Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחברים עשינו חגיגה קטנה בים. שמתי מוזיקה והכל היה טוב וסבבה. הסאב עשה את העבודה שלו כמו שצריך בלי צרימות, וגם הוופרים של הקומפוננטים. למרות זאת, הטוויטרים צרמו ולא יכלו לעמוד בעוצמה. שימו לב שהורדתי את כל הטרבל בHU והקרוס במגבר היה על HPF

השאלה שלי היא האם אני יכול להחליף לטוויטר אחר שלא שייך לקומפוננט הזה (בלאופאנקט) למשהו שכן יכול לעמוד בעומסים יותר כבדים?

התקציב שלי הוא משהו באיזור של ה 600 שקל. אני שומע בעיקר טראנסים ושחורה.

תודה לכל העוזרים!

פורסם

ואם לא בא לך על מוראל אז תקנה אלמני C-65 קוולאר תהנה יותר תבזבז אותו דבר

תקבל הגנה על הטוויטר דרך הקרוס אובר של הסט כמו כן תוכל לחתוך את הטוויטר ב-3- DB כדי שיצרום פחות

ו-שלום על ישראל

earthquake sound frik

פורסם

כל פעם ששמעתי מורל, הצליל שלהם לא התאים לי לטראנסים.

זה זה וזה - זה כן הבלאופונקט הגבוה. אני מאוד מרוצה מאיך שהכל נשמע. הבעיה היחידה היא הטוויטרים שלא מוכנים לעבוד בווליום גבוה. אני לא מחפש להחליף את כל הסט. אבל תודה על ההצעה.

די סי - אני מחפש טוויטר שלא יצרום בכלל, לפחות שלא יצרום מ 60RMS. יש מצב אתה נותן לי לינק לסט? תודה!

עוד הצעות?

פורסם

בהחלט קבל לינק לסט

לדעתי ולמיטב שמיעתי הטוויטרים והסט הנ"ל בכללותו עובד נפלא ובמחיר עממי מאוד

תוכל לקרוא יותר נתונים בלינק הנ"ל

http://www.almaniaudio.com/fiveseriesspeakers.html

במידה ותרצה עוד איפו כמו היכן ניתן לרכוש את הסט וכ"ו פנה אליי בפרטי ואשמח לעזור

בברכה D.C

earthquake sound frik

פורסם

כמו כן תוכל לחתוך את הטוויטר ב-3- DB כדי שיצרום פחות

כן זה ממש יפתור לו את בעיה.

אם הטויטרים שלך לא עומדים בעומס סימן שאתה מעמיס עליהם יותר מידי.

ברוב המיקרים הדבר נובע לא מהספק הרמקולים אלה מכיוון לא נכון של המערכת בעיקר GAIN.

אם אתה נמצא ביותר משני שליש של הווליום ב HU סימן שהמגבר שלך מכוון גבוהה מידי.

ואם תרצה להגיעה לווליום גבוהה יותר תצטרך להחליף גם את המגבר וגם את הרמקולים לחזקים יותר.

פתרון אחר והרבה יותר יעיל למסיבות חוף הוא לקחת 2 רמקולים ישנים בייתים לחבר למגבר במקום הקומפוננט.

הרמקולים בדרך ככל 8 אום או 6 אז רצוי לבדוק שהמגבר מסוגל לעבוד ב8 אום.

עצם זה שהרמקול לא בתוך הרכב, יתן לך את הווליום שרציתה.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

יש פה מישהו שמוכר TN47 של פוקל - אחלה טוויטרים!

אני מקווה שאתה לא שומע בתוך הרכב כמו שאתה שומע כשאתה על החוף והרכב מנגן לידך - חבל שבפעם הבא נשמע ש"עור הטוף" לא עמד בעומס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני הייתי איתו במסיבה חוף הזאת.. וכמו ששמענו בים ככה אנחנו שומעים גם בדרך כלל..

לי אישית זה לא מספיק עוצמתי.. הרמקולים עצמם, אין להם מספיק RMSים.. במיוחד לטוויטרים

פורסם

זה לא היה כל כך חזק. הקומפוננטים מוצהרים 50 RMS... אני חושב אולי ל"הבא" להביא 2 6X9 בתיבות קטנות בבגאז' ולחבר אותם במקרים הללו. אני חושב שהם יהיו יותר חזקים...

דיברתי עם המתקין שלי והוא אמר שהוא יכוון לי את המערכת ואולי יחליף לי את הקרוסים (בנוסף לטוויטרים המתים כמובן :) )

גיא, שום עוצמה בשום רכב לא מספיקה לך!

אני אעדכן.

פורסם

הייתי אצל המתקין. הוא הקשיב למוזיקה באוטו ואמר שהטוויטרים בסדר גמור ושלא צריך להחליף אותם. בקטעים של מוזיקה שהם צרמו עקב הנזק שנגרם להם הוא אמר "שזה המוזיקה". כל פעם שאמרתי לו הנה זה צורם הוא אמר שזה לא. התייאשתי ואמרתי לו טוב הם בסדר.

• תוכן חדש...