Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות רכב. עד עכשיו חיפשתי ניו פליסיה. אחרי הרבה חיפוש החלטתי אולי לפזול גם לכיוון הסיטרואן סקסו. אחרי ששאלתי חבר הוא אמר לי להיזהר להתקרב (לצרפתיות בכלל) כי יש להם מנועי אלומיניום מה שנאכל ומתקלקל מהר. זה בן אדם שעובד עם ראשי מנועים אז הוא כנראה יודע מה הוא אומר. מה שרציתי לשאול זה האם מישהו יכול להסביר לי מה זה העניין של מנוע אלומיניום והאם זה בכל הדגמים של סיטרואן סקסו

תודה

פורסם

בהרבה מאוד רכבים כיום יש מנוע מאלומניום, הוא קל יותר , ועד כמה שידוע לי יעיל יותר בהולכת חום.

מה שכן הוא רגיש יותר ממנוע ברזל לנוזל קירור שאינו יעודי זאת אומרת שאם נתקלת ברכב שהשתמשו במי ברז צפה בעיות

בכל מיקרה עם נוזל קירור יעודי ואיכותי לא צפיות בעיות מיוחדות עם הראשי מנוע . האלומניום הזה הוא לא רק בצרפתיות דרך אגב בכל מיקרה עצה שלי שאתה קונה רכב ולא משנה איזה עדיף שיהיה נוזל קירור יעודי ולא מים רגילים

פורסם

ראש מנוע זה רק חצי צרה (וחצי כסף). ברוב הצרפתיות גם הבלוק מאלומיניום.

מי ברז + אלומיניום = חור (בכיס)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא חושב שיש היום מכונית מודרנית שיש לה ראש מנוע ברזל (בלוק מנוע עוד יש).

אולי רק פיאסטה 60 כ"ס 1300 העתיקה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כל היצרנים עוברים למנועי אלומיניום (בלוק וראש) בגלל שיקולי משקל ומעבר חום. אין שום בעיה עם סגסוגות אלומיניום כל עוד תשמור עליהם לפי הוראות היצרן.

אני עושה בממוצע על כל רכב שאני מחזיק יותר מ 250,000 ק"מ ועוד לא גמרתי מנוע בגלל כשל של חומרי מבנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בעקרון קירור במי ברז עוד סביל בארצות עם אקלים קר, אך בצירוף החום בארץ גם מנוע של סובארו או מיצובישי יחליד ממס' שנים של שימוש במים ברז, ובנוסף לאמור המים בארץ בעלי הרכב כימי שמעודד היווצרות קורוזיה.

• תוכן חדש...