Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה בנהיגה כזו. היא לא התמיכה של רגל שמאל. אל אם יש לה פתאום עצירה פתאומית היא יכולה להתבלבל יותר בקלות בין הגז והברקס.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם
מציע לך לדרוש ממנה לשנות את הרגל הנהיגה הביזארי והמסוכן שלה בעניין השימוש הלוקה בתיפקוד הדוושות ברכב.

קצת נסחפת נראה לי.

אין שום סכנה בבלימה ברגל שמאל, ולפיכך גם אין שום חוק או תקנה האוסרת זאת.

אם יש לה פתאום עצירה פתאומית היא יכולה להתבלבל יותר בקלות בין הגז והברקס.

שחרון

אתה, אחרי שהתרגלת לבלום ברגל ימין, תוכל באמת להתבלבל בקלות אם תנסה ללחוץ עם רגל שמאל על הבלם.

מי שתמיד נוהג בצורה כזאת, עלול להתבלבל רק אם ינסו לשנות לו את הרגלי הנהיגה.

פורסם
קצת נסחפת נראה לי.

אין שום סכנה בבלימה ברגל שמאל,

כבר הוכח אחרת ונומקו הסיבות!

אני לא ניסחף ולא נעליים,ואני עדין עומד בתוקף מאחורי דבריי בדבר שינוי הרגלי הנהיגה של האם.

ורוב התאונות בארץ נובעות מנהיגה לא נכונה ,כל אחד מאמץ לו משהו אישי שלו שאילתר זה עתה ומה לעשות בשטח במבחן המציאות חלק הגדול מתגלה כמסוכן וכגורם עיקרי לסיכוי לתאונה.

מחר אני יתמוך בהגה עם כף הרגל כי החלטתי שלי זה הכי נוח ,ההשלכות לכך יכולות להיות ממש לא נוחות ובטח שלא נעימות.

ופה אני יסיים את הויכוח המיותר הזה,לא באתי להטיף פה איך לנהוג,זה היו צריכים לעבוד איתכם כשהיה לכם בפגוש מאחור ל'.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
כבר הוכח אחרת ונומקו הסיבות!

מחר אני יתמוך בהגה עם כף הרגל כי החלטתי שלי זה הכי נוח

תסלח לי אבל הוכחות לגבי סכנה איומה שנובעת מלחיצה על הבלמים ברגל שמאל - אני לא מכיר.

תמיכה בהגה עם כף הרגל אסורה על פי חוק, כך שהדוגמא שלך לא רק לא רצינית, אלא גם לא ממש קשורה לעניין.

את השטויות שלומדים בכל קורסי הנהיגה ה"מתקדמת" פה (ויסלחו לי כל המאמינים), כל אחד יקח לאן שהוא רואה לנכון.

אחרי שעברתי שני קורסים כאלה (אחד לצערי נאלצתי בשל דרישה מהעבודה), הטוב היחיד שמצאתי בהם הוא ההתנסות המעשית שניתן לחוות בשל השימוש במגרשים פתוחים כך שהסכנה מתאונה פחותה מאד. את כל התיאוריה הלא נכונה שלהם, שישמרו לעצמם.

פורסם

אסור בהחלט,

במקרה חלילה של מצב סכנה פתאומי קיים חשש יותר מסביר

שהיא תלחץ עם שתי רגליים בו זמנית על שתי הדוושות....

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם

תקין בהחלט... אם לאמא שלך קראו בגלגול הקודם "קולין".

בנוגע לתמיכה בגוף ברגל שמאל - כמה אנשים (שלא כותבים בפורום הזה) משתמשים בה? בדרך כלל רגל שמאל נמצאת באוטו (ה-1.6 אוטומטי) סתם בלי שימוש.

אם האדם מיומן - אני לא רואה עם זה בעיה.

בנוגע לסכנה שבמצב חירום הנהגת תלחץ עם שתי הרגליים - זה נראה לי עדיף על פני לחיצה בכל הכח רק על הגז...

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

ישמע לכם מוזר, אבל אני יודע שמלמדים לנהוג ככה בקורסים של נהיגה למאבטחי אישים וגורמי בטחון בארה"ב ואולי גם בארץ.

פורסם

אני מקוה שלא תצטרך מסיבה כלשהי (שכירת רכב בחו"ל, למשל) לנהוג ברכב עם גיר ידני, כי אז עלולה להיות לה בעיה. לפחות בהתחלה.

אפשר לעשות "סימולציה" ולתת לה לנהוג ברכב כזה לנסיון.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

עדכון - הערתי לה והיא אמרה שהיא הפסיקה עם זה.

... בעוד שרגל ימין מרפה מדוושת "הכייף" ...

זה לא הדוושה שעושה את הכיף, זה ההגה :)

פורסם

במצב שלי ושלך ועוד חובבי צרפתיות-אני נאלץ לחזור בי ולהסכים עימך[הפעם].

פורסם

זה לא הדוושה שעושה את הכיף, זה ההגה :)

במצב שלי ושלך ועוד חובבי צרפתיות-אני נאלץ לחזור בי ולהסכים עימך[הפעם].

אם כך, אז אתם לא יודעים לנהוג

:evil:

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

כן כבר שכחתי איך נידבקים לגב המושב כשלוחצים ב206XS,סליחה-טעות שלי.:twisted:

• תוכן חדש...