Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מותר לעשן כשאתה בנהיגה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רואה אמיר, כי לא הבנת את דבריי.

הטענה שלך נגד עישון בזמן נהיגה בנויה על השקפת חיים. אני אנני דברתי על דת, כי אצל יהודי אין תורה כדת, ואין תורה כלאום תורה היא דרך חיים. הבעתי בפניך את השקפתי בנדון דנן כנגד ההשקפה שלך.

בקשר לתפילת הדרך, הרי סכנה וודאי יש ויש, אנו דננו בתרחיש ספיציפי כתוצאה מפעולה ספיציפית.

אבי,

אני לא טוען על עישון בלבד.

אני טוען שהפעלת מערכת וההתעסקות בה היא בדיוק באותו יחס כמו ההתעסקות בסיגריה, בדיוק כמו לשתות תוך כדי נהיגה, או לתת ביס בסנדביץ' וכיו"ב.

העישון שעלה כאן כנושא מרכזי, הוא בגלל שפותח השירשור שאל על עישון.

אני מכיר עמית לעבודה שבגלל שנפלה לו קלטת מהיד בזמן הכנסתה למערכת, בדיוק הפך את מכוניתו, כי התכופף להרים את הקלטת באופן אינסטנקטיבי. למזלו הרב, יצא ללא פגע (שריטוט קלילות) והרכב שעוד היה חדש ובנילונים נגרר לתיקון. (בדיוק נסעתי אחריו וראיתי את ההתהפכות במו עיני)

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העמדה שלי:

אם אתה מעשן, ולא יכול לא לעשן בנהיגה, אז שהסיגריה תהיה בפנים - כשהיד בחוץ, במצב חירום - הלך עלייך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אמיר, אם עובד שלך מעשן בנהיגה, אתה מפטר אותו?

מה שהעובד עושה בריכבו הפרטי ממש לא מענין אותי.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...