Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי בגשם הרגשתי שהאוטו שלי הוא כמו סירה פשוט לא יאמן איזה חוסר שליטה יש על המים בכביש

וגם פעם אחת לקחתי סיבוב אולי על 20-30 והאוטו החליק לי המשיך לנסוע ישר

הצמיגים הקדמיים חדשים מלפני כמה חודשים

האחורים ישנים

יש לי מקדימה 2 זהים של קלבר

ומאחורה 2 חברות שונות

פורסם

א. גשם ראשון הוא אקסטרה מסוכן.

ב. מומלץ (מאוד) לנסוע יותר לאט, להאט בקו ישר, לפני הסיבוב, ולהימנע מפעולות האצה / בלימה בתוך הסיבוב עצמו.

ג. קורס נהיגה מתקדמת מציל חיים, ותמיד יכול לעזור.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הגשם הראשון מלווה, בתופעות שתיארת. ב

בגלל שהגשם הראשון שוטף מהכביש את כל השמן הלכלולך ושאר הג'יפה שהצטברה על הכביש, במשך הקיץ.

ד.א המצב שבו האוטו המשיך בסיבוב ישר למרות הפניית ההגה נקרא : "תת היגוי".

תנסה לסובב את ההגה לאט יחסית ובכמות מדודה על מנת למנוע מצב כזה בעתיד.

כך את הפניה על הילוך נמוך וכמובן על מהירות נמוכה. בגדול אתה תריך שיהיה יותר משקל על החלק הקידמי של האוטו (ההיגוי נמצא בחלק הקדימי).

כדי להמנע מתופעה של התת היגוי.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

תחליף בהזדמנות הראשונה (ואני מדבר במונחים ריאליים של חודש, חודש וחצי - עד שיתחילו המבולים) את הזוג האחורי.

לא מספיק שהם שחוקים יותר מהקדמי - הם מחברות שונות - מה שאומר שהם מתעלים מים בצורה שונה - מה שאומר שאתה עלול לאבד אחיזה בסיבוב - מה שאומר שאתה עלול למות עוד השנה!

עכשיו נשאלת השאלה: האם אתה מעוניין לבדוק את התיאורייה שלי, או להשקיע גג 600 שקל בזוג צמיגים איכותי חדש לסרן האחורי.

*חשוב לי להזכיר שהדבר היחיד שמונע ממך להיכנס בעץ בכל פנייה זה הצמיגים - כי הם נקודת המגע בין הרכב לכביש.

בנתיים סע לאט לאט, וכמו שהקונדס אמר, בלי בלימות באמצע סיבוב, אחרת אתה עלול לאבד אחיזה ולהחליק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...