Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

רכשתי לאחרונה סט של חלקי ניקל לפנסים , למראות ולידיות..

ההרכבה שלהם אמורה להיות פשוטה , לכל חלק יש סטריפ של מדבקה שאמורה להדבק לחלק המארח עד שהוא נדבק חזק ולגמרי , הבעיה היא שהמדבקות האלה לא מספיק חזקות והחלקים מניקל נופלים..

זהו הסט : 01civic.JPG

יש למישהו עצה איך כדאי לי להדביק את הסט , עם איזה דבר או סיליקון להשתמש? , כבר ניסיתי מספר דבקים וסיליקון שקוף חלש וזה לא עזר..

בתודה מראש.

don't think too much , you'll lose it.

פורסם

חשוב מאוד לנקות את אזור ההדבקה עם כהל (ספירט).

אם הדבק המקורי לא מספיק אז יש דבק, שנראה כמו סיליקון שחור, שמדביקים איתו ספויילרים והוא מחזיק טוב.

פורסם

שלום,

סט נחמד, ביחס לטעם וריח.

לגבי סיליקון, על כל סוגיו שכח מזה, הוא גורם נזק מכיוון שהוא חומצי.

אפשר להשתמש, בסיליקון-נטרלי בלבד, אך חוזק ההדבקה שלו לא גבוה.

ישנם כמובן עוד הרבה סוגי דבקים, למשל, 3-שניות.

לדעתי, חומר הדבק המומלץ ביותר לסיטואציה הזאת, הינו, בוסטיק, אשר בדר"כ בשימוש

אצל בעלי-מקצוע כגון, פרחחים/צבעים וגם זגגים.

ד"א,לנקות את שני האזורים המיועדים להדבקה, להשתמש בכמות קטנה יחסית

ליצור לחץ על החלק המודבק לפחות 12 שעות, על ידיי נייר-דבק כמו מסקינטייפ.

אדרנלין-מאוקטן בשביל זה אנחנו כאן!.ספורט-מוטורי? אותו תירוץ מונוטוני חוק זה חוק! וספורט זה ספורט,וזה רק ספורט.:x רוצים שיפור? רוצים שיפור? תוציאו מהבאגז' את הבוקסות של ההופעה!:screwy:"תעזבו" תמדינה הישראלים ברמה הכנסת דפוקה

פורסם

תודה על התגובות המהירות.. , ד"א הסט הוא לסיוויק 2001 קניתי מEBAY ב100 דולר בערך כולל הובלה..

לגבי ההרכבה , ניקיתי לפני זה את האיזורים עם טרמפלטין וייבשתי , זה לא עזר והשמש בצהריים פתחה כבר את ההדבקה של החלק ניקל היחיד שכן נדבק.. , אני נסה להשיג את הבוסטיק הזה מחר , אין מצב שהוא ישרוף לי את הפלסטיקים של הפנסים??

פורסם

תודה על התגובות המהירות.. , ד"א הסט הוא לסיוויק 2001 קניתי מEBAY ב100 דולר בערך כולל הובלה..

ידעתי, לפי הצורה, של הפנסים, והבקליות. דווקא נחמד ולא נורא יקר.

לגבי ההרכבה , ניקיתי לפני זה את האיזורים עם טרמפלטין

אז זהו, שטרומפלדור לא טוב. טרמפנטין(נדמה לי שככה,כותבים) הינו חומר שמנוני. נקה עם, ממיס עדין כגון: אלכוהול-מתנול

בנזין לבן, טינר-אקרילי(מאותם בעלי-מקצוע)לא טינר רגיל 21 או אחר.

זה לא עזר והשמש בצהריים פתחה כבר את ההדבקה של החלק ניקל היחיד שכן נדבק.. , אני נסה להשיג את הבוסטיק הזה מחר , אין מצב שהוא ישרוף לי את הפלסטיקים של הפנסים??

הוא לא יכול לשרוף! זהו חומר על בסיס פולימר-אקרילי, לא חומצי, ונועד לשימושים מקצועיים, האלו, ואחרים.

