Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני ממלא דלק הידית קופצת ולא נותנת אפשרות למילוי דלק-אלא רק כאשר הידית לחוצה לחיצה מאוד חלשה{זרם נמוך של דלק}המיכל מתמלא.זה כנראה אומר שיש לחץ במיכל שבגללו הידית קופצת.למישהוא יש רעיון איך פותרים דבר כזה?יכול להיות שזה מהקניסטר?ואיפה הוא יושב בפונטו ספייס?אודה לעונים

פורסם

תסובב את הידית, ולהניח אותה הפוך על מיכל הדלק.

תופעה מוכרת שאפשר למצא גם ברכבי פיג'ו.

לא להתרחק מהרכב כי במצב כזה הידית אינה מפסיקה לתדלק באופן אוטומטי ויש לעצור אותה באופן ידני.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם אני פעם ראשונה שמילאתי דלק בפונטו ספייס (שעה אחרי שהעברתי בעלות על שמי), לא הבנתי מדוע הידית קופצת כל הזמן.

כששאלתי את המתדלק הוא שאל אותי "האוטו בכלל שלך?"

כמו שנהגת שודים אמרה - כנראה שבכל הספייסים זה כך ולכן יש להכניס את פית התדלוק כאשר האקדח הפוך ולאחר מכן להשעין אותו על המכסה (על הצד).

אני מניח שזה נובע ממבנה מיכל הדלק.

פורסם

גם אצלי יש תופעה מוזרה,כשאני פותח את המיכל דלק כדי לתדלק מישתחרר לחץ של אדי דלק מהמיכל ולא ראיתי שום חור(נשם)בפקק.אולי למישהו הפיתרון? מדובר בפיאט טמפרה קרבורטור.

פורסם

תופעה ידועה ומוכרת...

אני פשוט לא מכניס את משפך התדלוק עד הסוף. יש סליל מגולגל על המשפך עצמו, ואני מכניס אותו עד לגלגול הראשון של הסליל. כמובן שאני מתדלק על ה"מהירות" הנמוכה. זה גם מפסיק באופן אוטומטי שהמיכל מתמלא.

!AWDSOME

פורסם

הי,

גם אני בספייס הייתי מכניס רק את הקצה (של המשאבה..:wink:)

אם מוצאים את הנקודה הנכונה ניתן לתדלק במהירות גבוהה יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא מומלץ למי שלא מנוסה, התדלוק יכל להסתיים בהתזת דלק על הבגדים והרכב במקרה הטוב, במקרה אחר המשאבה יכולה "להתפס" והדלק יזרום ללא הפסקה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא מומלץ למי שלא מנוסה, התדלוק יכל להסתיים בהתזת דלק על הבגדים והרכב במקרה הטוב, במקרה אחר המשאבה יכולה "להתפס" והדלק יזרום ללא הפסקה.

ל'

אני חושב שדווקא כןן מומלץ, במקום לנסות להפוך את הפייה, אני עשיתי את זה שנתיים בפונטו שהייתה לנו והלך סבבה ומעולם לא השפריץ לי

בגלל שהפיה קטנה בספייס אז עם מכניסים עד הסוף התדלוק לא מצליח , פשוטצריך להכניס חצי פייה ואז אין סכנה שישפריץ ומצד שני יתבצע תדלוק ללא בעיה

תנסה ותיווכח

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

6 שנים בתחנת דלק, זה לא תמיד הסתיים בצורה "נקייה".

:roll:

ל'

פורסם

נקי זה דבר יחסי, וגם אם זה משפריץ לפעמים זה לא נורא...:wink:

אם הזמן ילמד הבחור כיצד לא ללכלך את עצמו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
גם אצלי יש תופעה מוזרה,כשאני פותח את המיכל דלק כדי לתדלק מישתחרר לחץ של אדי דלק מהמיכל ולא ראיתי שום חור(נשם)בפקק.אולי למישהו הפיתרון? מדובר בפיאט טמפרה קרבורטור.

ראה הודעה שלי מס' 11.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=134408&highlight=%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93+%D7%9C%D7%A6%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%94

• תוכן חדש...