Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה טוען שאינך משוחד, חבל שהודעותיך הפרו-יפניות אינן תומכות בנסיון להציג את עצמך כאוביקטיבי בנושא.

הדיון אינו סובב סביב אנשי המכירות, אלא נוגע למדיניות היבואן אשר מנסה למכור את מרכולתו באמצעות השמצת המתחרים דרך אגב גם מתוצרת יפן .... (דבר המראה כנראה את ביטחונו במוצר אותו הוא מציע:roll:)

תרשה לי לא להגיב להשמצות האישיות כלפי, מתחת לכבודי להגיב עליהן כיוון שאינך מכיר אותי כלל, אך אתה מרשה לעצמך לכנות אותי בכינוי גנאי, וכנראה שוכח את תפקידך כמנהל הפורום.(וכנראה גם לוקה בהבנת המניע לפתיחת השירשור).

דרך אגב, אני גאה בהיותי פרנקופיל מדופלם בנושאי רכב , ומחזיק ברשותי 2 צרפתיות מתוצרת רנו \ סיטרואן , אשר החליפו 2 צרפתיות מזדקנות אחרות.

ולגבי אמינות גירAL4 , אני יכול לחוות מנסיון אישי עם 4 רכבים שונים, ומעל ל 250,000 ק"מ, אבל למה לדבר על עובדות,ימשיך העדר בהשמצות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדבר שבאמת מצחיק, שמבלי לציין על איזה מכוניות כתבו יבואני סובארו (אם תקראו בכתבה, תראו שלא מוזכר על איזה רכב מדובר) ועדיין כולם, כולל פותח השירשור, הגיעו לאותם מסקנות, משמע על איזה רכב מדובר כשמזכרים גיר "בעיתי" ועל איזה רכב מדובר שמזכרים אמינות או סחירות.(ממש קונספירציה)-תגידו זה דבר חדש בארץ שמנסים להשוואת את המוצר שלך לאחרים? פשוט אצל האמריקאים זה כבר קיים עשרות שנים, רק תראו את סירטוני ההשוואה שעשתה פורד עם הטארוס החדשה למול הקמארי והאקורד ותבינו מזה השמצה והשוואה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
ממש יפיפיה.., לנטיס עם כנפים מנופחות.

לאחר הטריבקה המזעזעת ,באו מעצבי סובארו והוציאו את "היצירה " הזו לשוק..

תרשה לי לא להגיב להשמצות האישיות כלפי, מתחת לכבודי להגיב עליהן כיוון שאינך מכיר אותי כלל, אך אתה מרשה לעצמך לכנות אותי בכינוי גנאי, וכנראה שוכח את תפקידך כמנהל הפורום.(וכנראה גם לוקה בהבנת המניע לפתיחת השירשור).

אם מנכ"ל יפנאוטו היה חבר בפורום תגובתו היתה נראת כך:

תרשה לי לא להגיב להשמצות האישיות כלפי דגמי הרכב שאני מייצג, מתחת לכבודי להגיב עליהן כיוון שאינך מכיר אותם כלל, אך אתה מרשה לעצמך לכנות אותם בכינויי גנאי, וכנראה שוכח שאתה בעליהם של דגמים מחברה מתחרה ואין לקחת את דבריך ברצינות.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
היא מזכירה את הBMW אבל אין בכלל מה להשוות.הBMW נראית בהרבה יותר טוב מהסובארו.

אתה טועה. ב.מ.וו. 1 הרבה יותר מכוערת. על הסובארו אתה יכול להסתכל, ואחרי רגע לשכוח איך היא ניראית. ב.מ.וו יכולה לגרום לסיוטים ומיטה רטובה.

אגב, מעצבי סובארו כנראה למדו את זה מהאמריקאים (היו בבעלות GM לשעבר) - ליצור רכב בצורה כללית, כדי שאפשר יהיה לשים איזה סמל שרוצים.

אני חושב שבקרוב תראו אותה עם סמל של טויוטה או אחד השותפים שלה בשוק האירופאי (PSA כנראה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם מנכ"ל יפנאוטו היה חבר בפורום תגובתו היתה נראת כך:

תרשה לי לא להגיב להשמצות האישיות כלפי דגמי הרכב שאני מייצג, מתחת לכבודי להגיב עליהן כיוון שאינך מכיר אותם כלל, אך אתה מרשה לעצמך לכנות אותם בכינויי גנאי, וכנראה שוכח שאתה בעליהם של דגמים מחברה מתחרה ואין לקחת את דבריך ברצינות.

ההבדל קטן ולא משמעותי כנראה מבחינתך, דיברתי לגופם של רכבים ולא לגופו של אדם.. , לכן כל התסריט שנסית לצייר אינו רלוונטי ומגיע ממוחו הקודח של אדם המתקרא Simply Nuts..

מה לעשות הטריבקה מכוערת כמו ה B3, כמו תוצרת סאניונג , כמו סידרה 1 + 3 הנוכחית של בימר ועוד רבות אחרות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אגב, לדעתי הרכב בסימלון שלך מכוער יותר מהטריבקה והאימפרזה החדשה (B3) גם יחד...

כל פעם שאני רואה אחד כזה (וזה לא קורה לעתים קרובות) אני מקבל חלחלה, אבל טעם זה עניין סובייקטיבי, אז על מה יש להתווכח?

לדעתי יבואן סובארו עשה טעות ששינה שם מצליח כמו אימפרזה ל B3.

הB4 באמת היתה צריכה שינוי ,כי הלגאסי לא כ"כ הצליחה במכירות,והשינוי הוכיח את עצמו.