ועוד דבר, בהצלחה! :-D

אדרנלין-מאוקטן בשביל זה אנחנו כאן!.ספורט-מוטורי? אותו תירוץ מונוטוני חוק זה חוק! וספורט זה ספורט,וזה רק ספורט.:x רוצים שיפור? רוצים שיפור? תוציאו מהבאגז' את הבוקסות של ההופעה!:screwy:"תעזבו" תמדינה הישראלים ברמה הכנסת דפוקה

פורסם
תודה לך , תגיד מה עם אציטון , גם אפשרות או חזק מדי?

תראה, אם אתה מתכוון ללכת ולהשיג את הבוסטיק, לא תהיה לך בעיה להשיג גם חומר בשם: אנטי-סיליקון.

חומר ניקוי, לפני צביעה. או את שאר החומרים שפירטתי.

אציטון, חומר ממיס חזק, וגם צבע לפעמים, לא מומלץ.

פורסם

תנסה עם סיליקון 102 של אשקלית,זה ידביק לכל החיים,אני מדביק בזה מראות על קרמיקה,

פורסם
סט ממש יפה תתחדש

ושנור עליו מפני מנקרי עיניים

דרך אגב יש סט כזה לאימפרזה 98?

סט כזה לא מצאתי לאימפרזה בEBAY..

יש מראות ניקל קומפלט , ידניות ואלקטרוניות

1. http://cgi.ebay.com/SUBARU-IMPREZA-2001-CHROME-DOOR-WING-MIRRORS_W0QQitemZ230177705787QQihZ013QQcategoryZ36682QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem

c44c_1_sbl.JPG

2.האלקטרוני - http://cgi.ebay.com/SUBARU-WRX-IMPREZA-01-M3-ELECTRIC-CHROME-MIRROR_W0QQitemZ250173379494QQihZ015QQcategoryZ50138QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

5ecb_12.JPG

זה מה שמצאתי בEBAY.. לגבי מוכרים בארץ יש לי מייל של מישהו שמתעסק עם קיטים של ניקל, אולי יש לו - ציון [email protected]

בהצלחה.

פורסם

הייתי אצל פחח היום והראתי לו את החלקים , אמרתי לו שהמליצו לי להשתמש בבוסטיק ולעטוף את זה בנייר דבק ל12 שעות והוא צחק עלי.. , הוא אמר שלבוסטיק לוקח חודשים להתייבש.. , והוא גם חומר לא קשיח שהוא מתקשה הוא תמיד נשאר מדלדל..

הוא אומר שכדאי להדביק עם איזה חומר סופר סיליקון חזק שאין לו כרגע.. , מה דעתך על עצתו המקצועית?

בתודה יניב.

פורסם
הייתי אצל פחח היום והראתי לו את החלקים , אמרתי לו שהמליצו לי להשתמש בבוסטיק ולעטוף את זה בנייר דבק ל12 שעות והוא צחק עלי.. , הוא אמר שלבוסטיק לוקח חודשים להתייבש.. , והוא גם חומר לא קשיח שהוא מתקשה הוא תמיד נשאר מדלדל..

הוא אומר שכדאי להדביק עם איזה חומר סופר סיליקון חזק שאין לו כרגע.. , מה דעתך על עצתו המקצועית?

בתודה יניב.

סיליקון 102 של אשקלית חזק כמו ,,,של קוזאק

פורסם
סיליקון 102 של אשקלית חזק כמו ,,,של קוזאק

איפה אפשר לקנות את זה? , קיבלתי גם עצה ממשיהו לקנות חומר שנקרא "סיכה" או משהו כזה מטמבור.. , מוכר?

פורסם
איפה אפשר לקנות את זה? , קיבלתי גם עצה ממשיהו לקנות חומר שנקרא "סיכה" או משהו כזה מטמבור.. , מוכר?

סיקה הוא חומר עוד יותר חזק מסיליקון 102,אך הוא קשה לעיבוד ולגימור,בהחלט המוצרים של סיקה מעולים,

איפה אתר גר?

• תוכן חדש...