנה חד משמעית לשנות את הרגל הנהיגה המסוכן הזה!

פורסם

גם אני נוהג כך, וכך גם לימדתי את החניכים שלי בקורס נהיגת שטח לנהוג, בקטעים של עבירות טכנית קשה בשטח. זה מאפשר להתקדם ס"מ אחרי ס"מ בצורה מבוקרת, מה שקשה עד בלתי אפשרי לעשות בנהיגה מסורתית עם גיר אוט'. לא הייתי מאמץ את זה לנסיעה נורמלית (למרות שאני מכיר נהגים מצוינים שנוהגים כך בכל סוגי הנסיעה) , אבל אם היא כבר התרגלה לזה, זה לא נראה לי נורא. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות מזה, זה לחיצה בו זמנית על דוושת הגז והבלם, מה שעלול לגרום לנסיעה לא מבוקרת של האוטו, אבל נראה לי שהיא כבר עברה את השלב שזה עלול לקרות לה.

מעניין. מהיכן היא הגרילה את הרעיון הזה?

פורסם

מזכיר לי את גיל 16 שנהגתי בלי רישיון,

כמו תמים חשבתי יש שני פדלים ויש שני רגליים...

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

מה כל כך מסוכן בזה? נהגי ראלי או F1 לא משתמשים בטכניקה הנ"ל? כל עוד היא מתורגלת והרגל השמאלית שלה בעלת תחושה כמו הרגל הימנית אין עם זה שום בעיה. הבעיה עם רוב האנשים שאצלם רגל שמאל היא ללא תחושה מספקת, ולכן הם אינם יכולים לבלום עם רגל שמאל.

בקשר לתמיכה במושב עם רגל שמאל, יש משהו בכך, הרי נהגי מרוץ וF1 רתומים עם ריתמות ולכן כל אפקט המדרס אצלם מיותר. אבל במקרה של אמא שלך היות והיא לא מתכוונת לבצע נהיגה ספורטיבית, אם זה נוח לה והיא מורגלת ולא מתבלבלת או עושה שטויות, אני לא רואה סיבה שהיא לא תבלום ברגל שמאל. בכל מקרה קח אותה למגרש ותן לה לתרגל כמה בלימות, פניות ובלימות חירום ברגל שמאל. אם זה ילך לה טוב שתמשיך עם זה.

ROOONEEYY

פורסם

בכל זאת נראה לי שנקפוץ איתה למגרש נטוש בהקדם האפשרי.

ויפה שעה אחת קודם!

פורסם

מה מצב הברקסים ברכב ?

נסעתי טרמפ עם איזה קצין בעבר שגם בלם ברכב שמאל - הוא אמר שהברקסים חלשים מדי, אז הוא צריך להפעיל הרבה כח.

שווה לבדוק מה המצב שם...

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אחד הדברים היותר משמעותיים שלקחתי עימי אחרי הקורס נהיגה המתקדם זה השימוש ברגל שמאל כרגל תומכת על המדרס!!

הבלימות שלי השתפרו פלאים בזמן שרגל שמאל סחטה את המדרס והעומס עבר אליה בבלימת חירום.

פורסם

לדעתי, בלימה ברגל שמאל (בנהיגה יום-יומית) היא מסוכנת מאוד.

אבל מצד שני, לא מלמדים כלב זקנים תכסיסים חדשים וקשה לי להאמין שאמך תשנה את הרגליה.

אגב,

גם אני אוהב לפעמים לנהוג ככה, זה נותן הרגשה של נהג מרוצים

אני מקווה שאתה לא שם מוזיקה בזמן הסקס ומרגיש שאתה שחקן פורנו 8)

"I teach the fools some basic rules"

• תוכן חדש...