Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום פירקתי את לוח השעונים של הפז'ו שלי כדי להחליף נורה שרופה. אחרי שפתחתי בעדינות את כל הברגים והקונקטורים של לוח השעונים, שלפתי אותו החוצה. את כבל הספידומטר (עבה מחוספס כזה) לא ניתקתי מאף צד וכשמשכתי את לוח השעונים הוא נמשך ביחד איתו (הכבל די ארוך) עד שלבסוף הוא יצא לגמרי מהחור שלו שהולך לכיוון המנוע.

ככה קרה שאני מחזיק בידי את לוח השעונים שממנו יוצא הכבל הארוך של הספידומטר ולא מחובר לכלום.

הרכבתי חזרה את לוח השעונים כשלפני זה השחלתי את הכבל דרך החור שממנו הוא יצא (חשבתי שזה יפתור את הבעיה).

אחרי שסיימתי הכל, יצאתי לנסיעת מבחן והספידומטר לא מגיב לי.

מה אני יכול לעשות? איפה במנוע אני יכול לראות את הקצה של הכבל הזה והאם אני יכול לסדר\לחבר אותו לבד?

תודה חברים:)

פורסם

בניחוש פרוע הייתי אומר שקרעת את הכבל מהמקום שלו. חכה לאנשים אחרים שיגיבו. אם אין לך כ"כ חוש טכני, פשוט גש למוסך ויתקנו את זה תמורת כמה עשרות שקלים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
יש לי חוש טכני אבל אני לא יודע לאיפה הוא הולך במנוע....אם אני אדע לאן הוא הולך אני אוכל לחבר אותו מחדש..

כבל הספידומטר מחובר לגיר,לי נראה שהכבל נקרע,כי בצד של הגיר יש הברגה לכבל והוא לא יכול לצאת דרך החור שדיברת עליו

פורסם

קודם כל, איך זה אפשרי שסתם הכנסת כבל לאיזשהו חור יגרום לאותו המכשיר לעבוד?

כעיקרון לפי מה שתיארת, קרעת את הכבל, כי הוא מחובר לגיר כמו שכתבו פה מעליי. הוא לא מתחבר למנוע, כתבתי לא מזמן טקסט שלם על איך זה עובד הכבל הזה, עם הגיר למישהו שרצה לעשות הסבה לספידומטר אלקטרוני.

פורסם
כבל הספידומטר מחובר לגיר,לי נראה שהכבל נקרע,כי בצד של הגיר יש הברגה לכבל והוא לא יכול לצאת דרך החור שדיברת עליו

לא נכון! הכבל מתחבר לחור שנמצא בגיר ומקובע למקום בעזרת גומיה בצורת פין שעוברת דרכו. אין שם שום הברגה!

סבירות גבוהה שקרעת את הגומיה הנ"ל. במידה והכבל שלם בקצה של הגיר, חפש גומיה חדשה כזו, חבר וסע לשלום.

• תוכן חדש...