Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטן,אמין ואוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מחפש רכב בתקציב של 35-50 אלף כשחשוב לי שהוא יהיה אוטומט קטן אמין מאוד (כמה שפחות מוסכים יראה) בעל אחזקה זולה

יש חיה כזאת ? הכיוון שלי זה יפניות בגלל האמינות אבל אשמח לשמוע מה אתם ממליצים

פורסם

השלוש שעלו במוחי ומתאימות לדרישות שלך וגם לתקציב:

1- טויוטה סטארלט -רכב קשה מאוד להשגה ,די נדיר,יש לבת דודה שלי אבל החיסרון שלו הוא נפילה של 50% ב-4 שנים.

אפשר להשיג את שנת 98 בפחות מ-30K.

2- דייהטסו שרייד אוטומטי מ-99 עד 2000 (יש קטנות,בגירסה הקצרה)- חשוב לוודא שהשתמשו ברדיאטור ובמיכל העיבוי בנוזל קירור ולא במים אחרת להתרחק כי זה סימן רע לאכילת בלוק המנוע העשוי מסגסוגת אלומיניום.

3- סוזוקי יורו-סוויפט (לא דגם סדאן),אלו סוזוקי קצרות,לא עם התחת הגדול ,הכבדות).(משנת 96-00/1)

תוכל לקנות שנת 2000 וישאר לך עוד כסף ליישור קו,רכב אמין סה"כ.

4- לא הייתי פוסל אפשרות גם לרכוש דייהטסו סיריון אבל עם מנוע 1300 בלבד !!!.

תוכל במסגרת התקציב שלך לקנות 2002 לפחות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

סיריון אני לא אקח כי אני לא אוהבאת הצרה שלה , העליתי את התקציב שלי ל 40 - 45 אלף מה אפשר להביא בסכום כזה כשהפרמטרים החשובים לי הם : רכב קטן ., אמין מאוד ואוטומט

פורסם

מישהו יכול בבקשה לייעץ לי לגבי רכב קטן אמין מאוד כמה שפחות מוסכים בתקציב של 45- 50 אלף , אחזקה זולה , אוטומט ולא סריון כי אני לא אוהב את הצורה שלה

• תוכן חדש...