Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mazda rx8 בארץ?

luckies
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נראה לי שכל כך משתלם ליבואני מאזדה להביא את הרכב הזה

לארץ אני בטוח שהרבה יפחדו להיות שפני ניסיון למנוע הוואנקל ה"מחודש"

מה נראה לכם?

מצורפת כתבה מ-ynet http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2745355,00.html

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

עצוב לי שלא נזכרו להביא את ה-RX7 ז"ל.

rx7.jpg

לטעמי, מהממת ויפה יותר מה-RX8 הספורט/סדאן/whatever.

גם היא מצויידת באותו מנוע וואנקל:

wankel01.gif

en,rx-7.jpg

למנוע הוואקל יש תוחלת חיים קצרה, by definition, מעצם סל"ד הגבוה

בו הוא עובד, בדיוק כמו למנועי ה-TU של PSA... :mm_tongu:

http://www.mazdarx7engines.com

עם מוניטין האמינות הבלתי-מעורער של מאזדה בארץ הקודש, אני לא

חושב שתהיה לדלק מוטורס בעיה למכור "מכונית ספורט אמיתית, עם ארבעה דלתות".

דניאל

MCS 2008

פורסם

אני מוכן להיות אחלה שפן נסיונות!!!!

למרות הרעש(שלא ממש מפריע לי,בגלל המערכת שאני אשים באוטו) ,צריכת הדלק וכל החסרונות האחרים.

אני הייתי לוקח את האוטו בגלל היופי שלו ובגלל הרצון לדעת איך כל הדברים מסביב נבנו כמו:מע ההזרקה(האים היא שונה באופן דרסתי),מערכת הקירור(שצריכה להיות משהו לא מהעולם הזה, להתמודד עם כלכך הרבה חיכוך) ואפילו סתם להסתכל על המנוע עושה לי טוב......

את זה אני לא יכול להסביר למה.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

אכן כן.

רק שהיבואן איננו מוסר תאריך סופי אלא מדבר על 'תחילת 2005' כתאריך ההגעה המיועד. מחיר עוד אין...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני גם אוהב את העיצוב,

האמת היא במציאות יותר קומפקטית ממה שחשבתי, אולי עוד תצליח בארץ כמו הלאנטיס.. 8)

המצלמה שלי תפסה לה ת'טוסיק

F1040016.jpg

פורסם
אם היא תגיע ארצה ותעלה פחות מ- 300K להונדה תהיה בעיה גדולה...

והיום אין לה בעיה? אתה רואה איזה שהו רכב של הונדה על הכבישים במספרים של הSTI או הWRX? (אם לזו היתה כוונתך...)

:-)

פורסם

והיום אין לה בעיה? אתה רואה איזה שהו רכב של הונדה על הכבישים במספרים של הSTI או הWRX? (אם לזו היתה כוונתך...)

וממתי הונדה התחרו בהם?

S2000 מתחרה ישירה של בוקסטר. ולטעמי - לוקחת אותה בענק, לפחות בכל הנוגע למשיכה.

WRX או STU קונים בפחות מS2000, ובצורה משמעותית. אם לא חדשה אז משומשת.

ה-RX8 הולכת לעלות בין 250K ל-300K, לפי הערכות. מה שאומר שמחירה יהיה 320K :lol:.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

וממתי הונדה התחרו בהם?

S2000 מתחרה ישירה של בוקסטר. ולטעמי - לוקחת אותה בענק, לפחות בכל הנוגע למשיכה.

WRX או STU קונים בפחות מS2000, ובצורה משמעותית. אם לא חדשה אז משומשת.

ה-RX8 הולכת לעלות בין 250K ל-300K, לפי הערכות. מה שאומר שמחירה יהיה 320K :lol:.

ראלימן

צודק... לא חשבתי על הS2000 משום מה אלא לכיוון הTYPE Rים למיניהן.

לגבי הS2000 - צודק במיליון אחוז.

פורסם

תלוי איפה אתה מסתובב :wink:

באיזור שלי יש שלושה...

Finger's gonna kill me.

פורסם

תלוי איפה אתה מסתובב :wink:

באיזור שלי יש שלושה...

גם באיזור שלי, בנתניה יש המון... מעל מאה אני חושב...

אה לא... זה TYPE ARS... טעות שלי :roll:

פורסם

לאחר נסיעת מבחן ב-Accord Type-R אני יכול לאמר שהבעיה של הונדה עם המכונית היא לא ה-WRX/STI אלא העובדה שהם לא מיצבו אותה נכון (או לא מיצבו אותה בכלל...) ה-Accord Type-R צריכה היתה לפנות למי שמחפש אלפא 156, אבל עם יכולת דינמית עדיפה ואמינות מוכחת, ומוכן להתפשר על העיצוב (העצוב... של ההונדה, כמובן). בכל פרמטר שאיננו עיצוב ההונדה הנ"ל טוחנת את ה-156 עד דק.

לגבי ה-Civic Type R, ב-150 עד 160 גג היא עוד היתה יכולה להיות רלוונטית. ב-180 היא פשוט יקרה מדי.

באשר ל-S2000, היא לא מתחרה ב-RX8 אלא, כפי שציינו כאן, בבוקסטר וב-Z4. גם כאן יש להונדה בעייה כי לקוחות טובים של BMW מקבלים Z4 ליום בדיקה (בדוק :lol: ) בעוד S2000 אתה יכול לראות בהונדה רק בעולם התצוגה. קליינטים של מעל 300K ש"ח על רודסטר לא מחבבים גישה כזו.

וה-RX8?

קופה ספורטיבית ושימושית שמתחרה ב-BMW קופה רק עם יותר שיק ופחות כסף?! מצויין! אבל רק אם מאזדה יידעו שלקוחות של ספורטיביות ב-300K ש"ח רוצים קצת יחס מיוחד, כמו שיש בקמור...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
עצוב לי שלא נזכרו להביא את ה-RX7 ז"ל.

דניאל

עד כמה שאני יודע ל RX7 לא הייתה תקינה אירופאית בכלל. אם אני זוכר נכון היא שווקה רק באנגליה מתוך כלל מדינות אירופה.

second is the first looser

פורסם

ואני רוצה לראות בעלים של RX8 מגיע למוסך מורשה בעיר מגוריו לעשות ראש מנוע...

פאק - מדובר פה במנוע שבשביל המוסכים המצויים בארץ ייראה כמו משהו שרק סקוטי מהאנטרפרייז מכיר. וזאת למרות שמדובר בטכנולוגיה בת כמה עשורים.

תראו מה קרה ל- RO80 שהסתובבו על כבישינו. אט אט הן עברו הסבה למנועי סובארו ונעלמו.

אמנם הואנקל של היום אמין יותר והמוסכים טכנולוגיים הרבה יותר - אבל עדיין זה הולך להיות קצת בעייתי. אני לא רוצה להיות בעל RX מהצפון ולהאלץ לנסוע למוסך מרכזי במרכז כל פעם בשביל טיפול 10K.

פורסם

כמו נפח כ"ס וכו"

ואם אפשר להסביר בצורה קצת יותר ידידודתית מה הגדלות של המנוע הזה (או לפחות איפה השוני ממנוע רגיל).

• תוכן חדש...