מכיוון שהוא לא פונה ללקוחות פרטיים שרוצים קצת יותר: כמו גולף או אסטרה (ואפילו 307) , לדעתי לא יהיה לו זכות קיום בארץ בתצורה הנוכחית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אני מסכים איתך בזה שמי שיש לו גולף/אסטרה לא יקנה את הסובארו, אבל יכול להיות שמול הפוקוס והמאזדה 3 זו תיהיה קפיצת מדרגה באיכות.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
אתה טועה. ב.מ.וו. 1 הרבה יותר מכוערת. על הסובארו אתה יכול להסתכל, ואחרי רגע לשכוח איך היא ניראית. ב.מ.וו יכולה לגרום לסיוטים ומיטה רטובה.

אגב, מעצבי סובארו כנראה למדו את זה מהאמריקאים (היו בבעלות GM לשעבר) - ליצור רכב בצורה כללית, כדי שאפשר יהיה לשים איזה סמל שרוצים.

אני חושב שבקרוב תראו אותה עם סמל של טויוטה או אחד השותפים שלה בשוק האירופאי (PSA כנראה).

כל אחד והטעם שלו.

לדעתי הBMW משדרת יותר ספורטיביות ויותר נוכחות.

פורסם

טוב, כל כך הרבה הביעו את דעתם אז גם אני:

א. סדרה 1 ו- 3 חודת ומקסימות לדעתי.

ב. האימפרזה בעיצובה האחרון (כלומר בשנתיים האחרונות) נראתה ממש טוב, במיוחד בגרסת הסטיישן.

ג. גם העיצוב של ה- B3 בכלל לא נורא, ואפילו סימפטי (כנראה נובע מ- א' :-) ).

ד. אכן טעות לשנות את השם למשהו שנראה יותר כמו סמל של כימיקל בטלבה המחזורית. לפחות ל- B4 היתה איזושהי משמעות אפשרית (4*4 וכו')

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם לחזור רגע לדיון המקורי, לטעמי ישנן שתי נקודות הבולטות לרעה בגיליון ההאשמות וההשמצות שפירסמה סובארו.

הראשונה היא עצם פרסום מידע שכזה, ניסיון לקדם את עצמך על ידי כריית בור למתחרים או הארת הצדדים הפחות חיוביים (ללא כניסה פרטנית לאמיתות הטענות או לא) של מתחריך היא איך נאמר... מעידה על חוסר בטחון בסיסי.

הנקודה השניה העולה מהעניין, היא ציון של יתרונות לכאורה של ה- B3 על מתחרותיה רק בסעיפים מאוד מסויימים, קרי- את תיבת ההילוכים של הקורולה הם ציינו לרעה (רובוטית) אך את 19 הסוסים העודפים שלה לא ציינו, וכן יתרון הבטיחות של המגאן, לציין שפלטפורמת הלאנסר מיושנת (מה שנכון נכון) אבל להציג בסיס גלגלים הגדול ממנה בס"מ אחד בלבד זו לא כזו סיבה לגאווה ועוד דוגמאות נוספות

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
מכיוון שהוא לא פונה ללקוחות פרטיים שרוצים קצת יותר: כמו גולף או אסטרה (ואפילו 307)

זאת לא אותה קבוצת מחיר בכלל, מה יש להשוות? אני רוצה גולף 1.6 FSI, אז מה? :?: (אין לי כרגע את המאה ארבעים וכמה אלף ש''ח, אבל אני רוצה!)

צריך להשוות רכבים באותו המחיר, אז צריך לראות מה הן האלטרנטיבות של B3. הניחוש שלי הוא קבוצת מחיר בין מיני קומפקטיות לבין המשפחתיות הזולות. אם אני צודק והמחיר הוא בסביבות ה-110.000 ש''ח אז זה דיל די טוב.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ברוזום, זה בדיוק מה שאמרתי...

אם הרכב לא ייכנס לעדרי הליסינג /השכרה עקב העובדה שהמנוע ל1.6 והתצורה היא לא סדאן,

אז השוק היחיד שמתאים לו הוא השוק של האנשים שרוצים קצת יותר, ולשם הוא לא ממש שייך - ככה שהוא ייפול בין הכסאות,

יחד עם רכבים מתחתית ההיצע כגון האופטרה-5.

אני לא חושב שיש סיכוי שהוא יעלה פחות מ110 אלף ש"ח.

בטח תהיה גרסא ערומה שתתומחר לפי קבוצה 2 (114 אלף ש"ח),

וגרסא עם אבזור נוסף שתימכר בין 120 ל130 ואולי אפילו צפונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טוב, הנה הביקורת שלי.

א) דשבורד סטייל אודי 80 שנת 87.

ב) *** הערת ההנהלה: תפסיק לנחש ניחושים ***

ג) עיצוב - לקחו כל מה שמכוער בב.מ.וו. סידרה 1, והוסיפו לזה פרונט של שברולא אופטרה5.

ד) כנ"ל כמו בסעיף ב'.

אז באיזה רכב מהקטגוריה הזו העיצוב יותר יפה? אולי ביונדאי? :|

א)הייתי רוצה דשבורד כזה באודי שנת 87! :-P

ג) העיצוב הוא בין היפים בקטגוריה של המכוניות הללו לפי דעתי לפחות, דרך אגב לא צריך לשכוח שיש גם גרסת סדאן..

אחרי חיפוש באינטרנט יש בידי מידע שזו היא גם שילדה חדשה לגמרי ומנוע 1.5 זריז יותר...

wrx4.jpg

2008_sub_imprz_hi_27.jpg

000_ny07_wrxsedan---05.jpg

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

• תוכן חדש...