Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ככל הנראה יום שישי מחר אנו מוסרים את הרכב שלנו.

אני לא יודע בדיוק איך לנסח זיכרון דברים שיכלול את הכל על מנת שלא יהיה בעיות איתו בעתיד {עם הקונה}.

אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד כי אני לא כל כך מבין בזה.

עריכה:

שכחתי לציין, הוא קונה את האוטו ללא בדיקה, יום שישי הוא נותן את הכסף ומעבירים בעלות.

לכן אני צריך סעיפים שיכללו דברים שהוא לא יכול לתת תביעה נגדי למרות שהאוטו לא עבר בדיקה.

תודה מראש וחג שמח,

עמיטל.

פורסם

הנה דוגמא לזכרון דברים שאני השתמשתי:

זכרון דברים בדבר קניית ומכירת רכב

בין מר ת.ז. המוכר

לבין מר ת.ז. הקונה

המוכר מצהיר ומתחייב כי הינו הבעלים הרכב מסוג _____________

תוצר _________ דגם __________ מס' רישוי ____________ שנת ייצור _________

המוכר מצהיר ומתחייב כי הרכב נקי מכול חוב או שיעבוד או זכויון בצדג' כלשהו

המוכר הציע לקונה לרכוש את הרכב ולפיכך הגיעו הצדדים לידי הסכמה כדלקמן :

1. המוכר מוכר בזאת לקונה והקונה קונה בזאת מאת המוכר את הרכב.

2. הצדדים קובעים בזאת את מחיר הרכב לסך כולל של _________ ש"ח שישולמו למוכרכדלהלן:

סכום של _________ ש"ח משולם במעמד חתימת החוזה וחתימת המוכר מהווה אישורלקבלתו.

היתרה בסך _________ ש"ח תשולם בצ'ק בנקאי או במזומן בתאריך _________
במעמד העברת הבעלות על שם הקונה ומסירתו לקונה כשהרכב במצב זההלמצבו ביום חתימת החוזה.

3.המוכר מתחייב להעביר את הבעלות ברכב לקונה כשהרכב נקי מכל חוב ו/או שיעבודו/או עיקול.

היה ובזמן כלשהו יתברר כי על הרכב רובץ חוב או עיקול כאמור לעיל מתחייב המוכרלסלקו או לגרום למחיקתו מיד.

4. המוכר מצהיר כי הרכב נסע ________ ק"מ כמופיע במונה הקילומטרים וכי הואהבעלים הראשון / שני / שלישי וכו' של הרכב.

5. המוכר מתחייב ומצהיר בזאת כי פרטי הרכב זהים לאלה המופיעים ברשיון המקורי שלהרכב, כי לא נעשו ברכב שינויים כלשהם המחייבים שינוי ו/או תיקון הרשיון המקורי, לאנעשו ברכב שינויים שאינם מותרים על פי הדין וכי כל המיסים האגרות והתשלומים לגביהרכב שולמו במלואם.

כל המיסים האגרות והתשלומים - מכל סוג שהוא - החלים על הרכב ו/או השימוש בו עדליום מסירתו לקונה יחולו על המוכר ומיום זה ואילך יחולו על הקונה.

6. הקונה מצהיר כי הרכב נבדק במכון מורשה. שם המכון _________ מס' בדיקה _________ תאריך הבדיקה _________ והוא מוותר בזאת על כל טענת פגם לרבות טענת מוםנסתר כלשהו באשר למצבו הטכני והחיצוני של הרכב.

7. צד שיפר חוזה זה הפרה יסודית ישלם למשנהו פיצוי קבוע מוסכם ומוערך מראש בגיןהפרה זו בשיעור %____ ממחיר הרכב.

8. תשלום החל על צד לחוזה רשאי הצד השני לשלמו ולדרוש השבתו המיידית.

9. כל סכום שיש לשלמו בהתאם לחוזה זה יהיה צמוד לשער היציג של דולר ארה"ב בעתביצוע התשלום בפועל.

10. הצדדים מאשרים בזאת שקראו היטב את הכללים וההנחיות למילוי חוזה זה ופעלובהתאם לכך.
ולראיה באו הצדדים על החתום : המוכר ___________ הקונה ___________תאריך ______

פורסם

היתי מוסיף לזיכרון דברים מספר מנוע, מספר שלדה וצבע הרכב.

ולרשום את המספרים המופיעים ברכב ולוודא שמתאימים למה שכתוב ברשיון.

זה יסגור אפשרויות של רמאות.

• תוכן חדש...