Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל ברכות על הפורום ,באמת אחלה... רק חבל שהנושאים לא מסווגים לפי סוג חברת הרכב

אז ככה רכשתי רנו קליאו שנת 92 1.4 ויש לי בעיה במנוע של האיוורור :

קודם כל הכפתורים לא מגיבים ולאחר בדיקה של הפיוזים (שמשום מה מפוזרים בשתי מקומות שונים ברכב מכסה מנוע וצד של הנוסע שליד הנהג מתחת למגירת איחסון) גיליתי שחסר פיוז במקום שהוא אמור להיות, לאחר ששמתי שם פיוז ופתחתי סוויטץ' המאוורר עובד על עוצמה מלאה והכפתורים בפנל לא מגיבים ,רציתי לדעת מ יכולה להיות הבעיה....תודה

פורסם

אולי תנסה להיות יותר ספציפי... אתה מתכוון לפאנל של הכפתורים של המזגן?

לי יש קליאו 93

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

אם אתה לא יכול להפסיק את האורור אז הלכה לך היחידה השולטת במאוררים היא נמצאת בתוך יחידת האורור ליד הוישרים מחוץ לרכב .חלק יחסית יקר ...ניניו.

פורסם

מה שהלך לו נקרא "מחשב מזגן" , הוא נמצא במקום שקודמי ציין, ועלותו מפירוק כ-400 ש"ח.

וודא שאתה קונה את הסוג המתאים, למיטב ידיעתי יש ארוך ויש קצר (הארוך שימש בעיקר את רנו 19 ודומיו)

נ.ב- תבדוק אם המחשב נמצא בכלל, (נתקלתי ברכבים שנקנו והתגלה כי המחשב איננו, שוב מפאת עלותו)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

פרקתי את המגבים והורדתי את הפלסטיק שמעל המנוע של המגבים וראיתי שם חוץ מהמנוע של המגבים איזשהו מיכל שנראה לי שייך למזגן ואיזשהו תקע עם כיסוי פלסטיק עליו שלא מחובר לשום דבר קרוב למיכל מילוי מים של המגבים... למישהו יש תמונה של הדבר שאני מחפש???

פורסם

אתה מחפש בדיוק את הצד השני.....

אין לי תמונה כי הקליאו כבר לא אצלי אבל אסביר במפורט:

בצד ימין יש את המנוע של המגבים, אותו כבר פגשת, באמצע יש מיכל שחור עגול, שם נמצא המפוח שמכניס אויר לתוך האוטו ואליך דרך פתחי האיורור של המיזור, מצד שמאל קיימת תיבה שחורה שמכילה את המעבה של המזגן, בחלק העליון שלה יש מדף חשמלי שנסגר כאשר אתה מפעיל סירקולציה, כלומר מפעיל את המזגן כך שיקרר אויר מתוך האוטו ולא מבחוץ (כשאתה מעביר את כפתור המזגן שלך לאפשרות השלישית-MAX, התריס הזה נסגר).

בצד ימין של התיבה הזו, צמוד אליה (למעשה מחובר אליה ונראה כמו יחידה אחת), נמצא המחשב שאתה מחפש, עם 2 תקעים חשמליים. בעצם יש לך מעבה המחובר עם שרוול פלסטיק אל המפוח, והמחשב ביניהם.

אם יש לך "חור" (ממש ככה) מלבני בשרוול הזה, המחשב חסר. אחרת אתה תראה את השקעים החשמליים שלו.

השתדלתי להיות הכי מפורט שיש, בהצלחה

נ.ב.- התקע שראית ייתכן שהוא תקע החשמל למפוח

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...