Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט 01 או וולוו S40 01

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מתלבט בין פאסאט שנת 01 נפח מנוע 00 לבין וולוו S40 שנת 01 אותו נפח.

ידוע לי כל מה שנכתב על ה S40 וה"כריזמה".

מה לגבי בטיחות,?

חלפים אומרים שפאסאט חלפים "רצח".

מה אתם אומרים?

קצת פרטים : אני בעלים גאה של S 70 שנמכרת בגלל זלילת דלק והרצון להתקדם בשנתון.

ידוע לי ששני הרשומים מעלה לא יהיו סלחניות בדלק,אבל בכל זאת אני מעוניין ברכב מנהליים גדול נוח ,בטיחותי.

אז מה אתם אומרים?

פורסם

S40 הוא לא גדול ולא נוח....

הפאסאט תהיה יותר יקרה לתחזוקה מה-S70 כמעט בוודאות.

אניממליץ לך להשאר עם הרכב עוד כמה שנים ואז להתקדם ל-S60.

אם בכל זאת מדגדג לך באצבעות להחליף - אני הייתי הולך על סובארו B4 או פיג'ו 406

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום ידידי ותודה על התשובה.

הייתי נשא ר אם ה S70, אבל אני חייב לרדת בנפח מנוע לכן החלום שלי להחליף לוולוו S60 לא יצא לפועל בגלל דלק...

אני גר מאוד רחוק מהעבודה לפעמיים שעתיים בדרך ... אם לא קמתי בזמן.

אני מעוניין ברכב מנהליים עד 1.8 ס"מק.

לכן חשבתי על וולוו S40 לומרות שנפחה 2.0

או פאסאט 1.8

מה אתה אומר?

תודה

פורסם

חייב להסכים.. יש לנו S40 2.0T 2001 והיא בולעת דלק כמו מטורפת

מה שכן, היא בטיחותית מאד, רכב חזק ואיזה 6 כריות אוויר )אפילו יוצאות מהכסאות)

מבחינת נוחות, לא נהגתי על הפאסאט (אוקטביה 2006 מספיק קרוב?) , אבל הוולוו קצת "אוניה".

ובהחלט רכב אמין

בכל מקרה, זה מה שאני מכיר מהוולוו.. בהצלחה!

פורסם

מה הקשר בין נפח המנוע לצריכת הדלק? יש גם מנועים גדולים שיכולים להיות חסכוניים (באופן יחסי).

ה-S70 בהנחה שלא מדובר ב-T5, יכולה להגיע לסביבות 1:10 בנסיעה בינעירונית.

כל עוד תבחר במשפחתית או יותר, ולא בסופר מיני, לא תוכל לחסוך יותר מדי, ומנגד תאלץ לרדת (כנראה), בסעיפים רבים - בטיחות, סמל (מה לעשות, עושה את שלו), נוחות, מרווח פנים - ועוד.

מה אתה מחפש ברכב? זה שרשור רביעי שלך באותו נושא. אם אתה כ"כ רוצה את ה-S40, תקנה, אבל התועלת שתצא מההחלפה לא תהיה גדולה כ"כ, אם בכלל.

פורסם

אם אתה גר עד כדי כך רחוק מהעבודה אז כבר עדיף ללכת על פאסאט TDI פאסאט 1.8 או 2.0 לא יהיו יותר חסכוניות מ- S70

ואם אתה שואל אותי - פאסאט TDI בגרסת ה-130 כ"ס יותר מוצלחת מגרסאות הבנזין מהרבה בחינות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ראשית, הפאסאט מדגם 2001 היא לאחר מתיחת הפנים ומהווה אופציה עדיפה בהרבה על הוולבו S40, מכל פרמטר - מוניטין עדיף, מרווח פנים, בטיחות, אמינות ועוד. מבחינת צריכת דלק דווקא מנוע הטורבו (לא דיזל) נותן מחד דיוהותר כח, ומנגד הוא חסכוני למדי - ממוצע של 1:10 ב-A6 הגדולה והכבדה יותר!

מבחינת אחזקה - לדעתי לא רק שבכלל לא נוראה מבחינת עלויות, אלא שממה שהבנתי לגבי וולוו המצב יכול רק להשתפר!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...