Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנתק ההצתה נכנס באותו הסל"ד בכל ההילוכים, אני מניח שמדובר על קצת יותר מ7000 סל"ד (בלי להכיר את הרכב).

דבר ראשון, הוא היה מת למנתק מעל 7K

דבר שני, לפעמים המנתק בסרק יותר נמוך מאשר כשהילוך משולב.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

המנוע היה חם, זה קרה אחרי נסיעה של בערך חצי שעה ועצרנו לכמה דקות ואז הוא עשה את זה

ובדקתי לפני 10 דקות את העניין אחרתי שנסעתי 10 דקות שהמנוע יהיה חם כמובן ובאמת במצב של ניוטרל המנתק נכנס לפעולה ב 6600-6700 סל"ד ויש כמו תיקתוק כזה והסלד נופל קצת

מעניין שכשאני נוהג בהילוך D ונותן קיק ההילוך עובר קצת מעל 7000 סלד כמו שHematoma אמר

אני יותר רגוע עכשיו לדעת שיש הגנה 8)

פורסם

האמת - נדיר לי שיש ניתוק שונה בניוטראל - ולמה שיהיה מת למנתק מעל 7? בימינו זה לא כזה נדיר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
האמת - נדיר לי שיש ניתוק שונה בניוטראל - ולמה שיהיה מת למנתק מעל 7? בימינו זה לא כזה נדיר.

מכיוון שמניוטראל להילוך "דרייב" לא צריך את הברקס.

וזה יכול להוביל למצב שבו תכניס הילוך "דרייב" תחת סלד גבוהה וזה באמת נזק לתיבה.

אגב,בקאוואליר המנתק בסרק ב4 אבל מצד שני בקאוואליר המנתק בכלליות לא רחוק מזה :wink:

פורסם

זה כן עושה נזק לתת טורים גבוהים כשאין למנוע התנגדות

כלומר שהוא בניוטרל

אני אמצא איפה שקראתי את זה ואני אעלה את זה שכולם יקראו

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

ד.א. התחום האדום מתחיל ב6500 ושיא המומנט מושג ב 5800 ככה שלא נראה לי הגיוני שתהיה איזשהי בעיה מלהגיע ל6וחצי סל"ד

מישהו יכול להסביר לי למה שכזה בניוטרל זה יותר מסוכן להגיע לסלד גבוה כמו שchev corsica אמר?

פורסם
כן ברור לי

וברור לו, צעקתי עליו לא מעט אחרי זה ולא דיברתי איתו תקופה, הוא הבין מה הוא עשה וביקש סליחה

הוא גם דיי מעופף... נראה לי שהוא לא הבין למה האוטו לא זז

וטוב שהאוטו לא זז בפול גז...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לפעמים המנתק בסרק יותר נמוך מאשר כשהילוך משולב.

עוד נקודה - ב S2000 לדוגמה, כל עוד המנוע קר - המנתק נכנס ב 6,000 סל"ד.

רק כאשר המנוע מגיע לטמפ' עבודה המנתק מאפשר לך להגיע לאותם 9,000 סל"ד נכספים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אין סיבה לחשש

כאשר הבחורצ'יק הניח את ידית ההילוכים על Parking כבר אומר הדבר שההילוכים התנתקו מהמנוע, כלומר,

מצב parking הוא כמו מצב ניוטרל עם הנד ברקס.

כאשר אתה תגיע לסל"ד גבוה בניוטרל, שום דבר רע לא יקרה למנוע או לגלגלי השיניים או כל דבר אחר.

אל חשש!

=]

ג'ימיניב!

• תוכן חדש...