Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה ה-1

אני מעוניין לקנות סט דוושות(ניקל)

השאלה היא אם יש לזה מידות או כל הדוושות מתאימות לכל הדוושות בכל אוטו?

השאלה ה-2

האם מישהו יודע האם ניתן להשיג והיכן ניתן להשיג כיסוי לחגורה של ספארקו או חברה אחרת בצבע כתום? (אני מדגיש כתום)

תודה

פורסם

שאלתי את יובל מלמד "ספארקו" האם יש לו כיסוי חגורה בצבע כתום והוא נענה לי בשלילה...

כמו כן גם באוטו דיפו...

האם יש מישהו שיודע היכן אני יכול להשיג כיסוי לחגורה בצבע כתום???

פורסם

אם אתה ממש לחוץ על השיפור העצום בגבוהות שייתן לך כיסוי חגורה (או שאתה חושב שקר לה בלילה), הפתרון הטוב ביותר בשבילך לדעתי הוא להכין אחת.

בשיא הרצינות.

אתה יכול לקנות בד בצבע המתאים לך בדיוק, אתה אפילו יכול לקחת אותו למקומות שרוקמים הקדשות על מגבות וצעיפים (עושים את זה בריקושט למתנות לגיוס נדמה לי) ולארגן בדיוק את מה שאתה רוצה - שם הרכב, מבחר אותיות המעידות על שיפורי ביצועים וכו'.

כל מה שנשאר לך זה רק לתפור או לתת לאמא/דודה/סבתא עם מכונת תפירה שיתפרו לך את זה עם איזה מילוי דק.

לדעתי זה יכול להיות פרוייקט חביב ואסתטי. וגם הרבה יותר זול.

• תוכן חדש...