Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

קניתי מערכת בינונית לדעתי לפני מספר ימים:

סאב של PIONEER 900WAT 10"

רמקולים של PIONEER 6*9 300WAT

פאנל של PIONEER סדרה 2 4*50

והיה לי מגבר של BOSS 1000WAT שהיה במערכת הקודמת - 4 יציאות.

מקדימה יש לי רק טוויטרים 150WAT

1) בעקרון שומעים נחמד מאוד אבל רציתי לשמוע את דעתכם, האם אני יכול לנצל יותר את הסאב והרמקולים אם אני יוסיף עוד מגבר,

2) האם כדאי להוסיף רמקולים מקדימה? חשוב לציין שזה לנסר ומקדימה יש לי רק 4"

3) קראתי בפורום שאלות על סאבים ואוהם - איפה אוכל לקבל קצת מידע בנוגע למה זה אוהם? ואיך יודעים שהסאב מתאים?

4) אם אני רוצה להוסיף מגבר אני צריך לשרשר אותו לOUT בBOSS או לפצל את היציאה מהמערכת ל2 כניסות?

שתהיה לכולכם שנה טובה תותחים!!

פורסם

לא יודע מה לגבי אחרים כאן בפורום.. אבל לי קשה להבין על איזה רכיבים מדובר כאשר אתה לא מציין דגמים..

להיגד פאנל פיוניר 50X4 תופס בערך לכל מכשיר של פיוניר שיוצר ב 10 שנים האחרונות.. נסה לביא מספרי דגם שנוכל להבין אותך יותר טוב..

לגבי השאלות שלך על ה OHM ועל התאמת סאב למגבר וכו'.. יש לך כאן תשובות מעולות בפורום בכותרת ה FAQ

*ודעה אישית - רמקולים קדמיים איכותיים זה MUST כדי שהצליל יישמע נכון ויפה מקדימה ולך אין כלום. הייתי ממליץ לך להשקיע ברמקולים קדמיים איכותיים ואם צריך אז לעשות להם בנייה בדלתות הקדמיות.. במקום 4" שיש בדשבורד..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

יש סטים מצויינים במידה של 4 אינטש. (הם לא זולים. אבל יש מציאות בלוח המכירה של המשומשים)

אפשר והכי כדי להתקין סט קדמי על המגבר ואת האחורים לחבר לרדיו דיסק.

ועם יש לך עוד כסף. להוסיף מגבר טוב לרמקולים הקדמיים. ואת הקיים להשאיר כמו שהוא. (אחוריים + סאב)

אופציה נוספת. (תלוי ברכב) לבצע בניה של רמקולים 5.1/4 או 6.5 בדלת.

איזה שנה הרכב.?

אבל איזה ציוד יש לך. בדגש על דגמים מדוייקים !

רדיו דיסק.

מגבר.

רמקולים

סאב.

וחיווט (כבל + וכבל - ) עובי הכבלים

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

להלן הפרטים:

מגבר BOSS BA-2900

סאב PIONEER TSW306C

פאנל PIONEER DEH2950MP

רמקולים אחוריים 6על9 PIONEER TSA6962E

ועוד טוויטרים 150 WATT מקדימה.

המגבר די ישן (משהו כמו 5 שנים).. חבשתי להוסיף קומפוננט מקדימה ולחבר אותו למגבר יחד עם האחוריים ולהוסיף עוד מגבר לסאב, אבל לפי מה שהבנתי ממכם לקומפוננט הכי חשוב שיהיה הגברה טובה אז אם תוכלו להמליץ לי מה לעשות אודה לכם מאוד.

למערכת יש יציאה אחת (2 RCA) למגבר ולBOSS יש 4 יציאות.

תודה ושנה טובה!

פורסם

אם זה אפשרי ובא לך קצת להשקיע מעט זמן וכסף אז הייתי ממליץ לך להכין מקום יפה בדלת לקומפוננט 6.5 ואז בוחר לי רמקול חמוד כמו MOREL POLSE או אפילו קונה לי את הסט הזה של פיניקס גולד שעשו עליו מבצע באוטו דיפו ב 400 ש"ח..

(כמובן ששומע אותם לפני זה אם זה אפשרי / מקבל המלצה ממישהו ששמע אותם..)

כמובן שברוב המקרים עדיף מגבר מונו במיוחד לסאב .. אבל לא חייבים. אפשר גם להשתמש במגבר שלך להגברת הסאב + הקומפוננט מקדימה ולחבר כמו שהמליצו פה לפני את האחוריים ישירות לסאב ולכוון את המערכת ככה שהאחוריים רק ישלימו את הצליל בחלל הרכב ולא ייעבדו על עוצמה גבוהה וככה הסאונד והבמה יהיו ממוקמים מאחוריך..

*דרך אגב, המגבר הוא של BOSS AUDIO SYSTEMS או של BOSS רגיל/זיוף ? (הרגיל זה חברה של שקל וחצי שמכרו פעם בקיוסקים..והיה מוצר מדבקה הכי זול שיש..)

פורסם

תודה על התגובה גבר..

אם אני מחבר את הסאב לברידג במגבר איך אני מחבר גם את הרמקולים לאותה יציאה? בלי הברידג'? כאילו ב+ - הקיצוניים יהיו גם הסאב וגם הרמקולים ובשאר + - יהיו רק הרמקולים?

איך אתה אומר למערכת לתת יותר מקדימה? עם הFAD לקדימה?

המגבר את האמת נראה לי זיוף.. כי לא כתוב עליו AUDIO SYSTEMS והמניאק מתחמם לי מהר - תוך חצי שעה על ווליום גבוהה הוא נכבה..

אתה מכיר מישהו ששם בדלת בלנסר 91 6.5"?

פורסם

אם זה המגבר BOSS הזה שפעם מכרו בחנויות של שקל באיזה 400 שקל אז לא הייתי מסכן עליו שום קומפוננטים..

היה לחבר שלי מגבר כזה פעם והוא ראה ממנו רק צרות.. עד שהוא זרק אותו בסוף לאיזה ילד מתלהב..

אם בכל זאת אתה כרגע מוכרח לעבוד איתו, אז מה שאתה יכול לעשות זה לתת משני ערוצים גישור למונו עבור הסאב ומשני הערוצים הנוספים להגביר את הקדמיים.. את האחוריים תחבר ישירות לפאנל ללא הגברה חיצונית שרק ישלימו לך את הצליל בחלל הרכב ולא יישתלטו על עוצמת וכיוון הצליל..

כן, ראיתי פעם מישהו עם לנסר שעשה בנייה בדלת ל6.5.. הדבר לא פשוט וממש לא זול. זה מחייב (כדי שייצא יפה) עבודה עם פיבר ויידע לא מועט בתחום..

פורסם

אוקיי, כרגע אני אשנה את החיווט כך שיהיה כמו שאמרת, אבל מה אתה ממליץ לעשות מפה? לקנות מגבר 4 ערוצים ולעשות גישור לסאב וחיבור לקומפונ' מקדימה (איזה מגבר אתה ממליץ לציוד כזה?) ולהשאיר את הBOSS לאחוריים?

לגבי היציאה מהמערכת למגבר אני צריך לפצל אותה לשני מגברים?

• תוכן חדש...