Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני התקנתי צ'יפ של אפסולוט אצל E&A לפני כשלושה שבועות ואני ממש מרוצה- השיפור מורגש בהחלט ומומלץ לכל מוגדש....

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עדיף שתרכיב גם שעון BAR או PSI ותעקוב אחרי הגדישות שלך.

בסטנדרט אתה אמור לגדוש משהו כמו 0.6 או 0.7 BAR.

בכל אופן, יש לך 3 מקומות לבחירה:

1) E&A

2) PIT-STOP (שלוחה של גיא פרלינג. אני התקנתי שם והייתי מבסוט מאוד)

3) גיא פרלינג עצמו (מומחה מס' 1 בארץ בנושא)

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אני אהיה בגישה קצת שונה....

אם אתה רוצה כמה שיותר כח, ולעזאזל האמינות, לך על מה שהציעו מעליי.

אם אתה רוצה אמינות ושקט נפשי, לך על צ'יפים מתונים יותר (אני שמתי ABT שגודש "רק" 1.1 באר)

תוכל לראות גרף הספק וסקירה בהודעה הדביקה בפורום זה על שיפור סיאט לאון טורבו

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור,

בכלל לא מסכים. חבל שאתה מטעה. אני לא יודע על סמך מה אתה מבסס את דבריך אבל עם אפסולוט אין בעיות אמינות ואין בעיות בכלל. דנו בזה לא מעט בפורום VAG.

גדישות של 1.2-1.1 באר אינם גורמות לבעיות מיוחדות בטורבו המקורי.

בכל אופן - לבחור יש כרגע אפסולוט של E&A והוא דורש יותר כוח ולכן אלטרנטיבה אחרת שעולה לי כרגע היא תוכנה של REVO.

פורסם

הציפ הכי טוב הוא הציפ שממנו אתה הכי תהנה,בגלל זה תעשה סיבוב אצל הסדנאות שמתעסקות בזה, ותראה מה הכי טוב בשבילך.

כול הסדנאות נותנות אפשרות לנסות ציפ ללא חיוב.

פורסם

אם כבר יש לו ציפ אז אין טעם להחליף כי התוכנה הכי חזקה ל-1.8T היא אפסולוט(שמתקינים באי אנד איי ולא במקום אחר שאתה לא יודע מה מתקינים לך),גם יותר חזקה מ-REVO.

אם הוא רוצה לשדרג עוד יש מבחר דברים לעשות לאחר ציפ היה על זה דיון די רציני לא מזמן...

S2K-T...R.I.P

פורסם

שאלה קטנה :

האם כל האופציות המוצעות מעלה ניתנות לצריבה דרך שקע דיאגנוסטיקה, או שחלק מהן כוללות פירוק מחשב הרכב ופתיחתו,

מהלך שאני אישית לא הייתי עושה בשום פנים ואופן.

מה העלות הכספית הממוצעת לעדכון תוכנה כזה (או תוספת צ'יפ כמו שקרוי בפי העם)

תודה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אם כבר יש לו ציפ אז אין טעם להחליף כי התוכנה הכי חזקה ל-1.8T היא אפסולוט(שמתקינים באי אנד איי ולא במקום אחר שאתה לא יודע מה מתקינים לך),גם יותר חזקה מ-REVO.

אם הוא רוצה לשדרג עוד יש מבחר דברים לעשות לאחר ציפ היה על זה דיון די רציני לא מזמן...

עקרונית בשנה של הרכב שלו (99), (הנתונים על הדף):

ריבו:

BHP: 190

Torque: 225 ft/lb

אפסולוט:

BHP: 192

Torque: 199 ft/lb

שים לב להבדלי המוממנט. הציפ של הריבו נותן הרבה יותר מוממנט זמין.

פורסם
שאלה קטנה :

האם כל האופציות המוצעות מעלה ניתנות לצריבה דרך שקע דיאגנוסטיקה, או שחלק מהן כוללות פירוק מחשב הרכב ופתיחתו,

מהלך שאני אישית לא הייתי עושה בשום פנים ואופן.

מה העלות הכספית הממוצעת לעדכון תוכנה כזה (או תוספת צ'יפ כמו שקרוי בפי העם)

תודה.

לפני שנה וחצי - 2000 ש"ח של חברת אפסולוט, אין לי מושג כמה זה עולה היום (תתקשר לסדנאות ותבדוק). אין בעיות אמינות, אין שוני בצריכת הדלק (השוותי ע"פ דיווחים של בעלי איביזה סטנדרטית) בנסיעות מתונות. התוכנה מותקנת באין ספור רכבים בארץ והרבה יעידו כמוני. הכי חשוב ההבדל מורגש מאוד.

השינוי לא מצריך פירוק צ'יפ (וגם ונגיד שכן מה כלכך הבעיה בזה?), העדכון מתבצע באמצעות EPROM Programmer שמתחבר לשקע דיאגנוסטיקה.

פורסם

מה הבעיה בזה ? שהיתה לי פאסאט לא היה אכפת לי שפתחו את המחשב, כי שם המחשב יושב בתוך קופסא אטומה ואין סיכוי שיכנס אליו משהו, בגולף המחשב חסוף לרטיבויות ואבק ולא הייתי רוצה שיפתחו את האטימה המקורית שלו, אפילו שאוטמים אותו מחדש לא רוצה להסתכן...כבר היו הרבה מיקרים

פורסם
מה הבעיה בזה ? שהיתה לי פאסאט לא היה אכפת לי שפתחו את המחשב, כי שם המחשב יושב בתוך קופסא אטומה ואין סיכוי שיכנס אליו משהו, בגולף המחשב חסוף לרטיבויות ואבק ולא הייתי רוצה שיפתחו את האטימה המקורית שלו, אפילו שאוטמים אותו מחדש לא רוצה להסתכן...כבר היו הרבה מיקרים

לא הבנתי מה ההבדלים בין הפאסאט לגולף... מיקום או איכות אטימה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...