Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם קודם כל נראה לי אחלה פורום למרות שהרדע נרשמתי אז בוא נראה אם תוכלו לעזור לי...

בבעלותי פיג'ו 106 XS מנוע 1600 אוטומטית שנת 97 האוטו הכי יפה בעולם אולם הוא אחרי מספר תיקונים כמו

גיר רדיאטור משאבת דלק מים ושמן הכל הכל חדש...

קודם כל מישהו יכול להגיד לי מה המחירון שלו???

דבר שני אתמול בבוקר בעת אני בא לצאת לעבודה האוטו לא הניע לי והשמיע רעש של יש סטרטר אבל תקתוקים היו במקום להניע את האוטו תאכלס פתאום בצהריים לפני שהגיע המוסכניק זה הסתדר לבד והאוטו הניע ..

היום בבוקר הוא הניע לי אבל היה ממש ממש קשה לו להניע ושחזרתי מהעבודה גם ההנעה הייתה קשה כאילו הוא מתאמץ להניע

יש לציין שלפני יומיים האוטו הניע פרפקט ללא שום רבב מישהו יוכל להגיד לי האם זה מצבר חלש שיש להחליף או סטרטר ?

ומה ההוצאה הממוצעת בשני המקרים???

תודה רבה רבה מראש...

פורסם

בדקת משאבת דלק??

כי מנעסיון שלי במקרים שהאוטו מניע-לא מניע אז יכול להיות שהמשאבת דלק תקולה , לי זה היה ככה באונו.

• תוכן חדש...